Şimdi Ara

windows 8 i silip xp yükleme ÇILDIRICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 8 i silip yerine windows xp kurnak istiyorum. Ancak xp kurulumunda ACPI hatası alıyorum. Ancak nasıl yapacağımı bulamadım. Bios tan oluyormuş sanırım. Ancak bilgisayarımın biosunda çoğu ayar gözükmüyor. Bunu nasıl açabilirim? bios insydeh20 olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 25 Mart 2016; 18:41:03 >

• biosa ilk giriş ekranın fotoğrafını buraya atarmısın.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt

Buyrun hocam.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• altta factory installed os yi değiştirebiliyorsan onu other yapmayı dene.

ayrıca bu nilgisayara neden xp kurmak istiyorsun anlayamadım.
  • bu pc ye w10 kurmalısın winxp asla tam anlamıyla verim alamazsın. driver sorunların muhtemel olur. şuan biosun farklı bir işletim sistemi kurmana izin vermediği için yapamıyorsun. zeki arkadaşımızın yöntemini dene bakalım
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    hocam orası siyah değişmiyor ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 yükleme yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    xp64 kuracağım. Oyunlarda vs daha az ram istediği için kurmak istemiştim. Biosta ayar çok az. Benim sorunumda bu. Biosun hidden özelliklerini açmak. Ama daha önce hiç bir bilgisayarımın biosunda böyle birşey gerekmemişti. Onun için pek bir tecrübem yok. Buraya sorayım diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

xp64 kuracağım. Oyunlarda vs daha az ram istediği için kurmak istemiştim. Biosta ayar çok az. Benim sorunumda bu. Biosun hidden özelliklerini açmak. Ama daha önce hiç bir bilgisayarımın biosunda böyle birşey gerekmemişti. Onun için pek bir tecrübem yok. Buraya sorayım diye düşündüm.

Xp'mi kaldı hocam windows 7 yükle bu kadar geriye gitmenin manası yok.
  • Windows 10 kurun bence.
  • XP 64BIT yarım yamalak bir işletim sistemi, SP3'ü bile yok hala 2004'teki sp2 sürümü var, ayrıca çok sıkıntılı bir sistem, tavsiyem Windows 7 64BIT kurman. Microsoft bile 64BIT XP'yi hiçbir zaman ciddiye almadı.
  • Vazgeçtim windowsdan artık. Linux devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.