Merhabalar; Bana video yapma programı lazım. Örnek olarak vereyim. Shiftdelete.net in yaptığı izle-öğren videoları hangi programla yapılıyor. Video ya açıklama da eklemek istiyorum shift delete.net in yaptığı gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
hadi beyler bir tek siz bilirsiniz internette aradım ama bulamadım. Acil lazım. Anlatım yapmam gerekiyor.
up
RoboDemo programını kullanabilirsin.
Kesinlikle CAMTASİA her türlü işini en rahat şekilde görecektir üstelik çogu sürümü ücretsiz olarak bulunuyor nette..
hayır şimdi videoyu yaparsın onu swf ye çevirirsin bitek onyar ama shift detedeki gibi burdan indir çöp kutusundan şey yapcaksan altta player olcaksa FLASH OGREN ACTION SCRIPT 2.0 OGREN ACTION SCRIPT 3.0 OGREN ve baya uzun sürer ama ögrenirsen yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: egomanyak.
hayır şimdi videoyu yaparsın onu swf ye çevirirsin bitek onyar ama shift detedeki gibi burdan indir çöp kutusundan şey yapcaksan altta player olcaksa FLASH OGREN ACTION SCRIPT 2.0 OGREN ACTION SCRIPT 3.0 OGREN ve baya uzun sürer ama ögrenirsen yaparsın
Benim istediğim tam olarak şu. Anlatım video su hazırlayacağım. Shift delete.net in yaptığı izle-öğren videolarındaki küçük not defterlerini ekleyip yazı yazacağım. Link koyacağım. Başka bir şey istemiyorum.
bizim kanalda kullanızdıpımız video montaj programı edius
quote:
Orjinalden alıntı: kirei
Benim dediklerimi yapabilen bir programmı.
Yukarı
camtasia studio yu dene
quote:
Orjinalden alıntı: Superdeve
quote:
Orjinalden alıntı: kirei
Benim dediklerimi yapabilen bir programmı.
evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme