Şimdi Ara

Windows 7 Formatta Starting Windows Ekranında kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 7 Format atmayı denedim demin Windows is installing your files dedi iki kere onu yükledi sonra starting windows ekranı geldi Windows 7 logosu falan olan yer orda logo parlıyor sönüyor başka bir şey olmuyor 1+512 ram kullanıyorum dual ram den olabilirmi

Sistemimde 160 GB HDD
    2.01 ghz AMD athlon 3200+ işlemci
    256 mb x550 ekran kartı (yakında hd 5670 e geçicem)

var.

Lütfen bir çözüm önerin.

• Anladığım kadarıyla XP kullanıyorsunuz. Tavsiyem XP kurulum CD si ile C ve D yi birleştirip biçimlendirin daha sonra Win 7 kurulumunu başlatın.

Harddiskteki mevcut partition yapısı kurulumu engelliyor gibi geldi bana

Edit: Eski program veya belgelerim kalsın derseniz, XP masaüstünde iken win 7 DVD sinden kurulumu başlatın, kurulumda üstteki "YÜKSELTME " seçeneğini tıklayın, biraz uzun sürüyor ama bütün programlarınız ve belgeleriniz Win 7 ortamına taşınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 18 Haziran 2010; 12:37:49 >
  • Bence yükseltme format at. Yükseltme pc'de yavaşlamaya sebep olabilir. bütün usb slotlarının boş olduğundan emin ol öyle dene. eğer zaten boş diyosan başka bir cd'den tekrar dene bence...
  • Arkadaşlar çok teşekkürler bu indirdiğim black edition olduğundan format atamamışım home premium indirdim birde ei.cfg yi removal tool ile sildim tüm sürümler açılmıştır herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.