Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gizmo_x

ben vistadan win7 yi update ettim hic bir problem yok tu.

Bilemiyorum ben sorunla karşılaştıktan sonra SDN forumda okumuştum. Keşke senin dediğin gibi olsun. Ama bende neden böyle bir sorun oldu. Sen vistada ne kadar sürede update yptın
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepolmez

quote:

ben vistadan win7 yi update ettim hic bir problem yok tu.

Bilemiyorum ben sorunla karşılaştıktan sonra SDN forumda okumuştum. Keşke senin dediğin gibi olsun. Ama bende neden böyle bir sorun oldu. Sen vistada ne kadar sürede update yptın

2saat belki daha cok. cok program yuklu idi.
  • Forewer Windows Se7en arkadaşlar win 7 32 bit işletim sistemi kurdum denedim ve çok kaliteli bir işletim sistemi olmuş çok hızlı ve stabil çalışıyor çok kararalı full versiyonu eminim daha iyi olacaktır iyileştirmeler yapacaklardır xp ve vista çöp artık c diskinden e diskine 700 mb lık bir dvix filmi kopyaladım 5 sn ye sürdü xp de bu 1 dk felan sürüyordu tam olarak acaba yanıldım mı dedim bir daha kopyaladım gene aynı sürede 5 sn de kopyaladı xp de hardisk ten ses geliyordu win 7 de nerdeyse yok denecek kadar ses azaldı programları denedim neredeyse hepsi ile uyumlu bir tek deamon toools ile sorun yaprı onun yerine power iso kullanıyorum eng olması sorun değil başlat vs çok güzel tasarlanmış açılış çok hızlı kapanışta öyle mesela xp de sistem açılıp windows geldikten sonra ilk önce pc kendini toparlamaya çalışıyor ama windows 7 de pc hem hızlı açılıyor hemde kendini topralamaya çalışmıyor bile açılır açılmaz ne isterseniz yapın denedim bizzat çok hızlı hiç ön yargılı olmadan deneyin görün derim iyi ki kurup kullamışım dedirtecek tarzda işletim sistemi olmuş oyunlarda ise xp de aldığım performandan 4-5 kare daha fazla fsp aldım oyunlardadaiyi yani programlarda hiç sorun yok zaten veri hızı mükemmel sistemi gayet verimli kullanıyor vista nın makyajı diyenler denemeden cahilce konuşuyorlar şu anda sadece WINDOWS SE7EN gerçekten yeni nesil çok kaliteli bir işletim sistemi olmuş...
  • 7100 mü 7077 mi geçmeye değer bi değişklik varmı peki ?
  • ben kullanımda fark görmedim.hatta 7100 ati ekran kartı sürücüsü yüklememek için inatlaştı benimle :)
    neyse o sorunu hallettim.istersen yükle.çok fark yok ama yeni iyidir

bu arada hakkaten 32 bit win7 4gb rami kullanabiliyor mu? eğer öyleyse 32 bite dönebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: x264

7100 mü 7077 mi geçmeye değer bi değişklik varmı peki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepolmez

quote:

quote:

bende suan 7077 var bunu nasıl 7100e update ederim ?

7100 yu indir full olarak bir torrent sitesinde mevcut tur 100% sonra setup dosyalarini ornek olarak d ye at ve setup.exe yi calistir.
    update ve costum ciktiginda sadece update tikla is budur.

Sakın ha sakın update yapmayın. Birisi Rc sürümü diğeri beta olduğu için tüm disklere erişim yasaklanıyor. Ben 3 gun önce yaptım aynı hatayı. Upgrade yaptıktan sonra C ve D disklerimde "Access Denied" uyarısı ile karşılaştım. Tüm dosyalara erişim yasağı geliyor. 10 saatlik bir uğraştan sonra D deki dosyaları kurtarabildim. C ye ise 7077 sürümünü kurdum sıfırdan. Tabi indirdiğim tum dosyalar gitti. Sadece C ve D ye değil bilgisayar yöneticisine de ulaşılamıyor. İndirdiğim 7100 sürümünü formatta kaybettikten sonra dun tekrar indirmek zorunda kaldım. Şuan 7100 kurdum. Üstüne arkadaşların verdiği dil dosyasını yukledim her şeyiyle Türkçe oldu. Upgrade olayı 1,5 2 saat sürüyor zaten. Sıfırdan format atıp custom seçeneği ile tum programlarda dahil kurmak o kadar sürmüyor. Sıfır kurulum gerçekleştirin. Total Commander olmasaydı dosyaları zor kurtarırdım.

Geçmiş olsun öncelikle. Bu foruma gelenler önceki sayfaları okumadıkları için oluyor bu tür sorunlar. Birkaç sayfa geride bahsetmiştik MS geliştiricilerinin sadece Vista'dan yükseltme yapmayı tavsiye ettiklerini. 7077'den upgrade için de bir dosyayla oynamak gerekiyordu tam hatırlamıyorum, gerideki sayfalarda Resident nickli arkadaş vermişti tam tarifi.
  • İşletim sistemini ne zamana kadar kullanabiliceğimizi bilen varmı? (Haziran diye hatırlıyorum ben ama..?)
  • 2010 mart benim serial winver de yazan
  • ağda sorun yaşıyorum. Türkçe olduktn sonramı oldu bilemiyorum ama. Sabah format atmadan önce hiçbir değişiklik yapmadan ağdan diğer bilgisayarımı göruyordum. şimdi ne yaptıysam göremiyorum diğer bilgisayarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

ben kullanımda fark görmedim.hatta 7100 ati ekran kartı sürücüsü yüklememek için inatlaştı benimle :)
    neyse o sorunu hallettim.istersen yükle.çok fark yok ama yeni iyidir

bu arada hakkaten 32 bit win7 4gb rami kullanabiliyor mu? eğer öyleyse 32 bite dönebilirim.

quote:

7100 mü 7077 mi geçmeye değer bi değişklik varmı peki ?

http://www.winsupersite.com/win7/win7_skus_compare.asp

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 1 Mayıs 2009; 16:23:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH|UnderTaker

herkese slm
    bende bu win 7 nin indirilmeye sunulduğu tarihteki windows dvdsi var.
    bunu 7100 yapmak için veya bu 5 mayısta çıkacak olan rc yükseltmesi olması için ne yapmam gerekli.
    otomatik güncelleştirmelerin hepsini yüklesem olur mu ki ?

Arkadaş hiç mi okumuyorsunuz, iki-üç mesaj üstte yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 1 Mayıs 2009; 16:19:47 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

herkese slm
    bende bu win 7 nin indirilmeye sunulduğu tarihteki windows dvdsi var.
    bunu 7100 yapmak için veya bu 5 mayısta çıkacak olan rc yükseltmesi olması için ne yapmam gerekli.
    otomatik güncelleştirmelerin hepsini yüklesem olur mu ki ?

Arkadaş hiç mi okumuyorsunuz, iki-üç mesaj üstte yazıyor.

hayır öyle demek istemedim.
    şimdi bu win7 nin 7077 7100 sürümleri var ama bunları yükseltmek için tekrar 2.5 gblık win7 indirmek gerekiyor.
    bende bu 2.5 gbı indirmeden olmuyor mu demek istedim aslında

Elindeki 7100 5 Mayıs'ta dağıtılacak RC'nin ta kendisi zaten, herhangi bir yükseltme yapmana gerek yok
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Bilmeyenler için, usable = kullanılabilir.
    Sistem 4gb ram'i görse bile 32bit'in getirdiği limitler yüzünden 3,25'ini kullanabiliyor.
  • Arkadaşlar bende böyle bir sorun oluyor. Sabahtan beri deniyorum düzeltemedim. Ülkeyi klavyeyi seçitkten sonra install now'a tıklayınca bu yazı çıkıyor

Nasıl çözebilirim bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 1 Mayıs 2009; 17:03:54 >
  • @kcbilir evet orda yazılanı görünce sevindim ve masaüstü bilgisayara 32 bit yükledim.
    4 gb ram görüyor ama 3.25 kullanılır diyor maalesef. bu durumda 64 bit ile devam :))
  • 64bit'lik işinle ilgili bi program kullanmadığını varsayarak konuşuyorum.

Nedenki? Sırf bilinçli tüketici olmak adına neden başını daha çok ağrıtıyosunki? 64bit'te çalışmayan birsürü oyun ve program varken ve bunların hepsi 32bit'te çalışırken bu kadar kasılmak niye onu anlamıyorum.
  • benim 7077 şu an çok iyi gidiyo sadece türkçe değil şu microsoft normal türkçe rc indirmeye sunsa da indirsek bu kadar bekledik bari onu yükleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 1 Mayıs 2009; 17:13:15 >
  • @DH|UnderTaker
    la olm nie benim resmi caldin alah alah baska resim bulamadin mi necati sasmazdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteorbital

64bit'lik işinle ilgili bi program kullanmadığını varsayarak konuşuyorum.

Nedenki? Sırf bilinçli tüketici olmak adına neden başını daha çok ağrıtıyosunki? 64bit'te çalışmayan birsürü oyun ve program varken ve bunların hepsi 32bit'te çalışırken bu kadar kasılmak niye onu anlamıyorum.

Sürücü hariç 32bit'te çalışan herşey 64bit'te de çalışıyor, 16bit olanlar çalışmıyor (hatta win7 ile birlikte yazılımcılara bu yönde bir zorlama da getirildi, önceki sayfalarda yazıldı çizildi, windows altında çalışan her yazılım hem 32bit hem de 64bit desteği sunmak zorunda). 64bit'in getirileri konusunda zibil gibi link/test eklerim buraya ama eminim sen de bulabilirsin onları

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

@kcbilir evet orda yazılanı görünce sevindim ve masaüstü bilgisayara 32 bit yükledim.
    4 gb ram görüyor ama 3.25 kullanılır diyor maalesef. bu durumda 64 bit ile devam :))

Benim de çok aklıma yatmıyordu zaten ama heryerde de 4gb'a kadar destekliyor yazılmış Dediğin gibi 64bit'e devam bu durumda...
  • arkadaşlar pc de creative live24 ses kartı var.daha önce hiç problem yaşamadım.xp ile kullanıyordum. evvelsi gün windows7 7100rc 64 bit kurdum. herşey tanındı kuruldu. xp den daha stabil çalışıyordu fakat ses açtığımda çok boğuk bas ve kazanç çok yüksek bir ses çıktı ortaya. bayağı araştırma yaptım creative ses kartlarında sorun çıktığı gibi bir haberler duydum. şimdi bu yüzden ses kartını söküp onboard dan çalışmak istemiyorum denemedimde. bu sorunla karşılaşanveya halleden varmı. creative live24 - sb0220 ses kartım.xp de kesinlikle sorun yok daha önce vista da kullandım gene sorun yoktu. win7 duruken vista kullanmak istemiyorum. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.