Şimdi Ara

Windows 7 - İlk İzlenimler (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
73.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beta işletim sistemini dvd ye yazmam zaten wmvare ile krumaya çalışmıştım ben.

Orjinalden alıntı: emre845

windows 7 de ekran kartı driveri kendi yükleniyor ama pc ekran kartını 64 mb olarak görüyor (256 mb) acaba bunun bir çözümü var mıdır?

Win7'nin kendi yüklediği driver'ı silip. Ekran kartının sitesinden güncel Vista driver'ını indirip kurmayı deneyebilirsin.

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSH

quote:

Orjinalden alıntı: emre845

windows 7 de ekran kartı driveri kendi yükleniyor ama pc ekran kartını 64 mb olarak görüyor (256 mb) acaba bunun bir çözümü var mıdır?

Win7'nin kendi yüklediği driver'ı silip. Ekran kartının sitesinden güncel Vista driver'ını indirip kurmayı deneyebilirsin.

denedim ama olmuyor...birde aygıt yöneticisine girince unkown device diye birşey var onuda yükleyemiyorum ..tıklayınca on Intel(R) 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Controller - 27B8 yazıyor sanırım anakart ile ilgili ama anakartın cdsinden ve sitesinden indirdiğim driverlerin hiçbiri işe yaramıyor....ahh windows yaktın benii pes oynayamıommmm::(

• Beyler GTA IV'ı kuramayan varmı? Yada oyunu açarken sorun olan felan? Bende sorun yok ondan dolayı soruyorum da ..
    Trust Me I'm An Engineer
    « Logitech Z-2300 | Creative SB Live 5.1 VX »
    « LG G2 »

• Bilginize uac kapatıldıktan sonra malum gadgetlar açılmıyo bu sorunu çözmek için alıntı yapıyorum ayrıca şu sendfeedback yazısından kurtulmak isteyenlerede yardımcı olabilirim

Kenar çubuğu (Sidebar) ve teknolojik küçük aletlerini (Gadget) kullanıcı hesap denetimi (UAC) kapalı iken çalışır yapmak için windows 7 registry parametresinde bir değeri değiştirmeye gerek var.
    [Windows + R] tuşuna basarak Windows 7 registry i açın. [regedit] yazın ve [enter] a basın. şimdi Registry ağacında HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Setting anahtarını bulun. Sağdaki panele sağ tıklayın ve New > DWORD (32-bit) değerini seçin. Adını AllowElevatedProcess yapın ve değerini 1 olarak ayarlayın. Yapmaya çalıştığımız ayarların çalışıp çalışmadığını görmek için bilgisayarınızı yeniden başlatın veya oturumunuzu kapatıp tekrar açın. Ayarlar etkin hale geldiğinde Kenar çubuğu (sidebar) ve teknolojik küçük aletler (gadgets) doğru bir şekilde çalışacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s333 -- 6 Şubat 2009; 14:27:08 >

• sidebar olmadan sadece gadgetları UAC kapalıyken çalıştıramıyor muyuz?
  • Selamlar arkadaşlar win 7 nin 32 bit sürümünü yükledim. Herşey güzel ancak çok not responding hatası veriyor. Onada birşey demiyorumda ancak zipli veya rarlı dosyaları bir türlü açamadım. 50 mb lık bir zipli dosyayı sağ tıklayıp klasöre çıkar dediğimde 15 dakikada yaptı ancak bu sürede ekran dondu. 150 mb lık dosyayı çıkart dediğimde bilgisayarda yarım saat bekledim bu arada ekran dondu ve yarım saat sonunda halen açamamıştı. Sistemim benq s41 işlemci core 2 duo t7300 2gb ram 8600mgs ekran kartı. Sizce neden böyle oldu...

Orjinalden alıntı: esram30

Selamlar arkadaşlar win 7 nin 32 bit sürümünü yükledim. Herşey güzel ancak çok not responding hatası veriyor. Onada birşey demiyorumda ancak zipli veya rarlı dosyaları bir türlü açamadım. 50 mb lık bir zipli dosyayı sağ tıklayıp klasöre çıkar dediğimde 15 dakikada yaptı ancak bu sürede ekran dondu. 150 mb lık dosyayı çıkart dediğimde bilgisayarda yarım saat bekledim bu arada ekran dondu ve yarım saat sonunda halen açamamıştı. Sistemim benq s41 işlemci core 2 duo t7300 2gb ram 8600mgs ekran kartı. Sizce neden böyle oldu...

winrar ın son sürümünü yükleyip onunla denediniz mi?

• Winrar 3.71 winrar 3.8 ve windowsun sıkıştırılmış klasör açma uygulamasında bile aynı sonucu verdi nedendir acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: burakoruc

quote:

Orjinalden alıntı: esram30

Selamlar arkadaşlar win 7 nin 32 bit sürümünü yükledim. Herşey güzel ancak çok not responding hatası veriyor. Onada birşey demiyorumda ancak zipli veya rarlı dosyaları bir türlü açamadım. 50 mb lık bir zipli dosyayı sağ tıklayıp klasöre çıkar dediğimde 15 dakikada yaptı ancak bu sürede ekran dondu. 150 mb lık dosyayı çıkart dediğimde bilgisayarda yarım saat bekledim bu arada ekran dondu ve yarım saat sonunda halen açamamıştı. Sistemim benq s41 işlemci core 2 duo t7300 2gb ram 8600mgs ekran kartı. Sizce neden böyle oldu...

winrar ın son sürümünü yükleyip onunla denediniz mi?

• İyi geceler arkadaşlar ie ile İLSİS'e girmek istediğimde problem çıkıyor. Problemle ilgili fotografı aşağıya ekledim. Yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa şimdiden teşekkür ederim.

http://img100.imageshack.us/my.php?image=0802ek5.jpg

Orjinalden alıntı: achfighter

sidebar olmadan sadece gadgetları UAC kapalıyken çalıştıramıyor muyuz?

Çalıştırabiliyorsunuz hocam, sadece regedit de bi ayar yapmamız gerekiyor. Aynen aşağıdaki gibi;

quote:

1-Registry Editor'ü açın (regedit.exe)
    2-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings sekmesine gelin.
    3-Yeni bir DWORD Value açıp ismini AllowElevatedProcess yapın.
    4-Daha sonra DWORD value' e çift tıklayıp 1 değerini girin.
    5-Registry editör'ü kapatın. Şimdi gadget programının çalışması gerekiyor, restart'a gerek yok.

@mustafa2

Hocam sanırım Internet Explorer ile girmeye çalışıyorsunuz siteye. Win 7 de Internet Explorer'ın versiyonu 8 olduğundan dolayı sitenin scriptinde düşük bir versiyon gibi algılıyor sanırım. Size önerebileceğim şey ya Opera yada Firefox kullanmanızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 8 Şubat 2009; 1:12:16 >

• Üç gündür bilgisayarın sürekli mavi ekran vermesinin sebebi olarak 3 adet 64 bit sistemi denemek amacı ile ikişer kez falan kurmuşumdur. (Win XP, Vista, Windows 7) Gerçi sonra sorunun BIOS'taki RAM ayarlarından
    kaynaklandığını buldum. Kişisel izlenimim Windows 7 diğer iki işletim sistemine göre gayet performanslı çalıştığı. Açılış süresi XP ile aynı. Donanımların hepsi yeni olmasına rağmen hepsini başarılı bir şekilde tanıdı. (4870 Ekran kartı. Gigabyte EP45-UD3P) Dikkat ettiğim bazı yenilikleri, ISO dosyalarını DVD yada CD ye direkt olarak yazabiliyor. Çoklu ekran özellikleri düzenlenmiş. Ekran kartının yazılımını yüklemeden de hemen hemen bütün kombinasyonları yapabiliyorsunuz. Önceki Windowslarda bilgisayarınızda örneğin anakartı farklı chipsetli bir anakart ile değiştirirseniz mavi ekran veriyordu. Bunda kurtarma ekranı çıkıyor ve işletim sistemini onarıyor. Gerçi bendeki sistemi onaramadığını söyledi ama sonuçta işletim sistemi daha beta aşamasında. Bu özellik tam sürümünde düzgün olarak çalışacaktır umarım. Oyunlar için sisteminize verdiği puan ve kuracağınız oyunun istediği puanı belirtiyor. Böylece bu oyunu benim makina kaldırır mı soruları daha az sorulur sanırım. Sanal CD programları ile ilgili biraz problemi var. Deamon Tools çalışmadı ama Virtual Clone Drive programı ile işinizi görebilirsiniz. Denediğim 6 adet oyunda herhangi bir problem göremdim. Denediğim oyunlar PES 2009, GTA 4, Left 4 Dead, Burnout, COD 5, NBA 2K9.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istenmeyentuy -- 8 Şubat 2009; 17:03:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa2

İyi geceler arkadaşlar ie ile İLSİS'e girmek istediğimde problem çıkıyor. Problemle ilgili fotografı aşağıya ekledim. Yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa şimdiden teşekkür ederim.

uyumluluk modu ile sayfayı açabilirsiniz...refresh in solunda hemen...

Windows 7 - İlk İzlenimler

• quote:

Orjinalden alıntı: Yeto

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa2

İyi geceler arkadaşlar ie ile İLSİS'e girmek istediğimde problem çıkıyor. Problemle ilgili fotografı aşağıya ekledim. Yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa şimdiden teşekkür ederim.

uyumluluk modu ile sayfayı açabilirsiniz...refresh in solunda hemen...

Windows 7 - İlk İzlenimler

Hocam çok çok teşekkür ederim. Problem sizin sayenizde çözüldü.

• Çok güzel bir işletim sistemi olmuş.
    Sonunda Xp tarih olacak.
    Şu anda Xp ve W7'yi beraber kullanıyorum...

My Games:
    Grand Theft Auto IV
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Grand Turismo 5 Prologue
    MotorStorm
  • Windows 7' de DNS ayarlarını nasıl yapıcaz?
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.