Şimdi Ara

Windows kullanmayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
13
Favori
22.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelecekte yeni yapılacak güncellemelerle olabilir. ama şu an firefox bir adım önde bence .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

çok değil mi ya bu kadarı   yavaşlama söz konusu değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3-4-3

çok değil mi ya bu kadarı   yavaşlama söz konusu değil mi?

Hepsi gözükmüyor burada, bu listede olmayan 10 tane daha eklenti vardır  . Yavaşlama değilde bazı sitelerin çalışmasını bozuyor aralarından 1-2 tanesi, onları devre dışı bırakmak gerekiyor.

3-4-3 3 kullanıcısına yanıt

@Celonfix Microsoft Edge'in eklenti mağazasından daha fazla eklenti var.  

@3-4-3 Evet, Vivaldi v3.0 ile dahili reklam engelleyici konusunda devrim yaptı. AdGuard filtrelerini de kullanıyorlar diye biliyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 23:4:1 >
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Selam. Yazımın başında ''Linux bazı kullanıcı tipleri için hakikaten çok uygun ancak detay işler söz konusu olunca çok zorluyor'' ifadesini okumuş olmalısınız. Ben tecrübemi yazmışım, linux için kötü dememiş hatta uygun kişiler için ideal olduğunu belirtmişim. Neden savunma yapar gibi cevap verdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

Senin zekan çok parlakmış gerçekten. Hemen yakalamışsın olayı.. Tebrik ederim..  

Alıntıları Göster

Ne sandın

• İyi hos herkes win7 demis anlatmis. İslemciniz mi eski sizin? İntel 6 ve 7. Nesile windows 7 kurulmuyor varsa caresi kuralım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Gerçek bir Arch Linux kullanıcısı TOR kullanır hatta onu da Whonix ile sanal makinede sanal makine ve VPN ile açar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikhail -- 10 Ekim 2020; 20:11:35 >
  • win10 a bile alışamadım ki linux kullanayım...

kolay mı alışkanlıkları değiştirmek?

daha geçen yıla kadar xp kullanıyordum da her yerden bloke yiyince nihayet win7 ye terfi ettim.

masaüstümde core2 duo 3,16ghz, 4gb ram, 1gb radeon ekran kartımla gül gibi geçiniyoruz, ram kullanımı yarıya bile gelmiyo.

laptopumda 120+240 ssd var. 120 de win7, 240 da uefi win10 kurulu olduğunu bile unuttum hiç açmıyom, ben hep win7 kullanıyom.

• windows kurup olduğu gibi kullanırsanız tabi sıkıntı yaşarsınız. defender dahil kapatılması gereken bir sürü uygulama var,reg defteriyle oynamak şart,bilinçli kullanıcı hep mutlu bu yüzden.

• Düşük sistemler için özel üretilen intelin bir işletim sistemi vardı isosunu indirip yazdırmıştım yükleyeyim dedim bir hata verdi işlemcinin bir özelliği yok diye yazıyordu tam hatırlayamadım 2.1 olması lazımmış benim işlemci 2.0 mış bunun gibi bişey. Deneme imkanım olmadı onun yüzünden ama tavsiye ediliyordu birçok sitede

• Windows kullanıcıları ne yapıyor bu bilgisayar da çok merak ediyorum  Yaptığım işlemler devlet sırları değil. Facebook gibi siteler de bile 2 adım doğrulama koruması var. Bu siteler de ki şifrelerim bile çalınamaz. Hangi sitelere girdiğimi biliyorum. Linux'un ciddi anlamda bana faydası ne olacak ? Şu an kullandığım programlarım gayet hızlı açılıyor.

• Aslında çok mantıklı bir hareket olur 2 işletim sistemi bulundurmak, hatta BlissOS vs. Android de olabilir. SSD'ye mi yapışır :D

• Gerçek linux çu sadece konsol kullanır :)...

• Sürekli arkadan update yapmaya çalışan, defalarca kapatmama rağmen tekrar kendini açıp update yapan rezalet işletim sistemi gerçekten. MacOS candır, gerisi heyecandır...

• Adamın iki haftaki önce yazdığı mesajlara baktım. Orada da linux kullanmayın filan diyor. İçkilimi ne :D

• bellek tüketimine bakıp kıyaslayamazsın ki iki işletim sistemin bellek yönetimi farklı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Windows kullanıcıları ne yapıyor bu bilgisayar da çok merak ediyorum  Yaptığım işlemler devlet sırları değil. Facebook gibi siteler de bile 2 adım doğrulama koruması var. Bu siteler de ki şifrelerim bile çalınamaz. Hangi sitelere girdiğimi biliyorum. Linux'un ciddi anlamda bana faydası ne olacak ? Şu an kullandığım programlarım gayet hızlı açılıyor.

Benim hassas ve ele gecerse bana zarar baskasina fayda saglayacabilecek hesaplarim var. Herkesi kendiniz gibi sadece facebook da takiliyor zannetmeyiniz lutfen. hesaplarim cok onemli maddi manevi zarar gorurum

ayrica size ait olan sizin onem vermediginiz bir hesapla suc islenirse davaya dahil olursunuz basiniz baska sekillerde de derde girebilir hic tahmin etmeyeceginiz seylerle karsilasabilirsiniz.. kimse benimle ugrasmaz demeyin kurbanlar sizin gibilerden secilir ve boyle seyleri hafife almakla yanlis yoldasiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 10 Ekim 2020; 21:29:33 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.