Şimdi Ara

Windows Mobile artık iPhone da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yaşındaki Norveçli arkadaşımız Mac lerdeki bootcamp yazılımının aynısı gibi windows Mobile yüklemiş telefonuna... Açılışta Apple ve windows logoları çıkıyor... Sen istediğini seçiyorsun...Buradan izleyin...
    http://5x5m.com/lp/277/windowsmobile.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 13 Ekim 2008; 18:02:27 >

• bu gerçek olabilirmi ustalar?
  • Başka şeyler de var... Elemanlar uçmuş...
    http://myphone2008.com/index.html
  • gerçekse süper olur
  • Mac lerde oldu... Bootcamp yazılımıyla açılışta OS X veya Windows seçebiliyorsun... iPhoneda da olacaktır...Olmuş gibi de gözüküyor... 2009 Ocak ayında çıkacağını söylüyor velet...
    17 yaşındaki George Hotz de iPhone u ilk kıran değilmiydi? Gençliğe bak be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 13 Ekim 2008; 18:21:20 >
  • acaba wm ile bluetooth üzerinden dosya trasnferi özelliğide eklenecekmi ?
  • Yuh beee
    Alet patatesi , ketçap'ı birbirinden ayırdı...
    Başka neleri ayırabilir mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone artık durduralamaz... Dünyamızı ele geçirecek kaçıııııııın.....
  • haha ropartojin sonu cok komik..

cok bos zamanim vardi ondan bunla ugrastim dedi velet..
    karida,, kiz arkadasin yokmu dedi..
    velette vardi ayrildik dedi..

GEhotta da oyle bisey olmustu, kiz arkadasi iphonu yuzundenmi ne birakmisti..

ahahah o kizi ayarlayalim tekrar barisip ayrilsin, daha neler cikarir bu cocuklar..

ama ciksin bende wm kurcam galiba.. direk bilgisayar gibi olcak bu gidisle.. yakinda external hardiskte takmaya baslariz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

ama ciksin bende wm kurcam galiba.. direk bilgisayar gibi olcak bu gidisle.. yakinda external hardiskte takmaya baslariz.

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: mavs

quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

+1905

Ben de kesitisiz güç kaynağı alacam pili biterse o devreye girsin kurtarsın vaziyeti...

• içinde Windows Mobile Olan iphonu çöpe atarım ben
    Yahu Win Mobile den kaçıp sığındık iPhone ne işimiz var Win mobile ile
    Ha yapılsın çıksın amanne ama sanki çok büyük bir olaymış gibi bakmamak lazım
    sonuç itibariyle Windows Mobile bu yahu!
    rezaletin son perdesi
  • eet ya attan inip niye eşşeğe binelim ki... bu resmen doğan görünümlü ferrari olur
  • iPhonun bence bu kadar sevilmesinin sebebi macların sevilmesi gibi mac os işletim sistemi bill gates in dandik işletim sistemlerini kurum aleti mındar etmeye gerek yok bence
  • bilgi için teşekkürler
  • gercekten harıka cok hos raportajlardı benım cok hosuma gıttı kamera ve ketcap olayı dehset yahu
  • bana pek gerçek gelmedi ya röportaj yapan kadın çok yapmacık konuşuyo sanki bi işkillendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbleda -- 13 Ekim 2008; 21:19:03 >
  • olaya direk olumlıu bakiyorum illa ki windowz diye tutturmadım o yuzden aldım iphone u fakat su alette windowz da kullanılsa fena olmaz.

olay yazılımda bittigi için windows uzerinde bluetooth uzerinde file transfer olayı yapılabilir, sonucta bir baglantı protokolu bunun uzerinden isletim sisteminin izin verdigi kadarı ile işlem yapılır.

benim kız arkadasımda iphone dan nefret ediyor, ne zaman gorse duvara fırlatası geliyor aleti, birgunde bunu yapabilir diye dusunuyorum
  • aynen katılıyorum bende ı mate jasjam var 1 ay kullanamadım ıgrenc bı sey bu muhtesem wın donmek bana hıc cazıp gelmıyor
  • Window yüklenirse windowslu cihazların javası flashı da yüklenebilirmi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.