Merhaba. Bu dongle'ın EU versiyonu US versiyonunun yarısı ses çıkış gücüne sahipmiş (0.5Vrms vs 1Vrms). Kulak üstü kulaklıkların amfisiz %90'ını süremez falan diye yazmışlar. Arama yaparken şikayetvar'da sadece bir konu gördüm, ses çok zayıf diye. Bizde satılan EU versiyonu mu? Birde bu adaptörü PC'de kullanırken, onboard chip'i devre dışı bırakmak için USB-A dönüştürücü ile bağlamak lazım diye yazılmış, aslı var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJ -- 1 Kasım 2024; 21:27:9 > |
Apple USB-C to 3.5' dongle ses seviyesi problemi?

-
-
Hiç cevap gelmemiş ama hala merak ediyorsanız yazayım. Öncelikle bu minik dac çok kaliteli ve güçlü. Hatta öyle kaliteli ki yüzlerce dolardan fazla para vermedikten sonra daha iyi bir dac almak biraz zor.
Avrupa versiyonu bile çok zor sürülen bir kulaklık kullanmadıkça gayet kuvvetli. Ben HD599 ile kullanıyorum ve Apo equalizer kullanarak biraz EQ yaptığım için -6.5db civarı pre amplify değeri girmeme rağmen %50-80 arası ses seviyesinde dinliyorum. -6.5db yapmasam %40-50 civarı bir seviye yeterli olur. HD599 sürülmesi zor bir kulaklık değil ama iemlerden de biraz daha zor tabii ki. Apple dongle'a iem takan biri kulaklığına zarar verecek kadar yüksek ses açabilir yani.
Androidde ses problemini aşmak için usb audio player pro veya hiby music indirerek ve hardware volume control ayarını kullanarak sesi artırabilirsiniz.
Ben pc'de kullanıyorum ve herhangi bir dönüştürücü falan kullanmadan çalışabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 6 Mart 2025; 1:19:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X