Şimdi Ara

wifi kırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu ciddi yazmış olamazsın

Edit: Ayrıca apple ile alakası nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balleyci -- 20 Temmuz 2017; 0:10:15 >
  • İşin aslı wifi kırıcı diye geçen programlar programı yükleyen herkesdeki wifi şifrelerini kendi havuzunda toplar ve size elinde olan şifreyi söyler. Tabi buna sizin evinizdeki yada telefonunuzda kayıtlı tüm wifi ağlarının şifrelerinde dahil. Ona göre yükleyin o programları.

• Balleyci kullanıcısına yanıt
    umarım exploitin ne olduğunu biliyosundur

• eco67 kullanıcısına yanıt
    ya marmarise çalışmaya geldim wifi yok kaldığım yerde wifi map ile kaldığım yerden 100 m ilerdi bir yere bağlandım fakat çevremdekilere bağlanamıyorum

• Balleyci kullanıcısına yanıt
    apple ile alakası şudur os tabanlı işletim sistemi olduğu için her şey mümkün ahh ahh nerde eski bilgili üyeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark1

ya marmarise çalışmaya geldim wifi yok kaldığım yerde wifi map ile kaldığım yerden 100 m ilerdi bir yere bağlandım fakat çevremdekilere bağlanamıyorum

Bulunduğunuz bölgedeki wifi şifrelerini değiştirmişlerdir, wifi mapte ise şifreleri güncellememişlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ince ayar yardım ?
    12 yıl önce açıldı
    Bluetooth ve wifi çakışması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden iwebpro vardı, çok da zor kırılmıyordu. Şimdi wpa/wpa2 kırılması çok zor ve apple olunca daha zor oluyor.
  • Hepsi virüs

• hocam marmarisde tam lokalizasyonu söylerseniz emniyet ekiplerini yönlendirelim, size kırmak konusunda yardımcı olurlar.
  • Jailbreaklı cihazlarda bile wifi kırılmaz

Bunun nedeni Apple ın wps desteklememesidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco67

İşin aslı wifi kırıcı diye geçen programlar programı yükleyen herkesdeki wifi şifrelerini kendi havuzunda toplar ve size elinde olan şifreyi söyler. Tabi buna sizin evinizdeki yada telefonunuzda kayıtlı tüm wifi ağlarının şifrelerinde dahil. Ona göre yükleyin o programları.

Bilmiyorsanız bari konuşmayın.

Yok havuzda topluyormuş falan falan kimden duydun bilmiyorumda o dediğin gibi bir şey yok.

Wifi Kırma işi WPS ile pin kullanarak yapılır.

İos ta yok ama androidde bir çok uygulama mevcuttur ben 3 4 tanesini sürekli kullanırım gittiğim her herde 10 wifi varsa 4 tanesini çok rahat kırıyor.

Dediğim gibi İOS ta yok ancak rootlu andorid varsa bu işlem basit.
  • hayır kali de aircrack ng kullanıyoduk jb li sistemde os tabanlı değil mi aynı exploitin mobile terminalde çalışcak şekilde yazılması zor mu

• Ayıp kardeşim.
    Adam hırsızlık yapacağım, maymuncuğu olan var mı diye soruyor düpedüz.
  • Google'da kısa bir araştırma ile zaten bunu bulabilirsin. Bir çok kişi bunun için arama yapıyor ama Apple konusunda açman gerçekten çok saçma olmuş. Bilindiği gibi apple böyle şeylere izin vermez verse bile apple güvenliğini seven kullanıcılar böyle bir hataya düşüp kurmazlar. Windows ve android kullanıcıları için wifi kırıcı programlar mevcut onlarada Wifi kırıcı makalesinden ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.