Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Evet bayrakların durumu öyle. Bunu değiştirmek için yapılabilecek bir şey duymadım.
  • Arkadaşlar ben bunların çaresini nasıl bulucam 3 tane geliyor dördüncü doğrudan üzerime geliyor ve beni hemen öldürüyor adam sanki uçaksavara yapışıp kalıyor bırakmıyor nasıl olucak bu iş...?

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: nazi81

Arkadaşlar ben bunların çaresini nasıl bulucam 3 tane geliyor dördüncü doğrudan üzerime geliyor ve beni hemen öldürüyor adam sanki uçaksavara yapışıp kalıyor bırakmıyor nasıl olucak bu iş...?

aynı yerde ben de takıldım.

Orijinalden alıntı: daemonica

quote:

Arkadaşlar ben bunların çaresini nasıl bulucam 3 tane geliyor dördüncü doğrudan üzerime geliyor ve beni hemen öldürüyor adam sanki uçaksavara yapışıp kalıyor bırakmıyor nasıl olucak bu iş...?

dostum o hayvanın vucudunun yanında bulunan yumurta keselerine ateş edeceksin.ateş ederken sadece bi yumurta kesesini nişan al.sonra uçup kaybolacak.o esnade sen diğer silaha geç.aynı işlemi uygula.tüm yumurtalıkları patlatman lazım.

• Hayvan kaybolduktan sonra havadan çok hızlı gelen yaratıklar ortaya çıkıyor. Onları bir türlü öldüremiyorum. Mire yaparak deniyorum ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 27 Eylül 2009; 20:41:30 >

Orijinalden alıntı: Khán

quote:

Orijinalden alıntı: daemonica

quote:

dostum o hayvanın vucudunun yanında bulunan yumurta keselerine ateş edeceksin.ateş ederken sadece bi yumurta kesesini nişan al.sonra uçup kaybolacak.o esnade sen diğer silaha geç.aynı işlemi uygula.tüm yumurtalıkları patlatman lazım.
    Onuda denedim ama malesef başka silaha geçemiyorum çünkü adam silahı bırakmıyor bir türlü o yaratık gelip silaha vuruyor şansıma ölmezsem başka silaha geçiyorum ve yahut bir vuruşta beni yere seriyor...

• arkadaşlar ilk uçaksavar parçalandıktan sonra diğer köşelerde 1 er tane daha var toplam 4 yumurta keseceği ve 4 uçaksavar war her yumurta keseceğini parçaladıktan sonra uçaksavarınızı böcek parçalıyor. son uçaksavardan sonra böcek diğer boyuta geçiyor. ama sonra karşınıza yine çıkacak :)))

| HP Pavilion DV5 - 1021ET |

~ Intel®Core™2 Duo İşlemci P8400 @ 2,26 Ghz - 3 MB - 1066 Mhz ~ 4 GB DDR2 800 Mhz ~ 320 GB SATA 5400 RPM HDD ~ Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı ~ 512 MB NVIDIA 9600 GT ~ 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA ~ Altec Lansing® & Finger Print ~ Windows Vista Home Premium SP1 ~
  • Demosunu oynadım nefis bi oyun olmuş. Online modu var mı bunun, satın almayı düşündüm bi an?

"Bu ezanlar-ki şehadetleri dinin temeli,
    Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli." Mehmet Akif Ersoy

İMZAMI SİLEN ADMİN VEYA ADMİNLERE İTHAFEN; İMZAMIN NERESİNDE FAZLALIK VEYA YANLIŞLIK VARSA PM VEYA E-POSTA YOLU İLE BİLGİLENDİRİLMEK İSTİYORUM. AYRICA İMZAYI ANLADIKTA AVATAR VE "DEMEK İSTEDİĞİM" BÖLÜMÜ NEDEN SİLİNİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Demosunu oynadım nefis bi oyun olmuş. Online modu var mı bunun, satın almayı düşündüm bi an?

Var. Gördüğüm kadarıyla çeşitli oyun modları, para kazanarak silah-eşya alma gibi seçenekler de mevcut.
  • Türkçe Menüler ve Açılış Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=mTkCmrRegM4
  • arkadaslar merhaba, Wolf'ta Ucak hangarına kadar geldim hangardaki tüm elemanları temizledim mavi perdeli bi kapıyı actım ordan gectim onun arka tarafında bi mavi perdeli kapı daha var orayı gecemedim. Nasıl acarım o kapıyı

UCAK HANGARI - SOL TARAFTAKİ KAPIYI GECTİM

BÖLÜM BU ARKADASLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M3RT. -- 1 Ekim 2009; 20:35:24 >

Katılım zamanı: 31 Ağustos 2006

• arkadaşlar sistemim pen 4 3 ghz ati pro 1600 ekran kartı 1500 rem bu sistem deoynayan arkadaşlar varmı acaba
  • Arkadaşlar ben bi bölümü geçemiyorum, geçenler varsa yardım ederse sevinirim. Bölüm şu; Bölümde önce bir vido gösteriyor, vidoda bi nazi subayı doktoru bi makinanın içine atıyor daha sonra doktor büyük bir canavara dönüşüyür. işte bundan sonra oyun başlıyor fakat canavara belki dünyanın mermisini sıktım ama bi türlü ölmüyor. acaba bu canavarı nasıl yok ederim.

Orijinalden alıntı: cinoho

Arkadaşlar ben bi bölümü geçemiyorum, geçenler varsa yardım ederse sevinirim. Bölüm şu; Bölümde önce bir vido gösteriyor, vidoda bi nazi subayı doktoru bi makinanın içine atıyor daha sonra doktor büyük bir canavara dönüşüyür. işte bundan sonra oyun başlıyor fakat canavara belki dünyanın mermisini sıktım ama bi türlü ölmüyor. acaba bu canavarı nasıl yok ederim.

o makinanın olduğu yerde dört tane kolon var makina onların üzerinde duruyor o canavara yıktırmıştım ben onları zaten sen kolonu canavarla arana alırsan o doğrudan yıkıyor öküz gibi...

• Arkadaşlar bende oynuyorum bu oyunu ancak silahın hedefi çıkmıyor (ingilizce adını hatırlamıyorum) tüm tuşları ve menüyü taradım ama bulamadım.
    Acaba bu oyunda bunu koymamışlar mı?
  • Oyunu bitirmek nasip olmadı bana artık kısmet askerden sonra inşallah

Orijinalden alıntı: yilmazeest

Arkadaşlar bende oynuyorum bu oyunu ancak silahın hedefi çıkmıyor (ingilizce adını hatırlamıyorum) tüm tuşları ve menüyü taradım ama bulamadım.
    Acaba bu oyunda bunu koymamışlar mı?

En yüksek (über) zorluk seviyesinde çıkmadığını hatırlıyorum. Hard ve altı zorluklarda çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Türkçe Menüler ve Açılış Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=mTkCmrRegM4

nerde video vs dalga geçme ?
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )

• Arkadaşlar bu oyun için türkce yama varmı acaba aradım bulamadım ,sanırım yok, muhabbeti anlamayınca ot gibi oynuyoruz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.