|
Bilgisayarımda iki adet HDD ve bir adet SSD takılı.Dün bilgisayarı sorunsuz şekilde kapattım.Bu sabah tekrar açmak istediğimde ise monitörde sadece anakartımın logusu vardı.Ne kadar beklediysem windows açılmadı hatta biosa bile giremedim.Bioasa ancak 'depo' amacıyla kullandığım HDD'nin sata kablosunu çıkarttıktan sonra girebildim. Biosa girdiğimde ise ne HDD ne de SSD görünüyordu.Bios'un 'boot' ayarlarını biraz kurcaladıktan sonra ve deneme yanılma yaparak en sonunda HDD ve SSD'yi Biosa tanıtmayı başardım.Ancak bu seferde windows'un açılma süresi uzadı ve her seferinde şöyle bir ekranla karşılaşıyorum; ![]() Söz konusu 'D' sürücüsü bilgisayarıma takılı olan SSD ve ancak bu taramadan sonra PC açılıyor.Açıldıktan sonra iki HDD'ye sorunsuz şekilde ulaşabiliyorum ama SSD 'raw' olmuş şekilde..Bilgisayar yönetiminden baktığımda ise SSD dahil tüm disklerin düzgün çalıştığı görülüyor.Üstlerinde ünlem işareti vs yok.SSD'yi biçimlendirmek ya da silmek istediğimde ise sürekli hata veriyor.Yani bir türlü NTFS'ye çeviremiyorum; ![]()
cmd'den sorunu çözmek istediğimde de hata alıyorum; ![]() Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 24 Mart 2024; 1:54:16 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı