Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Ya arkadaslar ben bu oyunu fransızca yükledim sanırım bisi anlamıyorum english nasıl cevircez :S

Orijinalden alıntı: Mysterious27

Ya arkadaslar ben bu oyunu fransızca yükledim sanırım bisi anlamıyorum english nasıl cevircez :S

Çözümü yok 6 GBlik versiyonu indireceksin.

kasadan kırmızı bir defter çaldığımız bölümdeyim.ne kadar var bitmesine?

Orijinalden alıntı: :TAM35:

quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

Nazilerin tarafına geçerim %100

Naziiiiii

Adolf Hitler

bende seviom adamalrı

TNB'e bekleriz (türk nazi birliği)

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||

• quote:

oyunu oynamaya başladım...beklentilerimi fazlasıyla karşıladı...

kasadan kırmızı bir defter çaldığımız bölümdeyim.ne kadar var bitmesine?oyunu oynamaya başladım...beklentilerimi fazlasıyla karşıladı...

daha oyunun yarısındasınız yahu ben genearal zettaya takıldım çözümünü söylerseniz sevinirim

1 özel yerleri ve askerlier daha net görmek için
    4 kalabalık mekanlarda yada bosslarda yavaşlatmak için
    3 kalkan can azaldığında yada uzaktaki saldırılar için
    2 kalkan vs vb taktiklerde düşmana karşı saldırı için..

Q ile önceki sonraki silah kısayolunu kullanın bi makinalı bi ağır silah alın.
    benim farede 2 tane fazladan tuş var. plazma ve roket atar atadım. züper oluyo.

Tab ile görev harita ve objelere bakın.. birde geçmiş sayfları okyun takılıcağınız yerler için......

1-2 defa takıldım gerçi oda dikkat etmedim o açıdan. oyun zevkli zeplin kısmındayım..
    Battfield Heroes Oynuyorum bu aralar biraz dışladım Wolfenstein amcamızı

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: :TAM35:

quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

Nazilerin tarafına geçerim %100

Naziiiiii

Adolf Hitler

bende seviom adamalrı

TNB'e bekleriz (türk nazi birliği)

Sabun sabun (ciddiye almayın)

• Arkadaşlar hala çözüm arıyorum bulamadım

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Arkadaşlar şu ana kadar hiç bir problem yaşamama rağmen castle (kale) bölümünün en başında süekli oyun hata verip kapanıyor.hep aynı yerde oyun siyah ekran olup windowsa dönüyor.sebebi ne olabilir acaba arkadaşlar?

Arkadaşlar hala çözüm arıyorum bulamadım

quote:

Arkadaşlar şu ana kadar hiç bir problem yaşamama rağmen castle (kale) bölümünün en başında süekli oyun hata verip kapanıyor.hep aynı yerde oyun siyah ekran olup windowsa dönüyor.sebebi ne olabilir acaba arkadaşlar?

Senin makina belki çok hızlı gelmiştir Hocam oyunun güncellemesini yapıp (sanırım 1.1 var piyasada) ilaçlı oyun kullanıyosan başka ilaç denemeni tavsiye ederim

• almayın ben aldım pisman oldum yazık parama sacma sapan seyler var yercekimi var sonra psikopat askerler var bir tane tuş var ona basıyorsun etrafta böcekler dönüyor almaıyn arkadaslar fps de call of üstüne yoktur ;)

Orijinalden alıntı: Challengermert

almayın ben aldım pisman oldum yazık parama sacma sapan seyler var yercekimi var sonra psikopat askerler var bir tane tuş var ona basıyorsun etrafta böcekler dönüyor almaıyn arkadaslar fps de call of üstüne yoktur ;)

1 saat oynadım %15ini bitirdim. Oyun güzel gidiyor. Bakalım
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

almayın ben aldım pisman oldum yazık parama sacma sapan seyler var yercekimi var sonra psikopat askerler var bir tane tuş var ona basıyorsun etrafta böcekler dönüyor almaıyn arkadaslar fps de call of üstüne yoktur ;)

Orijinalden alıntı: smd

Allah akıl fikir versin ne diyim
    quote:

1 saat oynadım %15ini bitirdim. Oyun güzel gidiyor. Bakalım

hacı güldürdün beni ya ben de bir saat fln oynadım sacma bir oyun arkadas hic 2. dünya savasında böcek olurmu ben böyle sacma bir oyun görmedim 1 tusuna basıyorsun etrafta böcekler dolaşıyor sacma bir oyun almayın arkadaslar gercekci bir oyun istiyorsanız medal of honor call of alın benden söylemesi

• Naziler-Paranormal konusunu örnek almış.
    hadi canım sen git biz seni takip ederiz... (cod4 laf yok ama)

O farklı bu farklı... 10 kişiden 2 kişi beğenmemiş biri sensin. boşverrr bunlar,

devam millet oynamaya.. zeplindeyim. daha ne kadar var ?
    birileri ön ayak olsunda multisene bakak yafff
  • hacı benim düsüncelerime saygılı olacaksın ;) ama sacma geldi bana böcek sinek bunlar 2. dünya savasıoyunlarında omaması gereken olaylar fps istiyorsanız call of oynayın yok siz hayalgücü oyunlarını severseniz böcekli sinekli bu tip oyunları oynayın

Orijinalden alıntı: ibraxi

Naziler-Paranormal konusunu örnek almış.
    hadi canım sen git biz seni takip ederiz... (cod4 laf yok ama)

O farklı bu farklı... 10 kişiden 2 kişi beğenmemiş biri sensin. boşverrr bunlar,

devam millet oynamaya.. zeplindeyim. daha ne kadar var ?
    birileri ön ayak olsunda multisene bakak yafff

Zeplinden çıkınca hans bekliyo seni :) sona yakınsın ;)

• Wolfenstein'in amacı zaten 2. dünya savaşına bu yönden bakmak. Ben oyunu beğendim. fırsatım olursa sahura kadar bitiririm oyunu
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

hacı benim düsüncelerime saygılı olacaksın ;) ama sacma geldi bana böcek sinek bunlar 2. dünya savasıoyunlarında omaması gereken olaylar fps istiyorsanız call of oynayın yok siz hayalgücü oyunlarını severseniz böcekli sinekli bu tip oyunları oynayın

İyi ki oyun yaparlarken sana sormuyorlar öyle olsaydı sürekli COD'un benzeri oyunları oynar dururduk .
    Oyun sadece 2. Dünya savaşın da geçiyor, teması bu yani öyle diye de adamlar birebir COD'da ki gibi bir senaryo ortaya atamazlar ya ?
    Sen Necrovision falan da oynamamışsın anlaşılan , ayrıca bir oyunun da filmlerde olduğu gibi içinde katogorileri vardır Drama , Çocuk , Fantastik gibi bu oyun da Fantastik temalı bir oyun , tutupta COD'da ki gibi bir şey beklemek saçma olur .

• Arkadaşlar kristalin güclerinide güclendirin.örneğin shieldi güclendirdik diyelim onu kullandıgımızda düşman ateş ederse mermiler düşmana gidiyor :)

The Legend is back.

• arkadaşlar şu devin olduğu bölümü nasıl geçcem?bazuka denedim,ışın saçan silahı demedim,malee atak yaptım yine öldürdü beni..işin püf noktası ne?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.