Şimdi Ara

Windows 7 - İlk İzlenimler (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
73.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PMD

indirdiğin dosyanın boyutunu yazar mısın

Windows 7 - İlk İzlenimler

Boyutu ve bahsettiğiniz hashes değerleri
  • PMD emin değilim fakat F ile başliyan MD5 ler
    64 bit olanlar olabilir
    Pazartesi görüşürüz
    64bit kurmak isteyenlere önerim ilk önce vista 64 bit sürücülerini bulsunlar
    kullandığım 3-5 program ve oynadığım 1-2 oyun var sadece
    xp sp3 ile açılış ve kapanma hızları hemen hemen aynı yada hangisinin daha hızlı yada yavaş olduğu anlaşılmaycak derecede farklar var
    xp ye göre açılış ekranından sonra daha çabuk toparlanıp tam anlamıyla kullanma hazır hale geliyor
    bazı programlar daha çabuk açılıyor ama xp de kullandığım programlardan hiç birisi daha geç açılmıyor
    explorer çok kasıyor, pencere geldikten sonra 3-4 saniye takılı kalıyor ama bu explorer in sorunu sanırım
    zaten chrome çıktığından beri kullanmıyorum explorer i benim açımdan bir sorun teşkil ertmiyor bu
    belki önemsiz gelebilir ama benim çok hoşuma giden bir gelişmeyide belirtmek istiyorum. Xp de msn bağlanınca 3-5 saniyelik ir takılma oluyordu. Xp yi yeni kursam bile değişmiyordu bu ama 7 de bağlandığı anda listemdeki bir kişiye tıklayıp anında yazışmaya başlıyorum ve 1 saniyelik takılma bile olmuyor.

aşağıda kısma 2 tane ekran görüntüsü ekledim bellek kullanımını görmeniz için
    önce sistem bileşenlerini belirteyim
    amd x2 4800
    2Gb 800mhz ram.
    ati x550 ekran kartı
    250gb sabid disk
    32 bit windos 7
    kurulumdan sonraki 16. günü
    ethernet kartı hariç hiç bir donanım için sürücü yüklemedim, bütün sürücüler işletim sistemine ait.

ilk ekran görüntüsünde açılıştan 15 dakika sonra msn ve sağ köşedeki bana özel standart programlar haricinde herhangi bir ekstra program çalışmıyor.

ikinci ekran görüntüsünde aşağıda görmüş olduğunuz bütün programlar açık(sırası ile flash - photoshop - soundboth - flex - after effect - msn) ama hiçbirisinde herhangi bir proje yüklü değil, chrome da tek pencere açık ve warcraft 3 açık (menü ekranında bekliyor)

son olarak diğer kullanıcıların yada sitelerin incelemesi beni bağlamıyor
    kullanılan programlara göre kriterler belirleniyor sanırım ve benim kullandığım programlar için konuşacak olursam windows 7 bu haliyle bile xp den daha stabil ve hızlı bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 1 Şubat 2009; 13:38:58 >

• Arkadaşlar Vista Ultimate 32bit kullanıyorum C, D, E, J sürücülerim var.
    Hepsi dolu fakat J 20 GB boyutunda ve boş.
    Şimdi ben Vista mı kaybetmeden bunu nasıl yüklerim yani 2 işletim sistemi...
    Anlatırsanız anlarım. Bilmememin nedeni daha önce hiç yapmış olmamam

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT
  • x64 windows 7 kullanıyorum tek problemim var o da x64 kullanan bütün arkadaşların farketmiş olacağı gibi;
    WMP x64 ü varsayılan media player olarak ayarlayamamak ve x64 WMP ı görev çubuğuna kilitleyip açtığımda görev çubuğunda 2 tane WMP olması.
    Bu sorunları çözen varsa paylaşsın lütfen büyük sıkıntı içerisindeyim =D
    Microsoft'a zaten bildirdim sorunu düzeltirler diye umuyorum ama bizim yapabildiğimiz daha basit bir şey varsa bilmek de isterim.

Orjinalden alıntı: PMD

wmpmp3 dosyalarını bozuyor diye bir bilgi vardı düzeltildi mi bilmiyorum ben yıllardır ilk defa dün kullanmaya kalktım: sistem defalarca kilitlendi kullanamadım (32 bit). Kullanmıyorum VLC kullanıyorum

o hemen çıkarılan bir update ile düzeltildi.

7025 versiyonuda çıkmış

Turkish Virtual Flight Pilot
    ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI | Ryzen 7 5700x | MSI Mag Forge A650BN 650W | CORSAIR VENGEANCE RGB RT 32GB (2X16GB) CL16 | Samsung 980 PRO
    Macbook Pro | Samsung EVO 250GB | 16GB Ram
  • arkadaşlar benim evde tek bölümden oluşan bir hdd var sata. fakat buna ben format attım. windows 7 nin betasını dvd ye çektim. bu windows 7 yi nasıl kuracağım pc ye? biosla dvd yi first boot device yapsam ve win7 dvd sini koysam yeterli olur mu acaba?
  • bu betasımı ? çıktımı yoksa orjinali

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

bu betasımı ? çıktımı yoksa orjinali

Betası.

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • 3 farklı versiyonunu denedim ama sonuçta elimdeki orijinal Vistaya döndüm, Vistaya devam edeceğim sanırım Vista çıkacak olan yeni Pack'lerlebizi epey bi zaman idare eder laptopğumuzla birlikte değiştiririz artık Vistayı.1 yıl sonra.

Dikkatimi çeken 2 eksiklik var
    1-Quick Launch(Hızlı Başlat) yok. Ama internette ufak bi araştırma ile çözüm yolu bulunuyor.
    2- Media Playerde Equalizer ayarı yok yada ben bulamadım

Ama genel olarak çok beğendim açılış ve kapanış süreleri beni gerçekten şaşırttı xp den bile hızlı neredeyse... Hiç Driver sorunu yaşamadım ayrıca driverleri otomatik olar update edio.
    Oyunlarım D ye yüklü olduğu için format sırasında hiçbiri silinmedi ve hepsi win 7 de çalıştı. Sadece GTA 4 ü çalştırmak az biraz uğraştırdı gerisi sorunsuz

Çalışan oyunlar:
    1-Call Of Duty World at war
    2-Cryostasis
    3-FarCry 2
    4-Race Driver GRID
    5-NFS ProStreet
    6-NFS Undercover
    7-Pes 2029
    8-GTA IV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 3 Şubat 2009; 19:56:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burakoruc

Valla Ben Win Se7en i oldukça beğendim. Beta meta fareketmez stabil çalışsın yeter. Full ü çıkmasa bile hiç aramam bu bana yeter

1-Quick Launch(Hızlı Başlat) yok. Ama internette ufak bi araştırma ile çözüm yolu bulunuyor.

Ama genel olarak çok beğendim açılış ve kapanış süreleri beni gerçekten şaşırttı xp den bile hızlı neredeyse... Hiç Driver sorunu yaşamadım ayrıca driverleri otomatik olar update edio.
    Oyunlarım D ye yüklü olduğu için format sırasında hiçbiri silinmedi ve hepsi win 7 de çalıştı. Sadece GTA 4 ü çalştırmak az biraz uğraştırdı gerisi sorunsuz

Çalışan oyunlar:
    2-Cryostasis
    3-FarCry 2
    4-Race Driver GRID
    5-NFS ProStreet
    6-NFS Undercover
    7-Pes 2029
    8-GTA IV

hızlı başlatın çözüm yolu nedir arkadaşım ben nette bulamadım.windows 7 de Crystal ActiveX Report Viewer çaılşmıyor e okulda rapor alamıyor öğretmen arkadaşlar; mozilla, opera, chrome,safari demeyin e okulda zaten çalışmıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: reyes22

quote:

Orjinalden alıntı: burakoruc

Valla Ben Win Se7en i oldukça beğendim. Beta meta fareketmez stabil çalışsın yeter. Full ü çıkmasa bile hiç aramam bu bana yeter

Çalışan oyunlar:
    2-Cryostasis
    3-FarCry 2
    4-Race Driver GRID
    5-NFS ProStreet
    6-NFS Undercover
    7-Pes 2029
    8-GTA IV

hızlı başlatın çözüm yolu nedir arkadaşım ben nette bulamadım.windows 7 de Crystal ActiveX Report Viewer çaılşmıyor e okulda rapor alamıyor öğretmen arkadaşlar; mozilla, opera, chrome,safari demeyin e okulda zaten çalışmıyor

Buyur arkadaşım..

• quote:

Orjinalden alıntı: aStray

Arkadaşlar Vista Home premium kuruluyken E'ye
    Windows 7 32 bit ultimate kurmaya çalıştıgımda

Böyle bir hata almamın nedeni ne olabilir sizce ?

Ben de 2 defa indirdim ve ikisinde de bu hatayı aldım sonunda vazgeçtim yüklemekten.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.