Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
930.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Valla ya. Mis gibi Gtalk var. Ya da Mynet ICQ

ciddi ciddi Gtalk benimde favorim mukemmel cok hafif cok kullanıslı
  • quote:

8.0.0792 ve 8.0.0787 arasında gözle görülür fark yok de mi boşuna indirmeyelim

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe

o yazıya tıklayınca bu sayfa açılıyo ama bunu 8.0.0787 görmedim yada dikketimi çekmedi yanlış anlaşılmasın

http://get.live.com/messenger/WinLiveCallDevices

gözle görülür büyük bi degişiklik yok bence ama çıkarmışlarsada bişeyler yapmışlardır güvenlik açısından da olabilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 24 Haziran 2006; 20:21:07 >

• 787 de de cıkıyor o yazı
  • bi degişikli daha görmüştüm ama şimdi göremiyorum
  • Arkadaşlar ben Live Messenger'ı ilk sayfadaki linkten indirdim. Ama Live Discovery yükleyince açılmıyor MSN.. Nedenini bilen var mı?
  • arkadaşlar kesinlikle mess patch yükleyin reklam fln olmuyo insanı baymıyo
    http://www.mess.be/

edit: ayrıca 792 sürümü daha az sistem kaynağı tüketiyormuş o yüzden yeni sürüm çıkartmışlar
    kaynak;mess.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 24 Haziran 2006; 22:12:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

arkadaşlar kesinlikle mess patch yükleyin reklam fln olmuyo insanı baymıyo
    http://www.mess.be/

edit: ayrıca 792 sürümü daha az sistem kaynağı tüketiyormuş o yüzden yeni sürüm çıkartmışlar
    kaynak;mess.be

sagol bilgiler için gerçi bende msn8 30.000 dan başlıyo ram yemeye ama neyse ramdan sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 24 Haziran 2006; 22:59:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

peki bu son finalde mesela gonderdigimiz bir dosya baglanti kopdugunda gene eskisi gibi sifirdan mi baslatiyor yoksa icq daki gibi resume ozelligi eklenmismi birde off msg ve biraz gorsellik haric fazladan ne sunuyor bize msn live?kullananlar anlatabilirlermi bir zahmet.

tabi bağlantı koptuğunda gönderimi sıfırdan başlatır ama live messenger in en güzel özelliklerinden biri paylaşım klasörü açılması.mesela sen ile ben bir paylaşım klasörü açıyoruz.bu klasöre bir dosya eklediğimizde upload yapıyor şarkıyı ama %10 dayken karşıda gözüküyor ve dinlenmeye bile başlanıyor.
    ayrıca mesela sen çevrimdışıyken klasöre ben dosya koyabiliyorum ve ben çıkıp sen girdiğinde bu dosyayı görebiliyorsun.harika yani

• Arkadaşlar ben MSN Messenger 7.5 kullanıyorum.Şimdi Windows Live Messenger i indirdim.Bu Windows Live Messenger direkt olarak mı yüklencek yoksa Msn Messenger 7.5 kaldırılıp mı yüklenecek.Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris8945

Arkadaşlar ben MSN Messenger 7.5 kullanıyorum.Şimdi Windows Live Messenger i indirdim.Bu Windows Live Messenger direkt olarak mı yüklencek yoksa Msn Messenger 7.5 kaldırılıp mı yüklenecek.Yardımcı olursanız sevinirim

kendisi kaldırmanı isteyecek galiba ama sen kaldırsan daha iyi olur
  • live messenger'i destekleyen plus bugün mü çıkcaktı yav?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris8945

Arkadaşlar ben MSN Messenger 7.5 kullanıyorum.Şimdi Windows Live Messenger i indirdim.Bu Windows Live Messenger direkt olarak mı yüklencek yoksa Msn Messenger 7.5 kaldırılıp mı yüklenecek.Yardımcı olursanız sevinirim

Üstüne yükler kendisi
  • tşkler güzel çalışma.

kurdum bugün oldukça beğendim.Plus un çıkmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 25 Haziran 2006; 1:00:17 >
  • plus 01.40 geçe çıkıcak türkiye saati ile

sitenin nezaman açılacagının yanıtı admin tarafından verildi

just so that we're clear on the whole DST thing: the new site will open with the final version when the counter on this forum reaches 0

buda ülkelerde saat kaçta çıkacagının saatleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 25 Haziran 2006; 1:20:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihozcan

plus 01.40 geçe çıkıcak türkiye saati ile

sitenin nezaman açılacagının yanıtı admin tarafından verildi

just so that we're clear on the whole DST thing: the new site will open with the final version when the counter on this forum reaches 0

buda ülkelerde saat kaçta çıkacagının saatleri

yani ?
  • Yaz saatini unutma

02:40'da çıkıyor.

Messenger Plus! Live Countdown: 1 hour, 6 minutes, 27 seconds
  • ofya 2.40 kadar beklicezmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 25 Haziran 2006; 1:35:49 >
  • 57 dk 38 sn kaldı
  • daha az kaldı
  • quote:

57 dk 38 sn kaldı

iyice heyacan girdi kanımıza
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.