Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Şu zeplinli bölümde şurda ki kapıdan geçmemin hiç bir yolu yok , karşı ya geçip kulubu indirmem için oraya giden bir yol da yok takıldım kaldım !
    Bug falan olmamıştır heralde , önce ki save'den 3 4 kez tekrar gelip denedim çünkü .

Bu bahsettiğim yeri anımsamanız için :

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

İşte o kapı :

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Yanlış hatırlamıyorsam kırmızı bidonu patlat 2 ye basip kırmızı güç modunda patlatınca açılıyordu sanırım.

• Genel olarak harika bir oyundu , valla bugünlerde de çok bunalmıştım kendime geldim biraz .
    Bir puanlama yapıcak olursam 7.8/10 ..

Bu arada Hamachi'den oynamayı deneyelim bir ara , eminim ki çok zevkli olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 4 Eylül 2009; 18:52:50 >

...Bir puanlama yapıcak olursam 7.8/10...

illaki de hocam, bu puan ne böyle yahu...
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Ya ne biliyim en başa 8 çok gelir yazamadım , bari 7 yanına yazıyım dedim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 4 Eylül 2009; 19:51:05 >
  • oyunun zorluk seviyesi oyun icinde dusurulebiliyormu? hansın ılk cıktıgı yerı gecemıyorum ne varsa saydırıyom 8-10 sefer sendeliyo ama ölmuyo. harddan normale alabilirmiyiz burada? veya benmi biseyi yanlıs yapıyom 2 ile en guclu silahı kullanıyorum kac kere vuracaz bu elemanı allah askına olmesı icin

Orijinalden alıntı: WPL

oyunun zorluk seviyesi oyun icinde dusurulebiliyormu? hansın ılk cıktıgı yerı gecemıyorum ne varsa saydırıyom 8-10 sefer sendeliyo ama ölmuyo. harddan normale alabilirmiyiz burada? veya benmi biseyi yanlıs yapıyom 2 ile en guclu silahı kullanıyorum kac kere vuracaz bu elemanı allah askına olmesı icin

Düşürülüyor mu bilmiyorum ama orası kolay aslında biraz yardımcı olabilirim orda yavaş mod'u iyi kullanırsan çok basitleşiyor , saldırırken 4 ve 2 'yi aynı anda kullan enerji bittiği an etrafta dönen o cisimlerden birinin arkasına hızla siperlen çok hızlı olman lazım Hans çok hızlı ve isabetli atışlar yapıyor zorluk seviyeni bilmiyorum ama ben Hard'da oynadım.
    Oyunu bitridiyseniz hileler açılıyor veilin bütün özellikleri açılınca ,hans mans tanımazsınız kalkandan kurşunlar sekiyor.O size hs attıysa ona kendi kurşunuyla hs geliyor Bir de hans bölümünde hava akımında uçamayan arkadaş trainer varsa kapat yoksa çıkamıyor.

Orijinalden alıntı: laptoprecai

Gameplaydan düşüyor zorluğu oyun sırasında.
    Oyunu bitridiyseniz hileler açılıyor veilin bütün özellikleri açılınca ,hans mans tanımazsınız kalkandan kurşunlar sekiyor.O size hs attıysa ona kendi kurşunuyla hs geliyor Bir de hans bölümünde hava akımında uçamayan arkadaş trainer varsa kapat yoksa çıkamıyor.

Arkadaşım ben bitirdim chets geldi fakat sadece bütün silahlar ve yetenekler geldi sol alttaki mavi gene hemen bitiyor onun bitmemesi için Wolfenstein trainer varmı.

The Legend is back.

• arkadaslar herkeze tesekkurler. hardda herseyi denedim ama olmadı normale cevirdim genede neredeyse 30 dk ugrastırdı benı ama en sonunda öldü eleman :)
    quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

Gameplaydan düşüyor zorluğu oyun sırasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WPL -- 4 Eylül 2009; 21:36:48 >
  • arkadaşlar fallout yok şöyleymiş yok böyleymiş.boşuna zaman kaybettim.nalet olsun ne sıkıcı bi oyunmuş be.o kadar puanı neyine vermişler anlamadım.berbat ötesi ve sıkıcılıkta saçma sapan bi oyun.sadece ismi var diye kimse laf söylemiyo başka bi şey değil bana göre.
    neyse yeni başladım sayılır sildim zaten ama çok doldum oyuna karşı içimi dökeyim dedim.

sizlere sorum prototype mı wolfensteinmı.hangisini tavsiye edersiniz?

@leny 2'si bir değil ki ama madem sordun Prototype'i dene ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 4 Eylül 2009; 21:48:42 >
  • Arkadaşlar kurdum biraz önce oyunu , ilk bölümü bitirdim. Black Market'e git diyor. Waypoint olarak seçiyorum ESC'ye basınca oyuna dönmüyor neden olabilir

Bir de oyun kaç saat srüyor yaklaşık ?
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar kurdum biraz önce oyunu , ilk bölümü bitirdim. Black Market'e git diyor. Waypoint olarak seçiyorum ESC'ye basınca oyuna dönmüyor neden olabilir

Orada beni de sinir etmişlerde o haritanın altında sana basit talimatlar veriyor onları yapmadan çıkamazsın , haritada zoom yapma gibi şeyler.
    Oynanış süresi hakkında bişi demek yersiz olur , Tomb Stone denen şeyleri bulucam diye 4 dönersen baya sürer..

Orijinalden alıntı: So say we all

oyunun sonlarında katil oldum nerdeyse ya çok sinir etti beni oyunun sonu benmi zorlandım anlamadım ama inat ettim bitirdim ya o şerefsiz adam ölmüyor ya sapla sapla ölmedi.:)

oyun güzel gi,diyordu ama final çok ucuzdu gerçekten

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar kurdum biraz önce oyunu , ilk bölümü bitirdim. Black Market'e git diyor. Waypoint olarak seçiyorum ESC'ye basınca oyuna dönmüyor neden olabilir

Orada beni de sinir etmişlerde o haritanın altında sana basit talimatlar veriyor onları yapmadan çıkamazsın , haritada zoom yapma gibi şeyler.
    Oynanış süresi hakkında bişi demek yersiz olur , Tomb Stone denen şeyleri bulucam diye 4 dönersen baya sürer..

aslında birkaçını yaptım ama daha da varmış anlaşılan. Yapayım en kısa zamanda :)
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.