Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Portalı yok etmemiz söyleniyor ama bir yandan dev yaratıkla uğraşmak ve portalı yok etmeyi denemek oldukça zor zaten yaratık hiçbir şekilde ölmüyor burayı oynayıp geçen varmı ?

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]
  • Evet portalı yok edecksin ancak portalı yoketmenin yolu yaratığı portalı tutan kolonları kırdırmak portalı tuan kolnun tam arkasında olman lazım üstüne koşturuken kolonu kıracak böyle bütün kolonları kırınca portal düşüp yaratık ölüyor.
  • Sağol dostum.
  • sende sağol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Nazilerin özel askerlerini nasıl öldürebiliyoruz öldürene kadar canım çıkıyor :)
    Birde silahların hangi parçalarını değiştiriyim sizce hangileri daha önemli

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

@ SAMASRA
    4 Tuşuna basıp zamanı yavaşlat ve tavan aşağı inmeden taşı al ve kaç.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 21 Ağustos 2009; 14:20:09 >
  • İlk göz ağrım çıkmış haberim yok...bakalım nasılmış....
  • quote:

quote:

Nazilerin özel askerlerini nasıl öldürebiliyoruz öldürene kadar canım çıkıyor :)

?

Özel asker derken hangilerinden bahsediyosun? 4 ten fazla özel asker var. Eğer elinde elektrik şoku verip sokaklarda dolaşanları diyorsan onları 1 tuşuna basıp kırmızı noktalarından vur patlıyorlar. Onun dışında çok hızlı hareket edip askerlere kalkan sağlayanları da 4 ile yavaşlatıp kafalarından vurursan çok kolay işleri var...
  • Grafik olarak baktığımızda gayet güzel bir oyun , oynanabbilir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

quote:

?

Özel asker derken hangilerinden bahsediyosun? 4 ten fazla özel asker var. Eğer elinde elektrik şoku verip sokaklarda dolaşanları diyorsan onları 1 tuşuna basıp kırmızı noktalarından vur patlıyorlar. Onun dışında çok hızlı hareket edip askerlere kalkan sağlayanları da 4 ile yavaşlatıp kafalarından vurursan çok kolay işleri var...

Özel asker dediğim su elektirk şoku silahı ile gezenlerdi onları zor öldüryordum şimdi işim kolaylastı diğer askerlere kalkan sağlayanlar kolay zaten
    Birde silahların parçalarını yenilerken önce hangi parçaları yenileyim en amntıklısı sizce nedir?

• Upgrade konusu sana bağlı istersen vuruş gücünü arttıran upgradeleri yap Mp40 la Mp43 te baya etkili oluyo mesela kar 98 de ise dürbün çok önemli diğerleri zaten görev sırasında bulduğun tombes larla açılıyor etrafına dikkatli bak
  • Bu oyuna ilgi beklediğimden az çıktı, enteresan...
  • vayyybe. biz daha rip bekliyelim derken. millet oyunu yarılamış...

Az az oynayın haa, ben gelmeden bitimryein sakın
  • Arkadaşlar grafiklerinden oyunun kaplama oyunu olduğu anlaşılıyor. Göze güzel geliyor ama benim hoşuma gitmiyor. Tabi senaryonun etkisi benim için %55 olduğuna göre sizlere oyunun zevkli mi, sıkıcı mı olduğunu soruyorum....
    Oyun nasıl arkadaşlar. İndiripte oynamaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Arkadaşlar grafiklerinden oyunun kaplama oyunu olduğu anlaşılıyor. Göze güzel geliyor ama benim hoşuma gitmiyor. Tabi senaryonun etkisi benim için %55 olduğuna göre sizlere oyunun zevkli mi, sıkıcı mı olduğunu soruyorum....
    Oyun nasıl arkadaşlar. İndiripte oynamaya değer mi?
    RTCW'yi oynadıysan atmosfer olarak bu oyun onun kadar sürükleyici değil ama sıkıcı denemz kesinlikle
  • Aha takıldım ... Geçen varmı burayı ?
    Yarım saatten fazla doldur boşalt yaptım, taşın güçleri ile denedim falan ama gebermiyor bu yaratık !

• arkadaşlar kısa ca incelemek gerekirse

grafikler 10 üzerinde 5 ( biras basit ve vasat kaçmış)
    ses: 10 üzerinden 6( sesler daha iyi olabilirdi)
    oynanabilirlik 10 üzerinde 15[sm=biggrinking.gif(gerçekten güzel bi konu olmuş büyü kullanmamız vs gibi oynanabilirliğe çok etkisi olmuş)

kısaca oyun herkesin denemesi gereken bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Aha takıldım ... Geçen varmı burayı ?
    Yarım saatten fazla doldur boşalt yaptım, taşın güçleri ile denedim falan ama gebermiyor bu yaratık !

sen her canını azaltıgında oraya gidip canını yineliyor, canını yineleme esnasında yukarısı kırmızı oluyor o kısma ateş edip patlatacan 3 tane var sanırsam bu şekilde devam edecen esn sonunda geberip gidecek kolay gelsin

• Oyunu bu sabah kurdum yaklaşık 2 saat kadar oynadım gerçekten oyunun konusu güzel olmuş..Oyunun üstüne hellboy filmini izlemek iyi gider diye düşünüyorum..(Hatırlarsanız filmde nazilerin paranormal olayları vardı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Aha takıldım ... Geçen varmı burayı ?

sen her canını azaltıgında oraya gidip canını yineliyor, canını yineleme esnasında yukarısı kırmızı oluyor o kısma ateş edip patlatacan 3 tane var sanırsam bu şekilde devam edecen esn sonunda geberip gidecek kolay gelsin

Eyvallah teşekkürler orayı geçtik burada takıldım şimdi de

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.