Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu lanet arayüzünü eskiye dönderseler çok güzel olacak.
  • CEM UZANA HAPİS ŞOKU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

quote:

Orijinalden alıntı: Eroin Bağımlısı

WİN 7 Forever.

Aynen.Ben o windows başlata tıkladığımda o karmaşık ekranı görmek istemiyorum.

Windows 8.1 yamasında artık direk masaüstü geliyor. Arayüzdeki hatalarda giderilmiş. Anca 8.1 de çok fazla gûncelleme yapıyor bilgisayar. Bilgisayardaki hataları iyileştirmek için update edilen programlar sistemi yoruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 8.1,7'den çok daha iyi. Makinenin hızı bariz arttı.
  • Laptopu aldığımda win 8 vardı mesela 9 a yükselttim ama beğenmedim format atarsam direk 8 e geri döner mi? Cd falan yoktu alırken laptopu. Yoksa yine 9 olarak mı kalır?

• Ben hala Windows 7'deyim valla. Arkadaşlardan kullandım Windows 8'i. Bir türlü alışamadım. Başlat falan da olmayınca sürekli elim ona gidiyor falam sinir bozucu oluyor. Windows 9 da öyle karmaşıksa geçmeye gerek yok :P

• quote:

Orijinalden alıntı: EverettZ15

Evet açıklandı.Windows 9,Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.

büyük ihtimalle update olarak gelecek heralde.
  • Onlar bulurlar yine alacak parayı bir yerden o microsoft varya microsoft..

• Ko açsında baska bi sey istemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

quote:

Orijinalden alıntı: EverettZ15

Evet açıklandı.Windows 9,Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.

büyük ihtimalle update olarak gelecek heralde.

update ile geçersek güzel olur...
  • Linux better.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

haberi çıktı

windows 8 kullananlar windows updateden güncelleyecek
    başlat menüsü gelmiş windows 8 işte çokta yenilik yok windows 8.2 deseler yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

quote:

haberi çıktı

windows 8 kullananlar windows updateden güncelleyecek
    başlat menüsü gelmiş windows 8 işte çokta yenilik yok windows 8.2 deseler yeridir.

alıntı ve haber için teşekkürler. merak ettiğim bir olay var acaba olur mu diye win7 den sonra win8 den itibaren MTW-1 i oynayamaz olmuştuk acaba 9 la beraber bu oyuna destek tekrar verilir mi acaba ? Pek ümitli olduğumdan değil ama ...
  • quote:

alıntı ve haber için teşekkürler. merak ettiğim bir olay var acaba olur mu diye win7 den sonra win8 den itibaren MTW-1 i oynayamaz olmuştuk acaba 9 la beraber bu oyuna destek tekrar verilir mi acaba ? Pek ümitli olduğumdan değil ama ...

Windows oyunları desteklemez.
    Oyunlar Windows'u destekler.
    Yani oyunun yapımcısı Windows 9 için bir yama yayınlarsa oyun Windows 9'da desteklenmiş olur.

Onun dışında MTW dediğiniz medieval total war ise nette windows7de çalıştırma yöntemleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

quote:

Windows oyunları desteklemez.
    Oyunlar Windows'u destekler.
    Yani oyunun yapımcısı Windows 9 için bir yama yayınlarsa oyun Windows 9'da desteklenmiş olur.

Onun dışında MTW dediğiniz medieval total war ise nette windows7de çalıştırma yöntemleri var.

açıklama için teşekkürler 7 de calıstırabiliyorum ama uzun süredir 8 kullanıyorum o yüzden sormustum

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Benimki niye çökmüyor ?

Çökertmeyi bilmiyorsunuz demekki
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    8.1 candir.

• Windows 8 gayet iyiydi bakalım 9 nasıl olacak.
  • Windows 9 bugün kaç gibi tanıtılıcak?
  • windows 7 iyidir bende orjinal windows 7 kullanıyorum formatlık bir sorunum olmuyor 2 kere format atıldı ikisindede çökmemişti sadece hızı biraz azalmıştı o yüzden format atılmıştı.Win8 hiç kullanmadım ama şu ana kadar kullanacak gibide gözükmüyorum win7 geleceğin xpsi olur bana kalırsa
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.