Şimdi Ara

Windows 7 format atmasına engel Boot(X:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabye anakartımın xpress recover 2 özelliğini kullandım ve windowsa tekrar format atmaya çalışınca herhangi bir disk görmüyor sadece biosta veya boot seçiminde görünüyorlar
    Ayrıca 100mb boyunda Boot(X:) adından bir sürücü görünüyor
    sata diskleri tanıkmak için intel sata driver kurmayı bile denedim olmuyor Windows yükleme asla hard disk görmüyor ayrıca hiçbir hard diski takmadan Windows formatına başladığımda ise sorun aynı oluyor ve yine sürücü yükleme kısmında Boot (X:) adlı sürücü görünüyor hard diskleri başka bilgisayarda biçimlendirdim yine işe yaramadı
    Ben sebep olarak anakartın xpress recover programının yarattığı bir şey düşünüyorum yada yine anakart kaynaklı bir şey zaten hard diskler olmadan görünen bir (x:) sürücüsü neredendir başka hiçbir fikrim yok
    sizce ne yapmalıyım anakartı 2gün önce aldım ve vatana geri götürsem iade/değişim/tamir vs sorunu çözer mi?

Teşekkürler...

• Bios güncellemesi işe yarayabilir. En yeni bios ise defauld ayarlara alın ve deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazilim

Bios güncellemesi işe yarayabilir. En yeni bios ise defauld ayarlara alın ve deneyin.

biosa hem jumper a metal yardımıyla reset attım hemde biosta load optimized defaults seçtim dediğini de yapacağım biosta işe yaramazsa vatanbilgisayar yolu görünecek bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 21 Nisan 2013; 23:56:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.