Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
930.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bekliyoruz haberini.

10 dk sonra haber alamazsak, bilelimki Trojan girmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 23 Haziran 2006; 0:22:45 >
  • dur dur daha yeni sildim şimdi yüklicem
  • Windows Live Messenger 8.0.0792

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe

http://download.microsoft.com/download/b/9/d/b9dfc9ab-458a-4042-8f20-17374a3c41b0/Install_Messenger.exe

WLM Universal Patcher v0.9.1

http://www.mastaline.com/msn/download.php?id=47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farukkkk -- 22 Haziran 2006; 14:59:08 >

• Ve sonuç hüsranTüm çalışmalarıma rağmen olmadı olmadı olmadıyüklendi diyor fakattt hiçbir yaşam belirtisi yokbelki sorun bendedir baska arkdaslarda denerse anlasılır sorun kimdeama şunu söyliim hiç trojan gibi durmuyor normal plus bu

• quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Ve sonuç hüsranTüm çalışmalarıma rağmen olmadı olmadı olmadıyüklendi diyor fakattt hiçbir yaşam belirtisi yokbelki sorun bendedir baska arkdaslarda denerse anlasılır sorun kimdeama şunu söyliim hiç trojan gibi durmuyor normal plus bu

ahanda yedin virüsü

• quote:

Ve sonuç hüsranTüm çalışmalarıma rağmen olmadı olmadı olmadıyüklendi diyor fakattt hiçbir yaşam belirtisi yokbelki sorun bendedir baska arkdaslarda denerse anlasılır sorun kimdeama şunu söyliim hiç trojan gibi durmuyor normal plus bu

O plus sadece live beta da çalışıyor. Ayrıca o versiyon sadece beta testerlara dağıltıldı. Yani hiçbir trojan falan yok onda. Yüklerken uyarıyor sizi zaten beta tester iseniz devam edin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 22 Haziran 2006; 15:43:32 >

• eet aynen öyledemekki neymiş 2 gün daha beklemek gerekirmişş
    quote:

Orjinalden alıntı: ßHÐR

quote:

O plus sadece live beta da çalışıyor. Ayrıca o versiyon sadece beta testerlara dağıltıldı. Yani hiçbir trojan falan yok onda. Yüklerken uyarıyor sizi zaten beta tester iseniz devam edin diye

• 2 gün beklemek istemeyenler plus live forumuna üye olsun. Orda beta tester olmak istiyorum diyin size link yolluyolar
  • herkes kullanabiliyosa o linki bizede atsana hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: ßHÐR

2 gün beklemek istemeyenler plus live forumuna üye olsun. Orda beta tester olmak istiyorum diyin size link yolluyolar
  • hemende yeni versiyon çıkardılar full ün arkasından çok sinir bişey
  • ya bende mdl çalışmıo yüklenio msn de hesabıma girdikten sonra bi uyarı verio ve yok oluo sürüm farklı filan diyo ama tamamiyle banner ın verdiği sürümleri yükledim
  • yav yükledim şu messengerı dosya paylaşım olayı çok iyi olmuş ama tipi 7.5 e göre kaymış...ıııı çok çirkin bi arayuz allahtan a-patch buldumda indirdim biraz o saçma sapan reklam ve butonlardan kurtuldum......ama hala çirikin bir arayuzu var...arka plan renk menk farketmedi.....hala tiksinc messenger 7.5 özledim..... imdat
    skin olayı için birileri yardım etsin.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_domingo

yav yükledim şu messengerı dosya paylaşım olayı çok iyi olmuş ama tipi 7.5 e göre kaymış...ıııı çok çirkin bi arayuz allahtan a-patch buldumda indirdim biraz o saçma sapan reklam ve butonlardan kurtuldum......ama hala çirikin bir arayuzu var...arka plan renk menk farketmedi.....hala tiksinc messenger 7.5 özledim..... imdat
    skin olayı için birileri yardım etsin.........

zevk anlayışımız çok farklı

• şimdi bu live messenger ın son sürümü 8.0.0792 mi 8.0.0787 mi.
    daha dün 8.0.0787 indirdim bu 8.0.0792 nerden çıktı???
  • quote:

Nerden anladın normal Plus olduğunu? Simgesinden mi?

Bi virüs taraması yap bence

• Ya beyler bu liveı kurdum ben.Ama çalıştırınca winhttp.dll bulunamadığından başlatılamadı diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volf -- 23 Haziran 2006; 10:45:40 >
  • BU FULL SÜRÜMÜ DİMİ YA İLK BAŞTA VERİLEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 22 Haziran 2006; 20:05:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SÜHVAİ

BU FULL SÜRÜMÜ DİMİ YA İLK BAŞTA VERİLEN

KArdeş Türkçe yazdık. FİNAL FİNAL Yani Full
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

mouse'in üzerinde bulunduğu kişileri yönet butonuna tıklayıp ayrıntıları göster diyiniz

işte bu arkadaş plus yüklemiş ?????
  • bide msn 7.5'i silmeden onun yanına bide bu Windows Live Messenger'ı yükleme şansımız yokmudur ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.