Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • hemen bulup alayım bunun hastasıydım 1. oynardık eskiden
  • ne oyundu be ilk oyunu gerçekten insan daha iyisini görmeden daha iyisi olmaz gibi geliyor ama şimdiki grafiklere falan bakınca birde eski oyunlara bakınca ne kadar fark var diyor ama eminimki bu oyunlara da ne kadar fark var diycez bir 7 sene sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 5 Eylül 2009; 9:36:11 >

kazı bölümündeki (The Dig) gizli kitabı (Tome) bulamadım. nerede olduğunu bilen var mı?

bu elemana diyecek söz bulamıyorum...
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

şu güzelim kızları vurmaya hiç kıyamıyorum aslında ama ne yapalım...
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)

• yha arkadaslar ben bı yerden takııldım lutfen yardım edermsınızz bı tane kapalı bı yerdeyım her taraf korumalı her taraf makıne dıslılerı var gbı bı tane metalden bı adm devamlı ates edıyo bana bunu nasıl oldurcem lutfen yardım edersenız sevırınırım sımdıden tesekkurler

Zorluk seviyesi yukseldikçe.
    bizim can hakkımızmık daha hızlı azalıyoo yoksa adamlar farklımı hareket edeiyor ?
    şuan HARD da oynuyorum çok zorlanmadım...
  • Neresi olduğunu anlamadım ama süper askerlerden bahsediyorsan 1 e bas sırtında 3 tane kırmızı tüp görücen onları patlatınca ölücek bu arada oyun sırasında hep 1 basıp gez gizli merdiven ve sandıkları bulursun.

bana göre 10 üzerinden 7.8

Eksileri

- Cok fazla Dialog var
    - Yapay zeka daha iyi olabilirmis
    - aynı haritalarda cok fazla dolanıyoruzz mekanlar hep aynı..

temelde oyun güzel sıkıcı degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 5 Eylül 2009; 14:20:43 >

Orijinalden alıntı: psikotosk4

Arkadaşlar şu generali nasıl öldürücez. Böle Havada duruyo ama 1. yeteneğimiz ile bakınca yaratık gözüküyo. Ateş ediyorum ediyorum ölmüyor.

Sürekli 1 ile ona ateş et , farkettiysen ateş ettikçe canavarın üstünden parçalar kopuyor düşmeye başlıyor bir süre sonra da canavar kendini yenilemek için orda 3 ya da 4 tane sayısını tam hatırlamıyorum mekanizma var onların altına giriyor , aynı zaman da sen orlardan enerji elde edebiliyorsun . Şimdi canavar orda kendini yenilerken 1'e basarsan patlatman gereken yerler kıpkırmızı oluyor oralara ateş et , ama sadece canavar kendini yenilerken patlatabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 5 Eylül 2009; 16:46:09 >

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

quote:

Orijinalden alıntı: psikotosk4

Arkadaşlar şu generali nasıl öldürücez. Böle Havada duruyo ama 1. yeteneğimiz ile bakınca yaratık gözüküyo. Ateş ediyorum ediyorum ölmüyor.

Sürekli 1 ile ona ateş et , farkettiysen ateş ettikçe canavarın üstünden parçalar kopuyor düşmeye başlıyor bir süre sonra da canavar kendini yenilemek için orda 3 ya da 4 tane sayısını tam hatırlamıyorum mekanizma var onların altına giriyor , aynı zaman da sen orlardan enerji elde edebiliyorsun . Şimdi canavar orda kendini yenilerken 1'e basarsan patlatman gereken yerler kıpkırmızı oluyor oralara ateş et , ama sadece canavar kendini yenilerken patlatabilirsin .

Teşekkürler kardeş geçtim orayı sayende.

• Oyun saveleri tanımadı bu gün açtığımda tüm bölümler açık halde save verebilecek var mı ?
    Zaten save sistemi garip ettim demesine rağmen taa 2 3 bölüm geriden başlıyorum oyunu açtığımda..

• Zaten Wolfenstein ilk göz ağrım olduğu için gözüm kapalı kurdum. Yine hoş bi oyun olmuş... Tabi şu kullandığımız taş oyuna renk getiriyor. Eski oyunda sadece 2 Patron döğüşü vardı. Bu sefer bi hayli fazla, üstelik her biri için farklı strateji kullanmanız gerekiyor. Takılan arkadaşlar bi iki ekran görüntüsü koyarsa yardımcı olmaya çalışırım.

• arkadaşlar bende burda takıldım yapcak bişey gitcek yer kalmadı ne yapmalıyım buraya çıkarken bi köprüden geldim orda bi canavar öle kaldı ateş ediyodu sürekli şuanda sürekli biri bana bişeyler diyo ama anlamıyorum yardım lütfen

O mekanizmayı burada çok gizlemişler , şu an tam karşında uzaktaki duvarı görüyorsun dimi , evet şimdi o duvarın dibine kadar git sonra sağa dön , cihazı orada görüceksin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 6 Eylül 2009; 17:52:26 >

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

@bigen

O mekanizmayı burada çok gizlemişler , şu an tam karşında uzaktaki duvarı görüyorsun dimi , evet şimdi o duvarın dibine kadar git sonra sağa dön , cihazı orada görüceksin .

Evet sorma yaaw;en dibe sakklamışlar köftehorlar bulana kadar canım çıktı;halbuki sesi dinlesem yetermiş
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.