Şimdi Ara

flashget'i kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pc mi bazı sorunlar için bilgisayarcıma götürdüğümde servisteki arkadaş jest olarak bir kaç program yüklemiş. bunlardan biri de flashget(DOSYA İNDİRME VE YÖNETME PROG.) henüz kullanmadım ama sitesinde, bu programın, indirilecek dosyayı önce 10 a kadar parçalara (PARTİTİON) ayırdığı, bunları ayrı dosyalarmış gibi ama aynı anda indirdiği ve bilgisayarda birleştirdiği, dolayısıyla %100-500e varabilen hız artışı sağladığı yazıyor . kullanan arkadaş varmı? doğrumudur? mümkünmü?
    KULLANMADAN ÖNCE SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM



  • dosyaları parçaladığı doğrudur ama yazdığın kadar oranda bir hızlanma yaptığı yanlış(benim gördüğüm kadarıyla). Sonuçta dosyaları parçalasa bile senin download kapasiten belli, onun üzerine çıkamazsın. Ayrıca flashget spy program kuruyor diye bildiğim için ben download accelerator kullanıyorum onun yerine. ad-aware programını kurup bakabilirsin spy programlara, ayrıcahttp://www.tom-cat.com/spybase/spylist.html adresinden spy program kuran programların listesini bulabilirsin.
  • kesinlikle çok başarılı bir program getright gibi pc yi yormuyor...
    uzun zamandır kullanıyorum flashgeti
  • spy olayı dogru olabilir ama dezavantaj olarak görmemen için arkadianın dediği gibi ad-aware yi kur derim ve sürekli olarak kullan kesinlikle yararlı
  • Peki arkadaşlar flashget nasıl kullanılıyor. Flashget'i bir internet explorer gibi mi kullanıyorum yoksa int.expl.kullanırken bir dosya, resim vs. indireceğim zaman otomatik olarak devreye giren,int.explorer'a yardımcı bir program mı bu?
    Teşekkürler
  • alla alla getrigth pc yimi kasıyor?peki en iyyisi ve hızlısı hangisi
  • ikinci dediğin gibi. Otomatik girer devreye. Eğer girmiyorsa ayarlarında integrate with netscape ve internet explorer diye seçenekler olması lazım. keremk daha iyi bilir gerçi ben kulanmıyorum onu. Bence hepsi aynı, en hızlısı da download accelerator gibi geliyor bana. 4 parçaya bölüyor bu ama çok parçalamanın da hızı artıracağını sanmam. Zaten ben parçaladığı için değil de, indirmeye kaldığım yerden devam edebilme özelliği için kullanıyorum bu programı. Dial-up kullandığım için.. :))
  • zaten otomatik devreye girmiyorsa sağ tıklayıp download using flashget diyebilirsin
  • flash get ıcınde spy ware yok. ben kullanıyorum uzun zamandır ve gayet de memnunum.
    Bana gore faydası, resume edebılmek (tabıı server desteklıyorsa), ve zamanlı download edebılmek.
    Hız konusunda pek emın degılım. Mesela modem kullanıcısı zaten yaklasık 5kb download edebılıyor.
    sonucta dosyayı kaca bolersen bol yıne 5kb download edersın.
    Bır de tabıı kı server ın upload hızı onemlı.
    Ornek olarak benım 60mb hattım var. normal sekılde 900kb ıle download ederken, flash get ıle de aynı sekılde download edıyorum. cunkı server ın upload kapasıtesı daha fazlasını vermıyor.
    Ancak burda cok onemlı bır nokta var ;
    bazı serverlarda, connection basına hız sınırlaması yapılıyor.
    Yanı ben normal sekılde download ederken, tek connection kuruldugu ıcın ornek olarak 600kb ıle download edıyorum. Ama server ın upload hızı daha yuksek ıse, flash get kullandıgım zaman bırden fazla connection kuruldugundan, zaman zaman download hızım 3mb lara cıkabılıyor.
    Ama son zamanlarda, server lar bu sekılde aynı ip den aynı anda aynı dosya ıcın bırden fazla connection geldıgını kontrol edıp, bırden fazlasına ızın vermıyor




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by deepbluem</i>
    <br />alla alla getrigth pc yimi kasıyor?peki en iyyisi ve hızlısı hangisi
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    öncelikle hepsi aynı bence de ancak hepsini denediğim için biliyorum ki getright kullandığım zamanlarda pcimin kastığını düşünüyordum ama flashgetde öyle bişey hissetmiyorum...
    alla allaaa
    getrightı kazaa ve benzeri progrmalarla aynı anda kullan biraz derim

    sonrada yine o programlarla flashgeti kullan aynı anda farkı görrr...


    yazdıklarım HALiYLE benim görüşlerimdirrr[elvis]
  • bu arada, bahsedılen butun programları kullandım, ozellıkle en problemlı olan download acc.
    kucuk boyutlu dosyalarda hıc sorun yok, fakat 600mb gıbı cd boyutundakı dosyaları ındırdıgım zaman, download acc sureklı cakıyor. ozellıkle sonlara dogru bu artıyor. sureklı basında durup yenıden baslatmak gerekıyor.
    fakat flash get ıcın boyle bır sorun gormedım
  • hiç görmeyeceksin de kullan bence sürekli flashgeti...
  • Peki arkadaşlar spy programların sakıncası yada etkisi nedir? Ayrıca ben iki sistem kullanıyorum, 98 ve xp. Flashget 98'in kurulduğu C diskimde. Bunu xp' de kullanabilmek için kopyala yapıştır mı yapacağım? Eğer öyleyse 98' dekini sileyim mi? Flashget'le, 98 de mi, xp de mi daha iyi randıman alırım ? Hatta bu soruyu genişletirsek flashget' li yada flashget'siz ben internet'e hangi sistemde gireyim .
  • ARKADAŞLAR NE YAZMIŞ BLMİYORUMYA...BENDE KULLANIYORUM VE İLK GÜNDEN BERİ ÇOK MEMNUNUM.HIZ ARTIŞI SAĞLADIĞI DOĞRU.BUNU DENEMİŞ BİRİ OLARAK BAYAĞI BİR ARTIŞ SAĞLIYOR.EN GÜZELİDE SİSTEMİ HİÇMİ HİÇ ZORLAMAMASI.SANKİ 10KB LIK BİR PROGRAM.
  • flashget hızlandırı ve çok süper bir programdır.test ettim getrightle yarım saatte zor indirdi 1,5 mbaytlık dosyayı ayrıca flashget spyware üretmiyor.bende ad aware 5,62 var sadece her internete girişimde double click dosyası geliyor.onu da siliyorum zaten.ayrıca programın view language turkishi seçersen program türkçe olur.skin desteği de bulunan çok güzel bir program
  • Netice itibariyle aklı başında olan hiç kimse internet explorer yada nestcape i çıplak olarak kullanmaz...yükler o yada bu programı, az yada çok hızda bir artış ve kullanımda bir kolaylık elde eder mi diyorsunuz?
  • Evet arkadaşlar Flashget'in en son (1.3) versiyonunu indirdim az önce, kurdum, Ad-aware'den kontrol ettim. Spyware yazılım yok gibi duruyor. Ben bir ara kurmuştum flashget'i, gator kurmuştu bilgisayara. demek ki en son versiyonda kaldırdılar bu olayı. Evde kurup da kullanayım ben de.
  • yanı hıc bır hız saglamadıgını dusunsen bıle, en azından sana kullanım kolaylıkları saglar.
    soyle dusun ;
    bır program ındıreceksın, adamlar kolay olsun dıye 60 parcaya bolmus.
    normalde tek tek ındırmen ve basında beklemen gerekır, kı genelde aynı anda aynı sıteden max 2 ya da 4 download yapabılırsın.
    flash get olsugu zaman, sayfanın uzerınde sag clıck, download all dıyorum, sonra gereksızlerı lısteden cıkarıyorum.ben ısımı yaparken arka planda hepsını ındırıyor.
    download ettıklerım yanlıslıkla sılınse, downloaded klasorunden adresı bulup tekrar ındırebılıyorum.
    gerektıgınde download hızımı sınırlıyorum, ve de bunun gıbı seyler
  • anlaşıldı. TEŞEKKÜRLER
  • flashget is numberone
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.