Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
930.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: killnOd

peki bu son finalde mesela gonderdigimiz bir dosya baglanti kopdugunda gene eskisi gibi sifirdan mi baslatiyor yoksa icq daki gibi resume ozelligi eklenmismi birde off msg ve biraz gorsellik haric fazladan ne sunuyor bize msn live?kullananlar anlatabilirlermi bir zahmet.

???
  • quote:

quote:

peki bu son finalde mesela gonderdigimiz bir dosya baglanti kopdugunda gene eskisi gibi sifirdan mi baslatiyor yoksa icq daki gibi resume ozelligi eklenmismi birde off msg ve biraz gorsellik haric fazladan ne sunuyor bize msn live?kullananlar anlatabilirlermi bir zahmet.

???

NOrmalde durdurup devam etme olcak diyolardı ama yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_Abas

ya ben şimdi kurdum messenger discovery live x i fakat oturum açmadığınız için olmuyor diyor halbuki yüklenirlen engellemyi kaldır demiştim

??
  •  Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe

Bütün Sorunlar beni bulmak zorunda mı :(
    Arkadaşlar bir türlü msn live yükleyemiyorum lütfen birileri yardım etsin..Kafayı yemek üzereyim..YÜkleme ilerlerken bir den yükleneni geri çekiyor ve yüklenemedi diyip bu uyarıyı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 21 Haziran 2006; 21:59:13 >
  • FLAŞ FLAŞ FLAŞ
    dosya aktarımını durdurup devam etme vardır paylaşım klasörü paylaşım programlarına benzer bir sistem kullanıyor msn live'da
    bilgisayarımda paylaşım klasörü diye bir klasör açıldığını görmüşsünüzdür bu klasörün içine paylaşmak istediğiniz her kişiye ayrı bir klasör açıyoruz içine tutup attığımız her şey EŞİTLİK İLKESİNE göre düzenleniyor, nedir bu özellik; karşınızdaki kişiyle bir paylaşım klaösrü oluşturduysanız oraya attığınız her dosya ona gider eğer o paylaşımı durdurmadıysa, eğer biri paylaşımı durdurursa çift taraflı olarak durur, biri dosyalarını klasörden silerse diğerinin de aynı dosyaları silinir yani o klasör ORTAKTIR!!!
    paylaşımı durdurmayı unuttuk kişi kartını görüntülerken sağ allta paylaşım klasörünü göster diyerek o kişiyle paylaştığınız dosyaları görebilirsiniz, paylaşımı durdurmak, duraklatmak için klasörün üstündeki "tüm paylaşımı durdur" butonuna tıklayıınız paylaşımınız çift taraflı olarak duracaktır, tekrar basmanız halinde kaldığı yerden devam edecektir
    önemli bir uyarı daha indirdiğiniz her dosyanın yedeğini alın arkadaşınız silerse sizinkilerde gider
    yardım almak istiyorsanız hiç çekinmeden soru sorabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

FLAŞ FLAŞ FLAŞ
    dosya aktarımını durdurup devam etme vardır paylaşım klasörü paylaşım programlarına benzer bir sistem kullanıyor msn live'da
    bilgisayarımda paylaşım klasörü diye bir klasör açıldığını görmüşsünüzdür bu klasörün içine paylaşmak istediğiniz her kişiye ayrı bir klasör açıyoruz içine tutup attığımız her şey EŞİTLİK İLKESİNE göre düzenleniyor, nedir bu özellik; karşınızdaki kişiyle bir paylaşım klaösrü oluşturduysanız oraya attığınız her dosya ona gider eğer o paylaşımı durdurmadıysa, eğer biri paylaşımı durdurursa çift taraflı olarak durur, biri dosyalarını klasörden silerse diğerinin de aynı dosyaları silinir yani o klasör ORTAKTIR!!!
    paylaşımı durdurmayı unuttuk kişi kartını görüntülerken sağ allta paylaşım klasörünü göster diyerek o kişiyle paylaştığınız dosyaları görebilirsiniz, paylaşımı durdurmak, duraklatmak için klasörün üstündeki "tüm paylaşımı durdur" butonuna tıklayıınız paylaşımınız çift taraflı olarak duracaktır, tekrar basmanız halinde kaldığı yerden devam edecektir
    önemli bir uyarı daha indirdiğiniz her dosyanın yedeğini alın arkadaşınız silerse sizinkilerde gider

Ben dosya paylaştırmaya çalıştım ama eşitlenmeye çalışılıyor dedikten sonra hata veriyo.

• bu sorun herkeste oldu, msni tekrar kapatıp açmayı dene herkeste de böyle düzeldi
    edit: ayrıca şu sıralar msn saçmalamaya başladı çevrimiçi göster diyom yapmıyo herkesi çevrimdışı gösteriyo, internet hızında da gözle görülür bir yavaşma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 21 Haziran 2006; 22:36:02 >
  • bu çevrimdışı görünüpte çevrimiçi olanları görmenin bi yolu varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

bu çevrimdışı görünüpte çevrimiçi olanları görmenin bi yolu varmı?

msg plus ama daha msn live için sürümü çıkmadı illa kullanmak istiyorum diyorsan 7.5 sürümünü dene
  • quote:

bu sorun herkeste oldu, msni tekrar kapatıp açmayı dene herkeste de böyle düzeldi
    edit: ayrıca şu sıralar msn saçmalamaya başladı çevrimiçi göster diyom yapmıyo herkesi çevrimdışı gösteriyo, internet hızında da gözle görülür bir yavaşma oldu

O sorun bende de oldu

Geçiş dönemi malesef sancılı oluyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ben dosya paylaştırmaya çalıştım ama eşitlenmeye çalışılıyor dedikten sonra hata veriyo.

peki baglanti koparsada kaldigi yerden devam ediyormu yoksa sadece tum paylasimi durdur yapincami resume ozelligi gecerli oluyor.Ayrica bu sacmalik yuzunden istenilen dosyayi birde oraya kopyalamamiz gerekiyor anladigim kadariyla.icq nun yillar once yapmis oldugu bir olayi yapmak iMS icin neden bu kadar zor anlamiyorum halbuki cok basit bir detay MS a sorsaniz guvenlik nedenleri der mazereti hazir adamlarin.

• Elinize Saglık . Discoverydeki Penceremız acıldıgında belıren ıbarenın Doğruluk oranı %de kaçtır acaba eskisinde çok yanılıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 22 Haziran 2006; 3:10:25 >
  • arkadaşlar + olarak kurulumdan sonra Bilgisayarım ' a oluşturduğu sistem klasörünü nasıl kaldırabilirim veya yerini değiştirebilirim.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

WLM Universal Patcher 0.9

http://www.mastaline.com/msn/download.php?id=47

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe

teşekkürler faruk cok saol işe yradadı gercekten

• Yokmu benim sorunuma çare bulabilecek birisi ltf.
  • beyler şöyle birşey buldum

http://r a p i d share.de/files/19923840/msg_plus_live_4_00_226.exe.html

boşlukları doldurun denemek isteyen varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

beyler şöyle birşey buldum

http://r a p i d share.de/files/19923840/msg_plus_live_4_00_226.exe.html

boşlukları doldurun denemek isteyen varsa

yüklemeyi düşünüyorum ama trojan fln deildir umarm

• Bence yüklemeyin. Baksanıza Beta bile yazmıyo.

Ama gönüllü biri varsa yüklesin bize haber versn

ama riske girmeye hiç değmez. 2 gün kaldı sabredin
  • valla bende o yüzden denemedim bile hiç
  • yaw bendeki msn betaymış ole dio o yüzden yüklenmedi şimdi burdaki linkten yüklicem live ı ondan sonra deniycem Dh için kendimi feda ediyorum arkdaslar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.