Şimdi Ara

Windows 8 [ İnanılmaz Performans ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, az once masaüstü bilgisayarıma [Windows 8 ] Kurdum x64 windows 7'de kasmalar takıntılar meydana geliyordu sistemimi belirteyim

i5 2500K 3.3 Ghz Turbo Boos 2.0 Teknolojisi İle 3.7 Ghz
    4 GB DDR3 1333 Mhz CORSAİR XYMS3
    Zotac 9800 GT 256 BİT 2807 GB [ECO-SLİ]
    500 W Xılence Power Suply
    P67 Gıgabyte ANAKART

Evet arkadaşlar şuanda Gta IV Oyununu Test Ediyorum. Öncelikle belirteyim hiç bir şekilde kasma donma takıntı sorunu yok ram nekadar kullanılırsa kullanılsın ramı fazla kullanmıyor windows 7 gibi..
    Gta IV Fraps ile ortaya çıkan fps sonuçlarda.. [ XP 64 Bit Edition ] Sürümünde 45 50 Fps Alırken, [ Windows 7 Ultimate x64 ] Sürümünde 40 35 Fps Alırken Windows 8'de 70 İla 84 Arası FPS Alıyorum

ve inanın bu performansa hayran kaldım Birazdan [ Resimler İle Tanıtım Yapıcam ]

• merakla bekliyorum
  • ram ide inanılmaz az kullanıyor.
  • Tahiminime göre Windows 8 oyun performansı konusunda olayı halletmiş gibi tabiki ilerleyen zamanlarda daha fazla Windows 8'den söz etmeye başlayacaz.
  • Eee hani resimler ile tanıtım ? resmen 2 kat fps artışı var demişsin bu pek inandırıcı gelmiyor bana öyle birşey olsa yükleyip deneyen birçok kişi bahsederdi bu oyun performansı artışı konusundan ... Windows oyun ve eğlence amaçlı sistemler çıkarmalı madem tekel ihtiyaca göre işletim sistemi çıkarmak zorunda oyunculara(net-müzik-video) windows olmalı şu benim windowsta kullandığım programlar 2gb geçmez ama 10 gblik veri var gereksiz buda zamanla sistemi ne kadar iyi bakarsan bak şişiriyor şu winxsys dosyasınada bir çözüm bulsun vista tabanlı win7 ve win8 arasında küçük iyileştirmeler dışında bir değişiklik olacağını sanmıyorum ne de olsa vistadan olma

• sürüm ne arkadaş
  • Arkadaş hala hayran hayran bakıyor ekrana :))) 1 hafta geçti daha kendini alamadı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında "Windows 8 de Vista gibi hayal kırıklığı olacak" gibi yazılar yazan insanlar vardı. O zaman gülüyordum ve hala gülüyorum onlara. Windows 8'i hiç kullanmadım ama resim ve videolarını görme şansım oldu. Görsel anlamda Windows 7'den pek bir farkı yok zaten. 16 yıl önce Win 95 ile gelen Başlat'ın kaldırılması (bana göre değiştirilmesi) büyük bir devrim olmuş. Açıkçası ben Windows 8'in iyi olacağını düşünenlerdenim ama bu kadar övgü beklemiyordum. Umarım Windows 7 gibi başarılı bir sistem olur...
  • arkadaşlar şuradan(tıkla!) devam edelim ve bu başlık kilitlensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F51E87CC -- 6 Ekim 2011; 15:19:09 >
  • oo süper ozaman bende oyunları kurcam senle benzer sistemim var hatta kaplamalar gec gelmesi sorunu faşlan vardı pcde benim belki çözülmüştür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.