Şimdi Ara

Windows 7 - İlk İzlenimler (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
73.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tsk

64ü nereden çıkarttın :) Daha 32sine adapte olamadım ben :) 32bitte çalışıyor mu sxe programcığı -işletim sistemi ile uyumsuz- hatası alıyorum. Kurulumda sorun çıkmadı açılışta sorun var.

ben vista 32bitte sorunsuz kullanıyorum, sxeyi açılışta vista ya da xp sp2ye uyumlu olarak çalıştırırsanız belki açılabilir
    zaten sxe kadar saçma bir program görmedim, hem bu kadar uyumsuz olup bu kadar kolay kırılabilen bir program daha yok
  • Denemek için kurdum bende sorun çıkarttı en başta skystar2 uydu kartını tanımadı sürücüler vista sürücüsü fakat kurulumun ortasında sorun verip durdubende 2 saat kurcalayıp kaldırdım sanırım buda xp nin elişne su dökemiyecek stabilite konusunda :D

gom player ile butun media dosyalarını açabiliyoruz, üstelik bu gom playerin dahili altyazı uygulaması da var, yani sekron kaymalarını kendiniz duzenleyebiliyorsunuz...

benim karşılaştığım tek sorun, sesin normalinin yarısı kadar çıkması...
    ses kartım realtek hd audio

çözümü bilen varsa bi zahmet yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 15 Şubat 2009; 14:56:19 >
  • bende kurdum beta olmasına rağmen gayer stabil ve hızlı ama bir tek ses kartımı tanıtamadım.ses kartım creative soundblaster 5.1.vista driver ını kurmaya çalıştığımda donanım algılanmadı gibi bi hata alıyorum.otomatik kurmaya çalıştığımda ise driver zaten yüklü gibi bir hata alıyorum
    benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • beta sürümü indirimden kaldırılmış herhalde

Orjinalden alıntı: Gézgin

bende kurdum beta olmasına rağmen gayer stabil ve hızlı ama bir tek ses kartımı tanıtamadım.ses kartım creative soundblaster 5.1.vista driver ını kurmaya çalıştığımda donanım algılanmadı gibi bi hata alıyorum.otomatik kurmaya çalıştığımda ise driver zaten yüklü gibi bir hata alıyorum
    benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

eski bilgisayarımda bu ses kartına sahibim ve windows 7 kurdum otomatik olarak tanıdı ve sürücüleri kendi kurdu bir problem yaşamadım. istersen donanımı kaldır direk olarak aygıt yöneticisinden ve reset at tekrar tanıması lazım olmuyorsa microsoftun sitesinden update et seçeneği var sürücü için ordan tekrar aratmayı dene.

• quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

ev arkadaşımla 2 aya yakın zamandır kullanıyoruz, ms nin sitesinde şifre alıp orjinal olarak kullanmaktayız....

gom player ile butun media dosyalarını açabiliyoruz, üstelik bu gom playerin dahili altyazı uygulaması da var, yani sekron kaymalarını kendiniz duzenleyebiliyorsunuz...

benim karşılaştığım tek sorun, sesin normalinin yarısı kadar çıkması...
    ses kartım realtek hd audio

çözümü bilen varsa bi zahmet yardım etsin

aynı ses kartından bende de var
    ses kartının vista sürücüsünü indir, normal şekilde kurmaya çalış kuramazsan kurmadan önce setup.exe dosyasına sağ tıkla uyumluluk modunu vista olarak seç ben uyumluluk modunu vistaya almadan kurulumu yapamadım

• Tam sürümleri ne zaman satışa çıkıyor. Bilgisi olan var mı?

bi de şey farkettim, msn penceresini kapatınca tray 'e gitmiyor. gene görev çubuğunda kalıyor. görev çubuğunda tıklayınca ayrı bir pencere gibi açılıyor tekrar. ilginç bi mantıksızlık olmuş.

windows media player & IE, tıkladığım anda şak diye açılıyor. ama opera, mozilla veya winamp açılırken hala bekliyorum. bu superfetch kendi patronuna çalışıyo galiba.

bunlardan başka, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve şu ana kadar sinir edici bi sorunla karşılaşmadım. hatta beta olduğunu bilmesem sürekli kullanırım keratayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 17 Şubat 2009; 3:27:13 >

Orjinalden alıntı: Crosshair

yanlız uTorrent bir kez düzgün çalıştıktan sonra artık indirmiyor bişey. neden anlamadım

Utorrent Windows 7 ile bir parça uyumsuz. Şöyle ki; eğer ayarlardan "Windows açıldığında otomatik yükle" seçeneği seçili değilse Utorrent açılmıyor. Eğer bu ayar ile her windows açılışında otomatik olarak açılır ve sağ alt köşede simgesi görülürse sorunsuz çalışıyor ve yükleme yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 17 Şubat 2009; 20:27:21 >

arkadaşlar windows 7 32 bit mi 64 bit mi kursam diye arada kaldım hangisi daha kararlı ve stabil acaba?

win7 64 bit kullanıyorum gayet stabil şu ana kadar sorunla karşılaşmadım...sadece daemon tools u kurmadı onun yerine de virtual clone drive ı kurdum...
  • Windos 7 32 bit bu gün kurdum ilk biraz geç oldu ama gerçekten güzelmiş uptadeleri bırakın yapsın gerçekten çok güzel hızlı güvenli kullanışlı 2009 ağustosda çıktığına göre rahat 2013-2014 yıllarına kadar götürür (SP-1-SP-2 ididerken)
  • neredeyse 1 buçuk ay oldu kuralı ufak tefek problemler hariç daha hiçbir sorunla karşılaşmadım. ayrıca u torrent çalışmıyor diyen arkadaşlara söyleyeyim ben ilk kurdugumda utorrentide yüklemiştim çatır çatır çalışıyor hala birsürü şey de indirmişliğim vardır windows 7 de.

Sorunu çözmek için aşağıdaki kayıt defteri yolunu izlemek ve bazı yönergeleri yapmak gerekiyor;

1.Kayıt defteri yiöenticisini açınız (regedit.exe)
    2.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cu rrentVersion\Sidebar\Settings yolunu izleyiniz.
    3.Yeni bir DWORD değeri yaratıp, AllowElevatedProcess adını veriniz.
    4.Bu yeni DWORD değerine "1" değeri atayınız.
    5.Kayıt defterini kapatınız

Kaynak (http://www.vista123.net/content/fix-windows-7-sidebar-uac)

utorrent win7 ilk resmi yayın gününden beri bende sorunsuz çalışmakta.
    video su donan arkadaş neden windows7 yi suçluyor. 1920x1088 hd tv yayınını %1-0 işlemci kullanımı izliyorum. buna nediyecek acaba.

• win 7 x86 32 bit sürümünü ilk cikigi gunden bugune kullanirim xp ve win 7 cift isletim sistemim var .mkv 720/1080 p filmlerimi win 7 de izlerim goruntu daha net ve daha akici ayrica cpu kullanimida cok dusuk seviyelerde.

coreavc codec ile km player kurdum ne ses problemi nede goruntu problemim var ben cok memnunum win 7 den.
    ¤ INTEL Q6600 Rev:G0 Core 2 Quad 2.4GHz 8MB CACHE 1066MHZ 64bit LGA775-65nm
    ¤ Kingston KVR800D2N5/1G 1GB DDR2-800 PC2-6400 ECC x 2
    ¤ SEAGATE ST3250410AS 3.AAC FW 250GB - SAMSUNG HD2504C 250GB - SEAGATE ST3640323AS 640GB SATA300 Barracuda 7200.11 7200rpm; 32MB; NCQ
    ¤ PALIT 8600GT Sonic+ nVidia GeForce 8600GT-PCI-E16X-256MB/128bit DDR3-HDTV-out, 2xDVI
    ¤ ASUS DRW-2014L1T DVD-RAM LightScribe 20x8x16 DVD-RW-48x32x48 CD-RW
    ¤ ASUS TA-951 (FSP 400W) ATX-400PNF Sessiz ATX/Micro ATX-4xUSB, 1xFan, IEEE
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Windows 7 Beta 1 Build 7022 çıkmış diyorlar doğrumu?

microsoftun resmi sayfasinda olmasada torrentlere dustu bende indirdim fakat henuz kuramadim vaktim olmadi yakinda kurup bakarim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.