Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
929.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok. En azından ben bilmiyorum ama sanmıyorum olucağını
  • Ya Arkdaslar Ben Dün Live Messenger İndirdim bir Deneyeyim Diye Yükledim Kurdum Sonra Msn Açtım Bi Baktım Msnde Kimse Yok Bana Kişi Kaydet Seçenegini Felan Gösterdi Niye Böle Yaptı Msnde Kimse Yoktu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 23 Haziran 2006; 0:43:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe

mouse'in üzerinde bulunduğu kişileri yönet butonuna tıklayıp ayrıntıları göster diyiniz

işte bu arkadaş plus yüklemiş ?????

denesin Bakalım. çalışacakmı?

biraz önce arkadaşa yükledim onda 7.5 vardı live messenger'e yükseltik bir baktım( aynı bu şekilde) plus var. megerse 7.5 da çalışan plusmış desteklenmeyen sürüm diyordu. çalışmadı tabiki.

• arkadaşlar sanırım live ile plus kullanımı hakkında bir sorun var. ben şu anda 787 ile plus live kullanıyorum size nasıl olduğunu anlatmaya çalışayım.

1) buradan bu dosyayı indirin (şifre:www.frmtr.com)
    indirdiğiniz dosyayı msn klasörünüzün içine atarak üstüne yazmayı onaylayın. (genelde c:\programfiles\msn messenger olur)
    2) buradan da plusın en son sürümünü indirin ve kurun
    3) çalıştırdan C:/WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/hosts yazıp dosyayı notepad ile açın.

4) buraya bunu ekleyin -> 127.0.0.1 extern.msgplus.net

msni kapatıp tekrar açın.

NOT: ALINTIDIR....

• yaptm hocam o kdrda deilbence orjinl bişe yani öyle trojan olamaz ama yükleyemede gerek yok yarın geceyi beklemekte fayda var
    quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Ve sonuç hüsranTüm çalışmalarıma rağmen olmadı olmadı olmadıyüklendi diyor fakattt hiçbir yaşam belirtisi yokbelki sorun bendedir baska arkdaslarda denerse anlasılır sorun kimdeama şunu söyliim hiç trojan gibi durmuyor normal plus bu

Nerden anladın normal Plus olduğunu? Simgesinden mi?

Bi virüs taraması yap bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 23 Haziran 2006; 8:58:15 >

• Ne bilim ben de çok eskiden yüklemiştim. Bişey olmamıştı. Ama bi virüs taraması yaptım virüsler almış bilgisayarı götürüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: volf

Ya beyler bu liveı kurdum ben.Ama çalıştırınca winhttp.dll bulunamadığından başlatılamadı diyo.

Yok mu bunun nedenini bilen.
  • evet plus çalışmıyor doğru, biraz heyecan katmak için yaptım
  • teşekkürler iyi çalışma
  • Bende Live Messenger 8.0.0792 sürümünü yüklerken hata oluştu. tekrar 8.0.0787 sürünümü yükledim.
    792 sürümü sizde hata verdimi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

Bende Live Messenger 8.0.0792 sürümünü yüklerken hata oluştu. tekrar 8.0.0787 sürünümü yükledim.
    792 sürümü sizde hata verdimi??

aynı şeyi yaparken bir sorunla karşılaşmadım
  • 8.0.0792 ve 8.0.0787 arasında gözle görülür fark yok de mi boşuna indirmeyelim
  • ya o kişi listesindeki arkadaşın dediği gibi ayrıntıları göster deyince görüntü resimleri kocaman oluyor o ne öyle yaf eski msn deki gibi deil çok yer kaplıyor pek sevmedim bu işi ama genelde güzel program
  • quote:

8.0.0792 ve 8.0.0787 arasında gözle görülür fark yok de mi boşuna indirmeyelim

evet bilen cvplasın.
    bende 8.0.0792 yüklenmedi zaten.
  • peki bu ne ????
    açıkmadı ben de bu msn...

• Hocam bunun için ayrı topic açtım bende senin gibi aynı kaynaktan faydalandım senin burda verdiğini görmemiştim kusura bakma ya ayriyeten ersimli anlatımlar vardır ve çalışmaktadır
    quote:

Orjinalden alıntı: tyu

arkadaşlar sanırım live ile plus kullanımı hakkında bir sorun var. ben şu anda 787 ile plus live kullanıyorum size nasıl olduğunu anlatmaya çalışayım.

1) buradan bu dosyayı indirin (şifre:www.frmtr.com)
    indirdiğiniz dosyayı msn klasörünüzün içine atarak üstüne yazmayı onaylayın. (genelde c:\programfiles\msn messenger olur)
    2) buradan da plusın en son sürümünü indirin ve kurun
    3) çalıştırdan C:/WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/hosts yazıp dosyayı notepad ile açın.

4) buraya bunu ekleyin -> 127.0.0.1 extern.msgplus.net

msni kapatıp tekrar açın.

NOT: ALINTIDIR....

• plus haberine teşekkürler, sabırsızlıkla bekliyorum .selamlar............!
  • BANNER heerşey güzel olmuş diğer bilgi akışınıda destekleyen arkadaşlarada ayrıca BANNEREDE TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZE SAĞLIK
  • yawe daha ben bu zıkkımı calıştiramadim bile
    işin moktan tarafi bunu farkli bir makinedeki live messenger yüklü makineden caliştiriyordum
    kendi makineme yükledigimde login dedigim an hata veriyor.
    davatiye falam yalammi diilmi bilmiyorum ama bişiler yapin gönderin derim ckaraca@gmail.com adresine
    ben bu zıkkımı çalıştirmam lazima acilllll
  • quote:

Messenger Plus

Uyarı: Şu anda Windows Live Messenger için Plus yok! İnternettekiler Trojan, indirmeyin. Bu sitede çıkmadan indirmeyin
    http://www.msgpluslive.net/

http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=59594

VE BEKLENEN HABER! Messenger Plus Live adındaki Messenger Plus! (4.00) Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saat 01:40'da çıkıyor

Mesajı yazdığın tarihten 1 hafta önce msn live 8.0 beta ile msn plus kullanıyordum ve trojan falan yoktu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.