Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • vayy be severek oynadığım fps lerden biride buydu tadı damağımda kaldı
    yaw bu oynların en kötü yanı çabuk bitmesi

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • Bende en başta karamsardım. AMa Gerek vuruş hissi, adamların vurulduktan sonra yere yayılışı, Büyü yapabilme, Biraz olsun bulmaca silahları ve büyüleri topladığımız paralarla geliştirebilme oyuna ayrı ayrı zevkler katmış. Bazen tek başımıza bazen arkadaşlarımızla askerlere karşı şavaşılması tek başımıza ilerlemekten sıkıldığımız zaman değişiklik katiyor. Effectler güzel patla olsun kan olsun. Sesler çok güzel, Oynanabilirlik iyi. Yapay zeka vasat harbiden. Oyunun yarısındayım. Suan için tek kötü yanı (Beni daha sıkmadı) görev almak için fenllikle aynı yerlerde dolaşıyoruz. Puanlamadan yapamicam:D

Grafik 8.5
    Ses 9
    Oynanabilirlik 8
    Yapay Zeka 6
    Mekanlar 8.5

Puanlamayı 10 üzerinden yapiyorum. Genel ortalaması 8.
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • ---------------------------------------
    Savegame isteyenler buyursun.
    %40 larda olması lazım tam bilmiyorum.
    http://rpadsahre.com/files/276615484/savegames.rar.html
    ---------------------------------------
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • Bir yerde takıldım kapıdan çıkıyoruz askerleri olduroyurz karşıda bir tank var gorundugumuz anda top'u atıyor ne yapacağız burada arkasına kadar gittim ama gidilecek yer bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Bir yerde takıldım kapıdan çıkıyoruz askerleri olduroyurz karşıda bir tank var gorundugumuz anda top'u atıyor ne yapacağız burada arkasına kadar gittim ama gidilecek yer bulamadım.

BEn de oradayım; yukarı

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Bir yerde takıldım kapıdan çıkıyoruz askerleri olduroyurz karşıda bir tank var gorundugumuz anda top'u atıyor ne yapacağız burada arkasına kadar gittim ama gidilecek yer bulamadım.

BEn de oradayım; yukarı

Bişey yok orda beler 4 basip zamanı yavaşlatın yanına gidin sağda solda sular var bitince ordan gücünüzü doldurun aslında oraya gelmeden 1 sokak geride 1 basıp yürürseniz görünmez merdiven var ordan yukarı ordan yarıktan geçince tam tankın oraya bakan bir odaya geliyorsunuz camdan cıkıp ince yarıktan yürüyünce gene bir delik var 1 e basınca görünüyor o odada hem altın var hem tankın dibinde 4 basıp direk yanına geliyorsun ben kamyonun arkasından roket atarak patlatmıştım onu patlatmadan kamyona binmiyor.

• 'd3dx9_39.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'

böyle bi uyarı alıyorum.ne yapmam gerek?

Orijinalden alıntı: Khán

'd3dx9_39.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'

Dx9 driverin varsa yeniden kur sorun duzelir !!

Orijinalden alıntı: Khán

'd3dx9_39.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'

http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?d3dx9_39

Şu linkten indir, aten bi kaç kb'lık bi dosya, yeniden dx kurmana gerekmez... system kalsörünün içine at...

• Hans' ı öldüremedim yaw bunun taktiği ney? gerçi yeni geçtim önümde deönen kuleleri patlatıo arada bi ama onunla uğraşılmaz ki yaw

Edit: Geçtim bu bölümü 2 mire gitti hans uşağına şimdi hans ı öldürme görevi geldi ama deli vuruyor iki kurşunda yerdeyim duvarların arkasındaki düşmanları gösteren mire yi update etmiştim onda da sadece silahları gözüküyor hans ın onları mı yok etmem lazım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 7 Eylül 2009; 16:03:22 >
  • yha arkadaslar ben bı yerde takıldım yardım eden yokmu yha yukarda bı arkadas resmınıde paylasmıs bı dusman elınde taramalı sılahı var hızlı hareket edıyo nasıl oluyo bu yhaa lutfen yardım edınnnnn her yolu denedım ölmuyo

The Legend is back.

• arkadaslar metbu arkadasım benım takıldım yerde oda takılmıs sayfanın bıraz yukarısında resmı paylasmıs gecen varsa lutfen yardım etsın arkıler

Orijinalden alıntı: sheqil

yha arkadaslar ben bı yerde takıldım yardım eden yokmu yha yukarda bı arkadas resmınıde paylasmıs bı dusman elınde taramalı sılahı var hızlı hareket edıyo nasıl oluyo bu yhaa lutfen yardım edınnnnn her yolu denedım ölmuyo

Hans'ın ilk çıktığı yerden bir sonraki yeri diyorsun galiba , orda adam dibine geldiği an 4'e basıp zamanı yavaşlat ve o yukarda resmi var dediğin arkadaşın elinde ki Ultroviyole silahı alıp vurabildiğin kadar vurucaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soluk.denizli -- 7 Eylül 2009; 22:58:41 >

Orijinalden alıntı: PowerOn

Hans' ı öldüremedim yaw bunun taktiği ney? gerçi yeni geçtim önümde deönen kuleleri patlatıo arada bi ama onunla uğraşılmaz ki yaw

Edit: Geçtim bu bölümü 2 mire gitti hans uşağına şimdi hans ı öldürme görevi geldi ama deli vuruyor iki kurşunda yerdeyim duvarların arkasındaki düşmanları gösteren mire yi update etmiştim onda da sadece silahları gözüküyor hans ın onları mı yok etmem lazım acaba?

oyun bitti sonunda bu arada son boss muydu şimdi hans? haydee ben generali de keseriz diodum neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 7 Eylül 2009; 23:42:14 >

• Kristal-in Gücünü Sık Sık Kullanın.

1 özel yerleri ve askerlier daha net görmek için
    4 kalabalık mekanlarda yada bosslarda yavaşlatmak için
    3 kalkan can azaldığında yada uzaktaki saldırılar için
    2 kalkan vs vb taktiklerde düşmana karşı saldırı için..

Q ile önceki sonraki silah kısayolunu kullanın bi makinalı bi ağır silah alın.
    benim farede 2 tane fazladan tuş var. plazma ve roket atar atadım. züper oluyo.

Tab ile görev harita ve objelere bakın.. birde geçmiş sayfları okyun takılıcağınız yerler için......

1-2 defa takıldım gerçi oda dikkat etmedim o açıdan. oyun zevkli zeplin kısmındayım..
    Battfield Heroes Oynuyorum bu aralar biraz dışladım Wolfenstein amcamızı

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.