Yarbay
13 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 179 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba,
AliExpress’te arama kısmında ücretsiz kargoyu seçip örneğin Chinapost ile gönderi yapan satıcıları artan fiyat şeklinde aramak için yardımcı eklenti vs bilen var mı? Her satıcının kargo fiyatlarını tek tek kontrol etmek eziyet oluyor.
E ticaret sitelerinden aldığınız kumaşı ve lastik kısmı dikişsiz, üts kayıtlı maske markalarını yazarsanız sevinirim. Alacak arkadaşlara da fikir verebilir.
Merhaba, işyerinde tatilat sırasında doğalgaz sobabım gaz girişi dişli kısmı kırıldı. Boru paslandığı için diş açtırmak yerine değiştirmek istiyorum. Nette bulduğum kadarı ile muadil olarak alüminyum boru mevcut, sorum şu olacak bu metal boru yerine gaz girişinden itibaren doğalgaz ocaklarında kullanılan tek parça esnek boru kullansam ısıdan etklilenir mi? Etkilenir ise gaz valfi girişinden çıkışa kadar yeni metal boru, sonrasında esnek ocak borusu gaz vanasına bağlayacağım.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

İBB’nin beta aşamasındaki uygulaması ile NFC özellikli telefonunuzdan dolum yapıp, bakiye öğrenebiliyoruz. iOS uygulaması henüz yok, Vakıfbank, Halkbank, Denizbank banka kartı hesapları ile online yükleme yapılabilmektedir. Kredi kartı ve diğer banka kartı hesapları şimdilik desteklenmiyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.belbim.istanbulkart

Merhaba, S905 çipli Mini M8S TV Box cihazımda Ext4 formatlı harici diskimi okutamıyorum. Cihazın Fat32 ve Ntfs desteği mevcut, cihaz root'lu herhangi bir yöntemi var mı? Diski Openwrt cihazımda kullandığım için formatını değiştiremiyorum, ftp, samba, dlna üzerinden aktarım hızı yeterli olmuyor maalesef.
Merhaba, Samsung çamaşır makinamın kömürleri bitti, İstanbul içinde nereden temin edilebilir?
Internet üzerinden yaptığım aramalarda Samsung marka çamaşır makinaları için kömür satan hiç bir firma bulamadım. Ancak, ürün görsellerinde gördüğüm kadarı ile Beko-Arçelik makinaların kullandığı kömür ile aynı görünüyor.

Merhaba, bankaları mesai saatleri dışında döviz ile alışveriş yaptığımızda, o an ki kurdan mı hesaplanıyor? Biliyorsunuz ki saat 18:00 Deniz sonra veya haftasonu kurları yüksek oluyor.
Haluk Ulusoy,Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ne diyorsunuz?

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29181157.asp
Merhaba, eski bir Dell Inspiron 1525 laptopum var. Celeron islemcili laptopumun desteklediği en ust seviye islemcinin hangisi olduğunu bulmak istiyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim, bu hali ile yerlerde surunuyor.

Merhaba, iPad 2'min 4.3.3-5.1.1 arası tüm shsh kayıtlarım saurik server'ında göründüğü için redsnow ile 5.1.1'e downgrade edebiliyorum. 6.1.3 kaydım saurik de görünmüyor bu neden ile redsnow kullanarak downgrade işlemini gerçekleştiremiyorum. Yalnız 6.1.3'ü manual aldığım için elimde mevcut, bu kaydı saurik'e gönderme şansım var mı?
Hakkında
İlgi Alanları: Bilgisayar, Doğa, Futbol, Sinema, Konsol oyunları
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
notebook
Mobil cihaz
apple
Operatör
turkcell
ISS
TurkNet
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.084
İkinci El Bölümü Mesajları: 577
Konularının görüntülenme sayısı: 31.348 (Bu ay: 498)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 490 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.