Şimdi Ara

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
0
Favori
13.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunun dvd sini aldım cd nin içinde oyun dosyası var onu masa üstüne kopyalayıp içindeki ikona tıklayın yazı yükleme talimatında yapıyorum ama şöyle bir pencere açılıor
    acil yardımcı olursanız sevinirim.

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008]
  • hani bölüm vardı kasaba gibi bi yer bölümde de alarmı çaldırmaman gerekiyordu orda devamlı sokakda piyano sesi geliyordu o müziği bilen varmı
  • @.: mds :.
    @Ertie
    @aodabas
    @eIgHt
    @JimBeam
    @moravec
    @erco35coast
    @The Cerberus
    @.:ÖzGüN:.
    @_LoRDi_
    @ragnorok
    @Su Borusu
    @DeSCeNT
    @Wizy
    @Commander41©
    @trk_omer

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Çeşitli nedenlerden dolayı konuyu güncelleyemedim, umarım anlayışla karşılarsınız...
    ...
    Bertold Brecht, "Okumuş Bir İşçi Soruyor"
    (Türkçesi: A. Kadir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Half-lifeların crysislerin unrealların babası vay be msdos zamanlarında en çok oynadığım oyunlardan biriydi. Benide eklerseniz sevinirim.

...............

Edit gözümden kaçmış, ben de klube eklenmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 5 Kasım 2008; 11:13:47 >

Orjinalden alıntı: trk_omer

WOLFENTEİN 2 ne zaman cıkacak cıkacak dediler sonra hiç haber alamdık

Return to Castle: Wolfenstein, verilen bilgilere göre Raven Software tarafından hazırlanacak ve ya 2008'in son çeyreğinde yada 2009'un ilk çeyreğinde oyunseverler ile buluşacak...
    ...

• benide yazın gruba.çok severim bu oyunu.yeni gelenden çok beklentim yok.böyle beklenen oyunlar genelde bekleneni veremiyor

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

benide yazın gruba.çok severim bu oyunu.yeni gelenden çok beklentim yok.böyle beklenen oyunlar genelde bekleneni veremiyor

Aramıza hoşgeldin @uchihaitachi arkadaşım. Bahsettiğin gibi çok beklenen oyunlar genelde bekleneni vermezler. Fakat Wolfenstein, her oyunu ile oyunseverlerin dikkatini çekebilmiş ve kendini sevdirebilmiş bir oyundur...
    ...
  • hoşbulduk
    inşallah yanılırım
    ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● TOSHIBA Qosmio F50-10G Notebook | TOSHIBA 37C3035 LCD TV | TOSHIBA Camelio H10 HD cam ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
    ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● JBL EON 10 | CANON A630 | LOGITECH Z-5500 505W rms | Samsung M8800 Pixon 8mpx ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
    ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● G A L A T A S A R A Y SK | U E F A & S U P E R C U P W İ N N E R ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
    ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● S O O N _ PENTAX _ K-x _ DSLR _ Camera ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

55 yaşında babam var ben 25 yaşındayım ikimizde fanatiğiydik bu oyunun oda ayrı bende ayrı bitirdim ahhh a ahhhhhhh keşke 2. si çıksa

Keşke...
    İnşallah çıkar da bir de onu bitirmek nasip olur hepimize...
    ...
  • ilk tırstığım oyun budur gece oynamaya çekirdim ama o verdiği heyecan için özellikle gece oynardım kimi zamn gözümü kapatıp öyle ateş ederdim o mumyalara belki size abatılı gelecek ama öyle oyunu bitirdiğimde hem üzülmüştüm hem de korkularımı yendiğim için sevinmiştim ne günlerdi onlar
  • Return the Wolfenstain çıktığında lise 2'ye gidiyordum daha,soğuk bi kış günüydü,okul çıkışı cdciden alır almaz eve koşturup kurmuştum bilgisayarıma,ilk göz ağrımdı wolfenstein benim,spear of destiny'i bitirdiğimde 7 yaşımdaydım dile kolay aradan 10 yıl geçmişti,o akşamı hiç unutamıyorum,salep+wolfenstein:))))süperdi...
    dünyanın ilk 3d bakış açısına sahip fps oyunu. oyun sektöründe devrim yaratmış nasıl sevilmesin

Bir maruzatım var benim. Oyun oynarken tırsmanın zevkini alamadım ben. Mesela "wolfenstein beni en çok korkutan oyun, gece kulaklıkla oyna sandalyeden fırlıyon bak. Süper yaa" gibi laflar ediyorsunuz ben de bunları az-çok yaşadım ama pek zevk alamadım. Korkmaktan nasıl zevk alabilirim? Yani ciddi ciddi soruyorum bunu çünki oyun olarak çok sevdiğim fakat korkmaktan bitiremediğim birkaç oyunum var. Onları bitirememek içimde ukte olarak kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 22 Aralık 2008; 18:43:45 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Klübün hayırlı olsun SVGA. Hayırlı işler.

Bir maruzatım var benim. Oyun oynarken tırsmanın zevkini alamadım ben. Mesela "wolfenstein beni en çok korkutan oyun, gece kulaklıkla oyna sandalyeden fırlıyon bak. Süper yaa" gibi laflar ediyorsunuz ben de bunları az-çok yaşadım ama pek zevk alamadım. Korkmaktan nasıl zevk alabilirim? Yani ciddi ciddi soruyorum bunu çünki oyun olarak çok sevdiğim fakat korkmaktan bitiremediğim birkaç oyunum var. Onları bitirememek içimde ukte olarak kaldı.

Öncelikle sağolasın kardeşim...
    Soruna gelince...
    Return to Castle: Wolfenstein oynarken korkmak ve bunu eğlenceye dönüştürmek hoş ve bir o kadar da mazoşistik bir iş. Yani, gecenin bir yarısı, kulaklıklarda son sesle, ışıklar sönükken, "Acaba şimdi hangi hilkat garibesi çıkacak karşıma?" diye düşünürken bilgisayarın monitöründe beliren 30-40 gözlü bir "boss" ve bunu gördüğünde vereceğin tepki(Şaşkınlık belirten sonu ünlemli küfürler, sandalyeden düşmek, sandalye ile birlikte düşmek vb.), oyunun zevkini kat ve kat artırıyor. Ki oyun yapımcılarının yakın dönemde istediği de bu artık. Oyunlar eğlendirmekten öte o atmosferi oyuncuya yaşatıyor. Bundan zevk alabilmen için işin kurallarına uyman gerek. Bunlar da; gece ışıklar sönükken, kulaklıklardaki son ses ile, dikkati dağıtacak herhangi bir cisim, elektronik alet vb. olmadan oynamak gibi kurallarla başlar, işin mazoşistik boyutu büyüdükçe de genişler. Ayrıca zorluk dereceleri de oyuncuyu bir o kadar etkiler bu oyunda. Dandirik bir silahla boss kovalamak da işin cabası...
    Anlayacağın oyun oynarken korkmak ve bundan zevk almak zaman ve sabır gerektiren bir olgudur. Ama inan, korkmaya başladıktan sonra bu mazoşizm yerini sadizme bırakıp önüne gelen her yaratığa hayvan gibi dalmana neden olabiliyor. Dikkatli olman gerek...
    ...

• Oyunu yüklemiştim kule gibi biryer vardı fazla ilerleyemedim sildim bana fazla sarmamıştı
  • @Jansay, @OzCrash ve @ßa®an...
    Kulübümüze hoşgeldiniz arkadaşlar...
    ...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.