Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Dostum bir sürü oyuna sardım bundan sonra dev hangisiydi ki , bir ss koyarsen cevaplıyabilirim .

Hee he tamam hatırladım , şimdi o bulunduğun alanın 4 köşesin de de o ilk başta saldırdığın silahtan var .
    Canavarın bir bezesini patlattıktan sonra gelen saldırılarıda karşıladıktan sonra hemen sağa doğru koş , yolda sarılaşmaya başlayan yerlerden uzak dur canavar o noktalara ateş ediyor .
    Sonra mantık hep aynı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soluk.denizli -- 9 Eylül 2009; 0:49:24 >

Orijinalden alıntı: Khán

arkadaşlar şu devin olduğu bölümü nasıl geçcem?bazuka denedim,ışın saçan silahı demedim,malee atak yaptım yine öldürdü beni..işin püf noktası ne?

Birader geçitten çıkan devi diyosan onu sen öldürmeyeceksin. Geçiti tutan ayaklar ve devin arasına gireceksin... dev sütunları yıkınca geçit de yok olacak sen de yeni kristal gücüne kavuşacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 9 Eylül 2009; 0:50:53 >

• bu dev benim dediğim...

Birde; altın ile diğer zamazingo, upgrade'ler için gerekli tamam da; intel toplamak ne kazandırıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 9 Eylül 2009; 2:40:13 >

Orijinalden alıntı: solgun.denizli

Hoca o basit ya , 1 ve 4 'e bas 1 ile parçalaman gereken yerler kıpkırmızı olucak , canavarı öldürmeye çalışma boşuna orda işin arkada ki mekanizmayla..

eyvallah dostum...denicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayk-er

Arkadaşlar oyunu alıcam güzele benziyo fakat nazi mi olacağız başka seçenek yokmu sevmem faşistliği aşırı yaw

nazi olmuyacaksın.nazilere karşı oynuyorsun zaten

oyunu ben baya beğendim.kesin al oyna derim ben sana...

bu arada devi geçtim arkadaşlar.çok zor değilmiş.şimdi pervane ile adam doğradığımız yerdeyim.

• quote:

bu dev benim dediğim...

SPOİLER

Eğer oyunun başlarındaysan benim hatırladığım ortada 4 tane sütün var. Dev sana yaklaştığında üstüne doğru koşmaya başlıyor. Bu koşuşu yaptığında sütüna çarpınca sütün parçalanıyor. 2 kere çarptığında ise yıkılıyor. Ben dev ile arama sütünu alıp ona yaklaşıyordum. Koşmaya başlayınca direk sütüna çarpıyordu [8D Tabi takıldığın yer burasıysa.]

quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Arkadaşlar, flamethrower görmüştüm sanki videolarında. Farm bölümündeyim, sonra mı verecek o silahı?

Birde; altın ile diğer zamazingo, upgrade'ler için gerekli tamam da; intel toplamak ne kazandırıyor?

Flamethrower ilerki bir bölümde geliyor arkadaşım, ama bölümü tam hatırlayamadım. Ayrıca "intel" toplayarak bazı upgradeleri açıyorsun.

• güzel oyun arkadaşlar oynamayanlara da tavsiye ederim
    Alev Silahı ve elektirik silahı ile toplu adamların oldugu bölümleri geçiyorum.
    hoş oluyoo. bi iki silaha abandım upgrade olarak baktım para çok var az bişi kaldı upg. hepsi için.
    bu black market adamları akraba galiba hep aynılar 5iz 6ız felanmı :) benden once heryerde oluyorlar...

kristal upgrade yapın süresini uzatın.

quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Arkadaşlar hala çözüm arıyorum bulamadım

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Arkadaşlar şu ana kadar hiç bir problem yaşamama rağmen castle (kale) bölümünün en başında süekli oyun hata verip kapanıyor.hep aynı yerde oyun siyah ekran olup windowsa dönüyor.sebebi ne olabilir acaba arkadaşlar?

Senin makina belki çok hızlı gelmiştir Hocam oyunun güncellemesini yapıp (sanırım 1.1 var piyasada) ilaçlı oyun kullanıyosan başka ilaç denemeni tavsiye ederim

• arkadaşlar airfielde gideceğim tank var geçemedim ortalarda kapıda yok hiç bişey işlemiyo bu merete yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoxman -- 9 Eylül 2009; 11:37:40 >

Orijinalden alıntı: leoxman

arkadaşlar airfielde gideceğim tank var geçemedim ortalarda kapıda yok hiç bişey işlemiyo bu merete yardım lütfen

çözdüm kankiler tankın deliğine ateş etmem gerekiyormuş :)

• Hocam alemsin ya. roketi döşüyceksin tanka Bi de elindeki silah oyundaki en luzumsuz silah,ne bi kere kullandım ne de upgrade ettim.parana yazık... Sniper scoopu mp43'e eketiceksin,diğer yükseltmelerini de yap, her derde deva :)

Diğer save isteyen arkadaş Kayıtların nerde tutulduğunu bulamadım, yerini biliyosan atayım...

• buranın bi özelligi warmı yoksa illa çatışacakmıyız adamlar.cok hızlı çarkların oldugu black son bölümü

quote:

Orijinalden alıntı: Hayk-er

Arkadaşlar oyunu alıcam güzele benziyo fakat nazi mi olacağız başka seçenek yokmu sevmem faşistliği aşırı yaw

nazi olmuyacaksın.nazilere karşı oynuyorsun zaten

oyunu ben baya beğendim.kesin al oyna derim ben sana...

bu arada devi geçtim arkadaşlar.çok zor değilmiş.şimdi pervane ile adam doğradığımız yerdeyim.

Activisiondan beklemem zaten nazi taraflı oyun ama önceki yorumlar şaşırttı biraz Teşekkürler buradaki yorumlar az olmasına rağmen 10 kişiden 2 si beğenmiyor buda oyunu beğenenlerin çok olduğunu gösteriyor bugün alıyorum

• Şu görünmez olan adamları ancak roket kullanarak geçebildim, neyse ki 3 tane falan geldi toplamda...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.