|
Microsoft açıkladı: 'Windows 11, Windows 10'dan iki kat daha hızlı'

-
-
Doğru w10 mu kaldı
-
Windows 10'u planlı eskitmene rağmen hala 11'den daha stabil ve dimdik ayakta. Rahat ol sen Microsoft.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çakal MS 6., 8., 10. ve 11. nesil Core serisi işlemcili Windows 10 yüklü dizüstüleri teste sokarken Windows 11 yüklü dizüstlerinde 12. ve 13. nesil Core serisi işlemciler bulunuyor. Her iki grupta aynı işlemciye sahip (i7-1065G7) sadece iki bilgisayar varken (Lenovo Yoga, HP Envyx360) karşılaştırmanın farklı konfigürasyona sahip cihazlarla yapılması tamamen dalavere learn.microsoft.com
Windows 11 PC'lerin performans ayrıntılarıhttps://learn.microsoft.com/tr-tr/legal/windows/windows11-performance-claims#test-data-for-claims-substantiation
-
geçiremediler herkesi hala 11'e diye ağlıyorlar. inadına 10 kullanıcaz. hala stabil bi 11 yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı bilgisayarı ikisine de kuran biri olarak şunu söylüyorum yazılan yazının tam tersi olarak Windows 10 en az 3 kat daha hızlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 8.1 uçuyor blgisyarda 10 çalışmaya çalışıyor 11 kullanılan dil itibari ile boşta bile işlem yapıyor
-
Microsoft yeni donanımların özellikle işlemci, ram, ekran kartı ve m2 lere dayalı sistem yaparak kullanıcıları da yeni donanım almaya yönlendirmeye çalışıyor. Yani kendi işletim sistemleri ni donanım sattırmak için kullanıyor. Normalde render almayan, internetde sörf yapan basit cihazların bilerek desteğini çekerek onlarıda zorla yeni yeni donanım almaya zorluyor. Microsoft destek çekince bağımsız tarayıcıyılarin da aralarında kar amacı gitmeyenlerin de desteğini çekmesi de bunun tuzu biberi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biz niye göremiyoruz acaba. tüm donanımlar w11 e uygun yinede 10 kullanıyorum. bir halta yaramaz 11
-
Kime göre,neye göre hızlandı?
-
Düzgün bir test sayılmaz ki, performans farkı zaten işlemci ve diğer donanımlardan dolayı olucaktır.
-
Yalandan kim ölmüş ki gel 6 gb ramli i7 8. nesil işlemcili bilgisayarda deneyelim.. aaaaa pardon bu sistemde win 11 kurulamıyordu dimi ? :))))) hızdan bahsediyor birde.
-
Az çok teknolojiden anlayan biri Geekbench'in işletim sisteminden bağımsız bir salt donanım testi olduğunu bilir. Herhangi bir işlemci Windows 10'da da aynı puanı alır, Windows 11'de de aynı puanı alır. İşletim sisteminin bunda hiçbir katkısı olmaz. Bunun benzer bir örneğini geçmişte iOS ve Android tarafında görmüştük. iPhone 4'teki Apple A4 ile Galaxy S'deki Hummingbird aslında aynı işlemciydi. A4, Hummingbird'ün saat hızı düşürülmüş versiyonuydu. A4 800 MHz, Hummingbird 1 GHz'de çalışıyordu. Geekbench'te az bir farkla Hummingbird daha yüksek puan alıyordu. Onun da sebebi daha yüksek saat hızında çalışmasıydı. Yani ister Android ister iOS fark etmez. İşlemcinin aldığı puanda işletim sisteminin hiçbir etkisi olmaz. Geekbench işlemcinin yeteneklerini ölçen salt donanım testidir.
-
ne desem bilemedim, sadece kaynağa bakıp biraz göz gezdirmek yeterli. :))
-
10 kullanıyorum gayet yeterlı herseye ragmen :D
-
W 7 de hepsinden daha stabil ve dimdik ayakta ama para uğruna içinden geçtiler.
En Beğenilen Yanıtlar

Windows 10'u planlı eskitmene rağmen hala 11'den daha stabil ve dimdik ayakta. Rahat ol sen Microsoft.
|
Aynı bilgisayarı ikisine de kuran biri olarak şunu söylüyorum yazılan yazının tam tersi olarak Windows 10 en az 3 kat daha hızlı |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X