Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • içeri giriyorum hiç bişi yok kapı var ama bizima damın orayı gleip patlatması gerekiyordu youtube de izlemiştim ama adamlar öyle salak gibi ateş ediyor ortalığa ve o kapıdan devamlı adam çıkıyor ben kapıdan girdiğimde hiç adam çıkmıyor ve öyle bekliyorum bişeyde olmuyor :S

normalde o 2 makineli adamı öldürdükten sonra senin adamlar gelip o içerdeki kapıyı patlatıyor ve bölüm atlıyorsunuz ama bende öyle olmadı öyle bekliyorum :S

http://www.youtube.com/watch?v=1PesjEkNJps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorismund -- 23 Eylül 2009; 18:51:07 >
  • Hemen üstünde balkon var o kapının oraya çıkıp ordada bir temizlik yapman gerek balkonun devamında ikinci MG42 mevzisine ulaşacaksın.Onuda temizleyince diğer direnişciler o kapıya patlayıcı yerleştirecek.

Orijinalden alıntı: Avrim

Hemen üstünde balkon var o kapının oraya çıkıp ordada bir temizlik yapman gerek balkonun devamında ikinci MG42 mevzisine ulaşacaksın.Onuda temizleyince diğer direnişciler o kapıya patlayıcı yerleştirecek.

KArdeş 2 sinide öldürdüm temizledim yani saving dedi ama biizm adamlar gelmedi patlatmaya :s habire adam çıkıyor ordan boş boş....

Eleman burda 2 yeride temizledikten sonra objective update yapıyor ve üstte yön pusulasında gideciği yeri gösteriyor ama ben 2 yeri patlattıktan sonra sav,ng game diyor ama bu şekilde olmuyor oyun adamlar gelip patlatmıyor

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

• trainer açık ondan olmuyormuş :):)

Orijinalden alıntı: thorismund

trainer açık ondan olmuyormuş :):)

Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • http://img225.imageshack.us/img225/4272/wolfensteinv.jpg

Arkadaşlar orada görmüş olduğunuz plazma şeklindeki mavi duvarı nasıl geçebilirim? Yukardaki yıldız oradan geçmemi söylüyor ve çevrede gizli bir geçiş de yok. Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem Sultan -- 24 Eylül 2009; 18:39:20 >

Orijinalden alıntı: Erdem Sultan

http://img225.imageshack.us/img225/4272/wolfensteinv.jpg

Arkadaşlar orada görmüş olduğunuz plazma şeklindeki mavi duvarı nasıl geçebilirim? Yukardaki yıldız oradan geçmemi söylüyor ve çevrede gizli bir geçiş de yok. Ne yapabilirim?

• kaledeki yaratığı geçtik sonunda bakalım daha ne geçilmezler çıkacak karşımıza
  • Dün bitirdim oyunu genel olarak oynadıkça saran bir oyun ilk oynamaya başladığımda fazla sevmemiştim ama oyun ilerledikce güzelleşti. Genel olarak çok zorlayıcı bölümleri yok en son boss biraz zor ama onuda 2-3 denemede geçtim . Bize verilen ekstra güçleri doğru kullanırsak baya kolaylaşıyor oyun. Hikayede güzel işlenmiş bu hikayenin devamını yaparlar yakın zamanda diye düşünüyorum ...
  • oyunda çok saçma bişey var ki... bizimkiler yan sokakta karargah kurmuş.. naziler burda nöbet tutuyo durumları.. harita küçük olduğundan sanki birlikte yaşamaya alıştımışlar gibi olmuşş.. ilerleyen bölümlerde burası tehlikili olmaya basladı deselerde yer değiştirseler de yemezler

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Sultan

http://img225.imageshack.us/img225/4272/wolfensteinv.jpg

Sağol kardeş. Senin sayende geçebildim orayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

ya arkadaşlar oyunu nerdeyse bitirdim güzel zevkli bir oyun biraz tekdüze ama okadarda olsun her neyse benim bir sorum olacak bölümlerde
    topladıgımız gold, intel ve tomes ler var bunlardan gold ile inteli hemen hemen her bölümle tamamen topluyorum ama bu tomesler nerde yavss
    oyun bitti daha 1 tane bile denk gelmedi ve bazı upgradeleri yapmak için bunlarda 16 adet bulmak lazım.

ben oyunun sonuna geldim ama şansa 1 tane tomes bulabildim :) ve haliyle o bazı upgradeleri yapamadım.

adamlarda heralde bulamayalım diye çok cins yerlere saklamışlar o tomesleri

Orijinalden alıntı: cLubTaXiM

quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

ya arkadaşlar oyunu nerdeyse bitirdim güzel zevkli bir oyun biraz tekdüze ama okadarda olsun her neyse benim bir sorum olacak bölümlerde
    topladıgımız gold, intel ve tomes ler var bunlardan gold ile inteli hemen hemen her bölümle tamamen topluyorum ama bu tomesler nerde yavss
    oyun bitti daha 1 tane bile denk gelmedi ve bazı upgradeleri yapmak için bunlarda 16 adet bulmak lazım.

ben oyunun sonuna geldim ama şansa 1 tane tomes bulabildim :) ve haliyle o bazı upgradeleri yapamadım.

adamlarda heralde bulamayalım diye çok cins yerlere saklamışlar o tomesleri

aynen yaa gold la intellerde bi sorun yok ama bu tomes deninlen meretler nerde yavss bide hani ben oyunlarda böyle seyleri tamamlamaya çok meraklıyım
    assasins creeddeki collectorleri tamamlıycam diye canım çıkmıştı oynuyan arkdaşlar bilir baya bütük haritaları vardır bunun haritalarda küçük adın atmadık
    yer bakmadık delik bırakmıyorum ama bazı bölümlerde 21 gold diyor 9 intel 3 tomes diyor mesela ben ara ara ara anca 14/15 gold 7-8 intel koca bi 0
    tomes bulabiliyorum nerde bunlar yavsss deli oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 26 Eylül 2009; 4:19:24 >
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur

• Arkadaşlar sizde şu Bayrakların vb durumu nasıl? üzerlerine mermi sıksanda taş kaya gibi öylece tepkisiz duruyorlarmı yine?... Valla tek canımı sıkan bu oldu çok garip birşey günümüzde böylesi fizik efektleriyle alakalı (Havok ve PhysX ile yapılan) bir durumda böyle olması can sıkıcı hiç yakışmamış. Şu an Nvidia'dan yeni sürüm driver ve yeni PhysX sürücülerini bekliyorum. Zaten bugünlerde Nvidia'nın Beta sürümleri yine bollaştı, yakında WHQL onaylı driver çıkacaktır. Yeni PhysX sürümü 9.09.0914 ortamlara düşmüş yinede Nvidia'nın resmi sitesine düşmesini bekliyorum ondan sonra Wolfenstein'a devam edicem... Şimdilik "Resident Evil 5" ile ilgileniyorum başlarda sıkıcıydı ama ilerlerde Afrika akarsuları bataklılarıyla kaplı göllerinde ilkel kabile eşrafıyla karşılaşınca oyun baya samaya başladı haydi hayırlısı "Wolfenstein" biraz bekliycek. Haydi bakalım kolay gelsin, bol oyunlu güzel günler, oyunsuz kalmayın...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.