Şimdi Ara

Windows 8 Açılmıyor ( Lütfen Bekleyiniz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
16.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophed -- 9 Şubat 2017; 10:25:31 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç açılmayan bir windows 8'e açılış anında veya bios ortamında nasıl müdahale edebiliyoruz peki ?
  • O 'da başka bir problem zaten Güvenli moda girmek için Bilgisayarın normal açılması gerekiyor . Ne kadar aptal bu windows 8 i yapan. Bozulan bılgısayar nasıl tamır olucak ozaman açılmadan. Kuş beyinli hepsi Satanlarda Üretenlerde... Win 7 Den şaşmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sorunu Hallettim . Bu duruma Düşen Arkadaşlarada Anlatıyorum

öncelıkle win 8 cok mal bişey kendı kendını tamır etme ozellıgı bulunan bişey neyse simdi siz eger bu sorunla karşılaşırsanız laptopbunuzu prizinden cekın elektırıgı kesın ve saçma gelebılır ama laptopbunuzun kapagını kapatın 5 dk bekleyın sonra guc kablousnu takmadan pc nizi açın yapılandırılmaya hazırlanıyor yazısı geldıyse işi kurtardınız ama lutfen bekleyınız ekranı devam edıyorsa. tekrar denemek zorundasınız sakın olun tekrar kapatın pc nızı dugmesınden ellemeyın bu kez guc kablosunu takarak aynı ıslemı tekrar deneyın dedıgım gıbı o yapılandırılıyor ekranı gelene kadar deneyeceksınız ve sonuc : şuanda kendı laptobumdan yazıyorum

ve eminimki aynı şey başıma birdaha gelcek ve ben de aynı yontemle duzeltmeye çalışacagım

Konu yu dıkkate alan herkese burdan Sevgıler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophed -- 17 Aralık 2013; 10:50:19 >
  • Abi aynı sorun bende de var windows u yapılandırmaya hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayınız diyor 2 saat oldu halen aynı yazı var soldaki şey sürekli dönüyo normal mi bukadar beklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Intel® Core™ i7-3970X Extreme (15M Cache, 3.5 GHz) *2x EVGA GTX 980 Classified ACX 2.0 SLİ *CM Storm Stryker White Full Tower Gaming Case *Sandisk-Kingston 2x120gb SSD
    *Corsair K 70 RED gaming keyboard & Corsair M 65 RGB gaming Mouse *Sennheiser D 333 gaming headset *CM Seidon 240m cpu water cooling*Creative Sound Blaster Recon3d Fatality Champion ses kartı
  • abiler çıkmıyor pc bu samsung atıv book np35e7c-s01tr
  • uygunsuz53 büyük ihtimal sendeki sorunda bendeki gibidir. bende bilgisayarı ilk aldıgımda aynı durumdan müzdaripdim :) neyse bak . bilgisayarınızı kapatmayınız diyor ve hiç ilerlemiyorsa yüzde işareti demekdirki . pc'in işlem yaparken ya internetin gitti yada elektirikler flan kesildi yani bi şekilde işlemi yarım kaldı anlatabiliyormuyum. bunu şöyle düzelteceksiniz. interneti güçlü olan biyer bul elektiriğinde kesilmeyeceğine emin ol. bilgisayarı başlat o ekranı gordugunde bilgisayarı güc düğmesine basılı tutarak kapat sonra hemen tekrar aç eger işlemde başarılı olabilirsen karşına biyer gelecek onar- sıfırla -format gibi değişik yazılar .. ben burdan windows8 i normal olarak başlat seçeneğine tıkladım ve ekranda varsayılan ayarlar yuklenıyor yazısı belirdi sonra laptop açıldı birdahada o tip sorunla karşılaşmadım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ama tek diyeceğim sistem arızalı gibi yanılgılara düşme. ben garantiye bile gondermiştim cahillik edip

• Beyler toshiba win8 bir laptopum var sabah actigimda windows yapilandirmaya hazirlaniyor bilgisayarinizi kapatmayin yazdi yaklasik 10-15 saat oldu hala ayni yazi Allah askona biri yardim etsin kafayi yemek uzereyim...cok acil..lutfen..

• Ya ben babamdan korkuyorumda ayni seyler bana oldu once aciyorum win 8 logosu gelio donuo birden kapanio sonra ise birden aciliyor ve ekran yok oluo capslock tusunun isigi acilip kapanio wifi tusu turuncu yanio biiiiiiiiiiiiip sesi geliooo 10-15 kere acilip kapatiodum aciliyodu artik oda olmuyo bide artik direkt ekran yok oluo mal win8 be onerirsiniz video atiliyomu

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.