Şimdi Ara

Windows 7 HDMI girişi algılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
31.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Arkadaşlar sorunum şu sistemi xp den windows 7 64 bit yükselttim ve ekran kartındaki hdmi girişine bağladığım tv yi görmüyor. XP de hiç bir sorun yoktu. 2. LCD monitör dijital girişe bağladığımda görüyor ancak hdmi tv yi algılamor. win 7 yi sıfır hdd üzerine kurmuştum belki arıza olmuştur diye eski hdd yi geri taktım ve xp yi tekrar açtım hiç bir sorun yok. Ekran kartım zotac geforce 250 en son driverı yükledim. Ne yaptıysam görüntü alamadım bu benim işim için çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7 HDMI Görüntü Aktarma Sorunu

Windows 7 bilgisayarınızdaki HDMI girişi görüntüyü algılamıyorsa, bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bilgisayarınızdan TV'ye veya başka bir HDMI cihazına görüntü aktarmakta güçlük çekiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu giderebilirsiniz:

• HDMI Kablosu ve Bağlantılarını Kontrol Et: Hasarlı bir HDMI kablosu veya gevşek bağlantılar görüntü aktarımını engelleyebilir. Farklı bir HDMI kablosuyla deneyin ve tüm bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

• Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle: Eski veya bozuk ekran kartı sürücüleri HDMI görüntü aktarım sorunlarına neden olabilir. En son sürücüleri üretici web sitesinden indirin ve yükleyin.

• Windows 7 HDMI Sürücülerini Güncelle: Windows 7 işletim sisteminize yönelik özel HDMI sürücüleri olabilir. Microsoft Güncelleştirmeleri veya üreticinizin web sitesinden en son sürücüleri edinin.

• Diğer Ekran Ayarlarını Kontrol Et: Bilgisayarınız başka bir ekrana yansıtma veya genişletme modu gibi birden fazla ekran ayarı sunabilir. Doğru ekran ayarının seçildiğinden emin olun.

• BIOS Ayarlarını Kontrol Et: Bazı durumlarda, BIOS ayarlarında HDMI çıkışıyla ilgili sorunlar olabilir. Bilgisayarınızın BIOS ayarlarını kontrol edin ve HDMI çıkışının etkinleştirildiğinden emin olun.

• Farklı Bir HDMI Cihazı Deneyin: Sorunun bilgisayarınızda değil, HDMI cihazında olup olmadığını kontrol etmek için farklı bir HDMI cihazı bağlayın.

Yukarıdaki adımları izlerseniz, çoğu Windows 7 HDMI görüntü aktarma sorununu çözebilirsiniz. Sorun devam ediyorsa, donanım sorunları için bir profesyonele danışmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu sorunu sadece ben mi yaşadım ki fikri olan kimse yok mu arkadaşlar?
  • Cactus, just inside the louis vuitton heart gentle. At the beginning of the creation, cacti is one of the world's most weak, she and delicate, slightly as a touch and lost his life. God cannot gucci bear in her heart, with a set of armor, like iron, steel with wound. Since then, no one can see the cactus heart, all living things would close to her blood. After a long time, have a brave to eradicate the sword out of evil, and the sword into two halves, cactus from the liquid is green. Originally, it louis vuitton handbags was sealed cactus, because no one understand the lonely, turned to tear drops. So the cactus means - hard.

• Tv'yi HDMI Moduna Aldınmı veya Ekran Kartının HDMI Modu açıkmı?
  • TV de iki HDMI çıkışı var HDMI çıkışını aktif ettim ekran kartında çıkışı aktif etmek ile ilgili ayar yok. XP de bağlantıyı yapıyordum TV den HDMI çıkışını seçiyordum nvidia kontrol panelde direk görüyordu. Bu ne yaptıysam hdmi den görmüyor.
  • Şimdi başlattaki arama kısmına gelip HDMI Yaz Harici Ekrana Bağlan Yazısı Çıkıo Ona Tıkla Algıla De Bide Öyle Dene Bakalm
  • Bahsettiğin kısımdan daha önce denemiştim olmamıştı. Şimdi ekran kartı driverini kaldırdım görüntü geldi. Driveri tekrar kurdum yine görmüyor sanırım sorun driver ile alakalı. win 7 nin tanıdığı kadarıyla ekran kartı kurulu bu şekilde sorun oluşturur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB 3.1 TO HDMI Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Win 7 nin otomatik olarak yüklediğinden bahsediosan onda sorun cıkmaz sanırım senin yüklediğin driver win 7 ile uyumsuz.
  • hayır doğru driveri yükledim win 7 64 bit için olan driver ama kurunca görmüyor. Bende win 7 nin otomatik olarak yüklendiği kadarıyla bıraktım böyle çalışıyor. Şimdilik yapacak birşey yok çok teşekkür ederim bu arada gerçekten ilgilendiğin için.
  • Sorun deil dostum ;)
  • Sorun driverdan degil ayarlardan hocam nivida kontrol panelinde hdtv diye bir bolum var ordan 720p yada 1080p secip deneyebilirsin ve mutlaka force tv secenegini aktif hale getir iki monitor içinde ayrı conuzurluk ayarı yap diyebileceklerim bunlar

SAYGILARLA
  • ya bende de aynı sorun var yardımcı olun beyler digiturk playstatin falan bağlanıyor ancak pcden sinyal yok yazıyor... Lcd pcyi görüor inputta renkli çıkıor bağladığım hdmi yeri ancak sinyal yok yazıyor 2 pcde denedim ikiside aynı ikiside win 7 Ati radeon HD5470 .. driver kaldırma olayını yapıyım mı ?
  • sanırım bu sorun bende de var. windows7 açılırken, yani win 7 logosu geçerken falan görüntü var, güvenli modda görüntü var. ama win 7 tamamen açılınca görüntü gidiyor. driverlarımın birinde bir sorun var sanırım. nasıl çözmek lazım bunu?
  • cozunurluk ile ilgili bir sorun gibi tv`nin desteklemedigi bir cozunurluk secili olabilir. peki monitorden lcd`ye windows + p tusuyla gecis yaptiginizda ne oluyor
  • merhabalar
    bilgisayarım lenovo ideaz570 tv ise vestel 43DB500 MODELİ. daha önceki televizyonumda hdmı kablosu bağladığımda herhangi bir sorun yoktu fakat şuan görüntü gelmiyor. sinayl yok diye bir uyarı veriyor. başka bir laptop ile hem kabloyu hem tv yi denedim ve görüntü hemen geldi. benim pc de yapmam gerekn ayarlar nedir acil yardım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.