Şimdi Ara

lütfen yardım edin SAGEM F@ST 1500WG Modem kurulumunu yapamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sagem f@ast 1500wg kurulumunu yapamıyorum.http://192.168.2.1 den modem kurulum ayarlarını resetlendi. daha sonra kullanıcı adı ve parolayı giriyorum, internete bağlandınız yazıyor fakat explorer da sayfa açmayı denediğim zaman yönlendiriliyorsunuz lütfen bekleyiniz yazıyor ve daha sonra sayfa görüntülenemiyor :( TT müşteri hizmetleri hattımda bir sorun olmadığını, muhtemelen modem ayarlarında bir sorun olduğunu söyledi. lütfen kurulumu yapmamda yardımcı olun...

kısacası kullanıcı adı ve şiffreni doru girdiğinden emn ol.

Orjinalden alıntı: TuReL

kullanıcı adını ...@ttnet.net.tr diil .....@ttnet yap

kısacası kullanıcı adı ve şiffreni doru girdiğinden emn ol.

Benimde başıma aynı şey geldi. 2 saat forumda çözüm aradık. Sonradan bi arkadaşımızın uyarısıyla sorunun bu olduğunu anladım. Bazen oluyor böyle dalgınlıklar bi dene derim
  • şifre ve parola doğru arkadaşlar(@ttnet şeklinde) zaten modem internete bağlandınız diyor fakat sayfa açmayı denediğimde yönlendiriliyorsunuz yazıyor ve sonra sayfa görüntülenemiyor :( TT müşteri hizmetlerinden biz modem kurulumuna yardımcı olamıyoruz dediler :( modem kurulumunu yapamadım,sanırım sorun orada :(

Encapsulation: PPPoE LLc
    VPI: 8
    VCI: 35

daha sonra ağ bağlantılarından ip no ve dns ayarlarının otomotik olarak algıla seçeneğinin işaretli olmasına dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakokkk -- 2 Kasım 2006; 10:28:42 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.