Şimdi Ara

Windows 8.1 Klasör Açılıyor Ama Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım Windows 8.1 kullanıcısıyım ve bu sabah bir sorunla karşılaştım klasörü açıyorum başlat bar'ında çıkıyor klasör ancak ekrana gözükmüyor yani açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunla bende karşılaştım. Win 8.1 işletm sistemimde klasörlere, bilgisayarıma,belgelerime vs... tıkladığımda ekranda açılan bir pencere yok fakat araç çubuğunda, tıkladığım tüm dosyalar gözükmekte. Çözüm için nasıl bir yol izleyebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayghost -- 2 Ekim 2014; 19:08:14 >

Orijinalden alıntı: bayghost

Aynı sorunla bende karşılaştım. Win 8.1 işletm sistemimde klasörlere, bilgisayarıma,belgelerime vs... tıkladığımda ekranda açılan bir pencere yok fakat araç çubuğunda, tıkladığım tüm dosyalar gözükmekte. Çözüm için nasıl bir yol izleyebiliriz ?

Hiçbirşey hatırlamıyorum

Öncelikle bu sorun yanlışlıkla çift ekran görünümüne geçtiğiniz için kaynaklanıyor. Windows tuşu + P'ye basarak ekran seçeneklerine tıklıyoruz burada büyük ihtimalle ekran ayarınız 'genişlet'te kalmış olmalı bunu kullandığınız ekrana göre Yalnızca Kişisel Bilgisayar Ekranı'na veya Yalnızca İkinci Ekran'a diyerek sorunumuzu çözüyoruz.

Ne saçma hata dimi :P Çözümü kendiliğimden bulunca baya güldüm doğrusu:)
    CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu birde ben hortlatayım, bende aynı sorunu yaşadım Tekla programında, Çözümü şöyle buldum >> Görev Yöneticisine girdim işlemler kısmından açık olup ama pencere olarak görünmeyen işlemi buldum sağ tıklayıp ekranı kapla dedim ve geldi. Bu sorunu yaşayanlar deneyebilir.

CAD Eğitim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.