Şimdi Ara

Windows 7 - İlk İzlenimler (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
73.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: grrdn

Windows 7' de DNS ayarlarını nasıl yapıcaz?

exp ve vistada yaptığınız şekilde? Farklı bir şey göremedim ben dns ayarları konusunda.
    Eğer yerel ağ bağlantısını bulmakta sorun yaşıyorsanız "start=>control panel=>network and internet=>network and sharing center"
    Orada göreceksiniz "Local Area Connection" şeklinde ve ayarları xp ve vistada yaptığınız şekilde yapabilirsiniz.

pc suite kuramıyorum arkadaşlar nedir bu hata ya.yabancı sitelerde biraz araştırdım vista uyumluluk modunda falan bi şekilde yüklemişler ama bende aynı işlemleri yaptığımda bu hatayı alıyorum.
  • arkadaşlar arama seçeneğini kullandım fakat donanimhaberde böyle birşey bulamadım.sorunum şu acer 5920g me windows 7 beta 64 bit i kurdum fakat device manager da pci memory controller da ünlem işareti var.acerın sitesinden driverı yükledim fakat yüklemeye çalıştıgımda bu işletim sistemi desteklenmiyor diye bir hata verdi. bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı? bunu nasıl çözebilirim acaba?
    bir önceki soruda hocam action centerde dediğine göre hala bu işletim sistemine uygun driver çıkarılmamış. microsoftun tavsiyesi kendi bilgisayar üreticin ile temasa geçip sorunu bildirmek(!). aynı sorun bende de var.
    benim sorunum ise wabcam ile ilgili monster marka laptop kullanıyorum. bisoncam webcam var üstünde ve tek tuşla açılıyor. ilk açtığımda acer in sitesinden driver buldu ve yükle dedi action center bende ole yaptım doğruca tanıdı ancak setup restart istedi. restarttan sonra ne denediysem kamerayı açamadım.
    nasıl açılır bilen var mı?
    Xbox series s iPhone 14 pro
  • evet sanırım herkeste bu pci memory controller sorunu var.çözümü bulan arkadaş olursa paylaşırsa süper olur.zaten hızlı olan windows 7 heralde çok daha hızlı olur bunun sayesinde.

bu arada vistada kullandıgım ve youtube a rahatlıkla girebildiğim youtube jacker programcığı windows 7 de çalışmıyor. youtube çözümü nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 11 Şubat 2009; 1:25:16 >
    i5 4460 || H81M S2PV || 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600 C9 || SU650 _ WD10EZEX _ ST1000DM003 || Sapphire 5850 TOXIC|| Seasonic M12II-620
    Skystar 2.8A || XClio Nighthawk || HP 2310ei || Gigabyte M6900 & Inca 274qu || 40c6000 & Goldmaster HD 1045 & Digiturk 7103HD || Ixus 220HS || J200F
  • quote:

Orjinalden alıntı: aStray

Arkadaşlar Vista Home premium kuruluyken E'ye
    Windows 7 32 bit ultimate kurmaya çalıştıgımda
     Windows 7 - İlk İzlenimler

Böyle bir hata almamın nedeni ne olabilir sizce ?

Aynı hatayı ben de almıştım. Daemon tools la yüklemeye çalışıyordum . Bu hatayı alınca DVD ye yazdırıp yükleyeyim dedim. Yine aynı hatayı alınca netten araştırdım. Kurduğunuz HDD yi değiştirin gibi çözümler vardı. Ben de kurduğum bölümü biçimlendirip tekrar kurdum. Şu an gayet güzel şekilde kullanıyorum. Ancak 1-2 arkadaşın bahsettiği gibi, media player da ekolayzer ayarlarını bulamadım Ancak vista ultimate kullanan biri olarak, Win 7 nin gayet hızlı ve vistadan birçok açıdan iyi olduğunu söyleyebilirim

• memory card reader için xp de kullandığım driveri yükledim sorun çözüldü gibi ama daha kard reader ı kullanmadım. elinde driver yoksa update edebilirim
    arkadaslar bisoncam için win7 nin kendi önerdiği driver in uyumlu olmadığını anladım acaba bunu çözen biri varsa anlatabilir mi? camerayı çalıştıramıyorum.
    bir de device managerde 1 tane unknown device var onun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı acaba(webcam değil)
    birde gecen sayfaların birinde 1 kişi daemontools u kullandığını söylüyordu nasıl yükleniyo acaba ? ve sorunsuz çalışıyormu?
  • 64 bit ultimate build 7022 yi nerden indirebiliriz microsoftun siteden indiremedim key veriyor ama link yok
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather
  • 7025 cikti diye biliyorum bunu ms un sitesinden indirebiliyormuyuz veya elimizdeki build7000 leri update yapinca otomatikman 7025 e upgrade etmis oluyormu bunlari deneyen varmi acaba?

Orjinalden alıntı: mavizaman

Beyler XP ve vista kurulul HDDye windows 7 yi kursak bir sorun çıkar mı?
    eniştem kurmuş ama inglizce hata almış "eski sistem olmaz" gibisinden..

quote:

Beyler XP ve vista kurulul HDDye windows 7 yi kursak bir sorun çıkar mı?
    eniştem kurmuş ama inglizce hata almış "eski sistem olmaz" gibisinden..

ben vista ve xp kurulu laptopumdaki xpnin yerine kurdum ve şu an sorunsuz kullanıyorum

Orjinalden alıntı: weyis

memory card reader için xp de kullandığım driveri yükledim sorun çözüldü gibi ama daha kard reader ı kullanmadım. elinde driver yoksa update edebilirim
    arkadaslar bisoncam için win7 nin kendi önerdiği driver in uyumlu olmadığını anladım acaba bunu çözen biri varsa anlatabilir mi? camerayı çalıştıramıyorum.
    bir de device managerde 1 tane unknown device var onun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı acaba(webcam değil)
    birde gecen sayfaların birinde 1 kişi daemontools u kullandığını söylüyordu nasıl yükleniyo acaba ? ve sorunsuz çalışıyormu?

o unknown büyük ihtimal pci memory controller dır. yani intel turbo memory

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 12 Şubat 2009; 0:41:47 >

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

Win 7 de, vistadaki gibi açık pencereleri arka arkaya sırlmak için buton göremiyorum . Vistada quick launch bar da olan , pencereleri ardarda gösterme özelliğini nasıl çalıştırabiliirm?

Windows 7 için Flip3D

1)masaüstü sağ tık New------->Shortcut

2)type the location of the item yazan yere ---->RunDll32 DwmApi #105

3)type a name for this shortcut yazan yere ---->Flip3D

4)kısayol oluştu.kısayolun üstüne sağ tık properties---change icon

5)Look for icons in this file yazan yere---->C:\windows\explorer.exe yazıp enter

Flip3D iconunu seç ok de,sonrada taskbara sürükle bırak güle güle kullan...

Windows 7 - İlk İzlenimler

• vista 64 bit ultimate yükliyken diger bi partition a 7 yi kurdum. vistanın sahte oldugu ortaya cıktı ikisine de format atmak zorunda kaldım

Orjinalden alıntı: kasap46

arkadaslar c: de xp kurulu idi windows 7 ise d: ye kurdum ama acilista xp ye gecmek istiyorum nasil gecebilirim simdiden tsk

win7ye easy bsd diye bir boot manager program yükleyip
    programın içinden xpyi aktif edeceksin, bu sefer de vista açılmayacak, xpye de vista boot pro isimli bir program yükleyip bu sefer vistayı aktif edeceksin
    artık 2 işletim sistemini de açılışta görebilirsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.