Şimdi Ara

USB-C HDMI Adaptör Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana aşağıdaki linkte bulunan ürün hediye geldi. Ben buna HDMI Kablo bağladım ama Android telefonumdan ve tabletimden TV'ye görüntü veremedim. Takıyorum tepki vermiyor. No Signal yazıyor. Yapmam gereken ekstra bir ayar var mı? Yoksa bu cihaz sadece Macbook'lar ile mi uyumlu?

USB-C HDMI Adaptör Çalışmıyor
    USB-C HDMI Adaptör Çalışmıyorwww.banggood.com
    Bakeey PB-C7366 8'i 1 Arada USB-C Hub Bağlantı İstasyonu Adaptörü, 4K HDMI HD Ekran / 87W USB-C PD3.0 Güç Dağıtımı / USB-C Veri İletimi / 2 * USB 3.0 / RJ45 Ethernet / Hafıza Kartı Okuyucuları
    https://tr.banggood.com/Bakeey-PB-C7366-8-in-1-USB-C-Hub-Docking-Station-Adapter-With-4K-HDMI-HD-Display-or-87W-USB-C-PD3_0-Power-Delivery-or-USB-C-Data-Transmission-or-2-+-USB-3_0-or-RJ45-Ethernet-or-Memory-Card-Readers-p-1705441.html?cur_warehouse=CN

• USB-C HDMI Adaptör Çalışmıyor
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

DP desteği olan tablet ve telefonlarda da çalışır demişler hepsiburada bir satıcı. Demek ki ürünü satabilmek için sallıyorlar.

Neyse ürün işime yaramadı. İlan açıp satayım bari. Teşekkürler.

Genel olarak android cihazları HDMI ile aktarabileceğim aynı zamanda şarj edebileceğim bir ürün biliyorsanız yazarsanız memnun olurum.

• GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt

Bu tip adaptörler cihaz seçiyor. Bende almıştım çalışmayınca geri iade etmiştim. Tabletin ve tefonunla deneyerek alman lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.