Bildirim
Windows xp SP3 ile ilgili?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
cd de problem olabilir...
normal sp2 kurup sp3 güncellemesini yapın bence... sp3 sp2 den daha iyi..._____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
sp siz xp cd niz var ise sp ü entegre edin en performanslı şekli budur _____________________________ Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana) -
Kullandıgım CD Sp3 entegre edilmiş zaten.
Ancak sistem cok yavas, sisteme bağlı fazla aygıtda yok.
Sp3 ün yavas oldugunu dusunmustum ben._____________________________ -
Başka bir problem olabilir sp3'den kaynaklandığını zannetmiyorum hala hazırda kullanıyorum zaten sadece bir güvenlik yazılımı paketi olarak yayımlandı. _____________________________
-
sp3 eski sistemlerde gözle görünür bir performans sağlamıştır bence bizzat denedigim p3 p4 ve bu sistemlere yakın makinalara kurdum gayet iyi nadirde uyumsuzluk olabiliryor arkadaşların dedi gibi başka bi cd ile denemende fayda var bencede _____________________________ mükemmel olmaya çalışmakta mükemmeli aramakta hata -
dediğim gibi sp3 sonrası gördüğüm performans en iyi olanı sp3 ten kaynaklanmıyor yani kullandığın cd ile oynama yapıldı ise ondan olabilir özellikle vista görünümü gibi şeyler eklendi ise _____________________________ Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana) -
SP3 ten kaynaklana bir yavaşlama yok bende.Hem ayrı hem de entegre ettiğim CDlerden kurulum yapmıştım hiç bir problem olmadı.SP3 ün windows CD sine Entegre edilmesi sırasında yanlış bir şeyler olduysa problem belki bundandır.SP3 ün yavaşlamaya sebep olduğunu görmedim hiç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 16 Nisan 2009; 23:30:07 >_____________________________ Volkswagen GOLF 1.4 TSI / MSI SUMMIT E16 / SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA / SAMSUNG GALAXY TAB S9+ / SAMSUNG GALAXY WATCH 4 CLASSIC / -
quote:
Orjinalden alıntı: Fatih!
Kullandıgım CD Sp3 entegre edilmiş zaten.
Ancak sistem cok yavas, sisteme bağlı fazla aygıtda yok.
Sp3 ün yavas oldugunu dusunmustum ben.
Kullandığınız CD'nin güvenilir olduğuna emin misiniz? Internetten güvenilir olmayan bir yerden indirdiyseniz virüs, spyware, worm,... vs içeriyor olabilir._____________________________ -
CD'den kaynaklı problem. Başka bir cd bulun.
Pro sp3 en stabili onu kullanmanızı öneririm
_____________________________ -
hort yapmışsın hocam ya
_____________________________ *Asus Rampage IV Extreme X79 DDR3 EATX GLAN SATA3 *Corsair AX1200i psu *Corsair Dominator Platinum (2x4GB) DDR3 2400 MHz *Seagate Barracuda 2TB HDD
*Intel® Core™ i7-3970X Extreme (15M Cache, 3.5 GHz) *2x EVGA GTX 980 Classified ACX 2.0 SLİ *CM Storm Stryker White Full Tower Gaming Case *Sandisk-Kingston 2x120gb SSD
*Corsair K 70 RED gaming keyboard & Corsair M 65 RGB gaming Mouse *Sennheiser D 333 gaming headset *CM Seidon 240m cpu water cooling*Creative Sound Blaster Recon3d Fatality Champion ses kartı -
Nereden aradında buldun 14 sene önceki konuyu birde üzerine cevap yazıyorsun:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 26 Aralık 2022; 20:56:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı