Şimdi Ara

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emptyrean

Wolfenstein 3D'deki kadar başka hiçbir oyunda duvarları tek tek tıklamamışımdır herhalde.

Oyunda gizli kapı kaynıyordu. Doom'da da öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 23 Eylül 2007; 22:03:39 >

Orjinalden alıntı: luciferian

beni de ekleyin,return to castle wolfenstein i kurup oynayayım dedim ama hata verdi.galiba vistaya uyumlu değil oyun.şöyle bir hata verdi:

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008]

uyumluluk sorunundan diil.bilgisayarında openGL yokmus ondan wermis hatayı.bu sorunu grafik kartının
    bagdaştırıcı programını yukleyerek giderebilirsin.
    ...
    Bertold Brecht, "Okumuş Bir İşçi Soruyor"
    (Türkçesi: A. Kadir)

• arkadaslar bu dakikadan sonra fan a kaydolma isteginizi belirtmenize gerek kalmadı.
    topic e yorum yapıp dusuncelerini paylasan tüm Wolfenstein severleri fan a dahil edicem.
    hepinize wolfenstein de bol bol eglenceler dilerim...
    ...
  • Wolfenstein Devam Oyunu Çıksa Güzel Olabilir.Yine Canavarları Öldürsek

FG-42 Paratroop Rifle Dehşet Silahtı Oyundaki Sesine Hastayım

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Wolfenstein Devam Oyunu Çıksa Güzel Olabilir.Yine Canavarları Öldürsek

FG-42 Paratroop Rifle Dehşet Silahtı Oyundaki Sesine Hastayım

haklısın walla.karsısındaen cok zorlandıgım silah oydu.hem dürbünlü, hemde mauser kursunu gibi
    çatır çatır götürüo adamı.
    ama venom u da yabana atmamak lasım.500 mermilik tek şarjor.bi kere elini tetige götür.
    sonra hic cekmeden tum mermiyi bitir.sonra da gor silahın gücünü.
    ...

• Beni de ekleyin. İlk çıktığında ilk gün bitirecektik arkadaşla neredeyse.

Cd'si duruyor ama açılmıyor nedense
  • Wolfenstein Return the Castle konusu çok etkileyiciydi üst rütbeli nazi subayların(ernst röhm) ruhani varlıklarla savaşın gidişatını değiştirmeye çalışmaları gibi.Bunda gerçeklik payıda doğrudur savaşın son günlerinde hitler ve generalleri hindistan gibi çeşitli ülkelerden getirdikleri büyücülerle bu tür işler üzerinde çalışmışlar ama nafile
  • quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

ya bu oyun çok güzel de en son bir bölümde kaldım bende sıkıldım sildim bir yer var nazi kampı ormanlık yerde yer altı tüneli fln var ordan dağa fln çıkıorusn sonra da kampa giriyorsun herkesi öldürdüm en son araba ve kapının orda klubenn içinde bi asker var bi o kalıo onuda öldürünce game over oluo öldürmedim biaz aşartırdım hiçbişe yok öldürünce de bölüm bitio ne işse...

onu oldurmeden ve o askere gorunmeden kamyona binmen lazım.ayrıca o bolumde susturuculu bi sniper war.onu da almalısın.
    sniper ı aldıktan sonra o sona kalan askeri oldurmeden ve kendini belli etmeden kamyona binebilirsen bolumu gecersin.bolumde
    alarm calar calmaz oyunu kaybediosun.bu yuzden çok sessiz olman lazım.mesela; egilerek yürürsen pek fazla gorunmezsin.ayrıca
    silah olarak sten kullan.mermisini de cok rahat bulabilirsin.oldurdugun her mp-40 lı askerden mermisi dusuo.zaten sten, mp-40
    mermisi kullanıo.o bolumu gectikten 3-5 bolum sonra yine buna benzer bi bolum cıkıo.o bolumde de nazi generallerini susturuculu
    luger, yada susturuculu sniper la indiriosun.işte asıl olay o bolumden sonra baslıo

ulan 4 yıldır şu cvbı arıyorum beaaa hele şükür cıkıp birisi yazmıs ama sımdı benımde bıkac sorum olacak

1ncisi o araça nasıl ve neresınden bınecez.
    2ncisi ROCW'nın indirme linki elinde olan warsa birisi benimle PM'den paylaşabilirmi?
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• vay be demek 4 yıl

Orjinalden alıntı: Wepis

quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

quote:

Orjinalden alıntı: ******

ya bu oyun çok güzel de en son bir bölümde kaldım bende sıkıldım sildim bir yer var kampı ormanlık yerde yer altı tüneli fln var ordan dağa fln çıkıorusn sonra da kampa giriyorsun herkesi öldürdüm en son araba ve kapının orda klubenn içinde bi asker var bi o kalıo onuda öldürünce game over oluo öldürmedim biaz aşartırdım hiçbişe yok öldürünce de bölüm bitio ne işse...

onu oldurmeden ve o askere gorunmeden kamyona binmen lazım.ayrıca o bolumde susturuculu bi sniper war.onu da almalısın.
    sniper ı aldıktan sonra o sona kalan askeri oldurmeden ve kendini belli etmeden kamyona binebilirsen bolumu gecersin.bolumde
    alarm calar calmaz oyunu kaybediosun.bu yuzden çok sessiz olman lazım.mesela; egilerek yürürsen pek fazla gorunmezsin.ayrıca
    silah olarak sten kullan.mermisini de cok rahat bulabilirsin.oldurdugun her mp-40 lı askerden mermisi dusuo.zaten sten, mp-40
    mermisi kullanıo.o bolumu gectikten 3-5 bolum sonra yine buna benzer bi bolum cıkıo.o bolumde de generallerini susturuculu
    luger, yada susturuculu sniper la indiriosun.işte asıl olay o bolumden sonra baslıo

ulan 4 yıldır şu cvbı arıyorum beaaa hele şükür cıkıp birisi yazmıs ama sımdı benımde bıkac sorum olacak

1ncisi o araça nasıl ve neresınden bınecez.
    2ncisi ROCW'nın indirme linki elinde olan warsa birisi benimle PM'den paylaşabilirmi?

iste kendi yapımım krokilerle o bolumun tam çözümü =

STEP I
    önce baslangıc noktasından karsımıza cıkacak ilk ewdeki o 2 askeri olduruorus.sonra biras ilerimizdeki 2 askere ve ilerdeki gozetleme kulesine caktırmadan ilerliorus.egilerek sessiz bi bicimde o dag arkasındaki yoldan gidiorus.yoldan sessizce
    gectikten sonra o tepedeki kuledeki adamı sten'le öldürüorus.sten'le diorum cunku oyun boyunca son derece sessiz olmamız
    ve sessiz silahlar kullanmamız gerekior.sonrada egilerek sessizce aşagı yola iniyor ve karsımıza gelen kapıdan giriyoruz.

STEP II
    kapıdan girince karsımıza 2 asker cıkıo.ama bize arkasını dönük oldukları için olayın pek farkına varamıolar.biz o yolun
    biras sagındaki yoldan sessiz-sedasız geçerek yolumuza devam ediyoruz.sonra merdivenlerden tekrar meydana cıkıyoruz.
    yanımızdaki tepenin yanından egilerek sessizce 2 askerinin bulundugu kucuk bi üsse gelioruz.orda fazla ses cıkarmadan
    once sagdaki mg42 kullanan askeri, sonra da sagdaki subayını temizlioruz.sonra sagdan devam ederek sağ köşede
    bulunan susturuculu sniper ı alıoruz.once o bolgedeki gozetleme kulesinde keskin nişancıyı indiriyoruz.sonra da daha
    önce öldürmeden bıraktıgımız ve karsıdan bakan o meshur 2 askeri susturuculu sniper la indiriyorus.o küçük
    üsteki duvarın arkasına saklanarak ilerdeki üssün kapısının onundeki ve üstündeki iki askerini indiriorus.içeri sessizce
    giriorus.biraz ilerimizdeki askeri indiriyorus.o evden girdigimiz kapıdan cıkıorus ve solda biyere pusuyorus.ilerimizdeki
    kulede duran sniper bize dogru doner-donmez onu da susturuculu sniperla indiriorus.sag yandaki kapıdan giriorus.yandaki
    eve giriorus.ordaki subayını indiriorus.yan odadaki sniper ı alıorus.o bolumden de girdigimiz kapıdan cıkıorus.sona kalan
    askere caktırmadan kamyonun yanında dolasan askeri olduruorus.sonra sessizce ilerleyip kamyona biniyorus.hepsi bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 24 Eylül 2007; 21:46:48 >
    ...

• arkadaslar bi sorun war.sizi topice uye olarak şimdilik ekleyemiorum.cozumunu bilen war mı?
    yani nie ekleyemedigimi?
    ...
  • Ben bilmiyorum ama benide eklersen sevinirim,7 yaşımdayken bitrmiştim bu oyunu pehhhhh
  • heyt be neydi o günler, bbundan önce ki pc'mi aldığım sene ilk oynadım 3 oyun max payne medal of honar ve wolfenstein'dı, oyun çok zevkliydi ve bazı kısımları baya uğraştırmışdı beni, elleri üstünde koşan yaratıklar özellikle deli ediyordu, bir elinden füze atan bir elinden tarayan robotlar zombiler askerler filan, hepsi birbirine giriyordu
    "Yedi kapılı Teb şehrini kuran kim?
    Kitaplar yalnız kralların adını yazar.
    Yoksa kayaları taşıyan krallar mı?"
    ...
  • of of ne gunlerdı bea topıc ı gorunce yazmak ıstedım bende cok begenerek oynamıstım bu oyunu 2 gunde bıtırmıstım valla sımdı duygularım kabardı bırden oynayacak oyun bulamıyorum valla arkadaslaer ındırebılecegımız bır yer varmı bırı ozelden pm atabılırse ne guzel olur valla bır kere daha bıtıreyım su oyunu
    Wolfenstein - Enemy Territory multi yapmak isteyen pm atsın beraber oynayalım.
    id gercekten de cok ii işlere imza atıor...
    ...
  • Bir Ara Wolfenstein Beyaz Perdeye Aktarılacak Deniyordu.Aslında Güzel Bir Film Olabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.