Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet x64 kullanıyorum.doşyada hata yok sorunsuz yükleme yaptım.şu an herşey türkçe.

bizim kullandığımız 7100 lerde sorun yok değil mi?

virtual xp pm yoluyla haberleşelim lütfen :DDDD

quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

@carman1tr

sendeki de x64 mü ?
    Birinde olduysa dosya hatalı değil demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 1 Mayıs 2009; 11:48:48 >
  • Arkadaşlar şu alt sağ köşede yazan Değerlendirme Kopyası yazısını nasıl kaldırıyoruz bilen var mı? İngilizce iken bi programla kaldırmıştım ama türkçe yaptıktan sonra aynı program kaldırma işini yapamadı. Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

bizim kullandığımız 7100 lerde sorun yok değil mi?

virtual xp pm yoluyla haberleşelim lütfen :DDDD

Hiçbir sorun yok
    XPS için Resident'tan yardım bekleyenler arkamda sıraya geçsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cankat38

Arkadaşlar şu alt sağ köşede yazan Değerlendirme Kopyası yazısını nasıl kaldırıyoruz bilen var mı? İngilizce iken bi programla kaldırmıştım ama türkçe yaptıktan sonra aynı program kaldırma işini yapamadı. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Aynı program kaldırma işini yapıyor ama işlemi iki kere yapıp pc'yi yeniden başlatman lazım. Ayrıca o dosya Plus Patch denen dosyaysa çalıştırdığın zaman trojan yerleştirmeye çalışıyor, antivirüs programın yoksa hiç kurcalama
  • Programın adı Windows 7 Watermark Removal Script. Antivir kullanıyorum tarattım uyarı vermedi. Bir de dediğin gibi deneyeyim bakalım olcak mı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

bende bisey sandim. bana islemez o. xD

bu nvidia ekran kartına sahip her kullanıcının olmazsa olmazlarından biridir.. Sende de 8600GTS var anlaşılan .. en azından öyle gözüküyor.. eğer ki o ekran kartını standart hızlarında kullanıyorsan yazık ona.. bende ki 8600GT ve 8600GTS ayarında kullanıyorum.. sende gpu ve ram hızını artırarak daha hızlı bir ekran kartı haline getirebilirsin.. tabi kişisel tercih meselesi.. kullanıcılar vardır sistem onu evirir çevirir kullanıcılar vardır o sistemi evirir çevirir..

anam bu konuyu acalim biras ilgimi cekti nasil hizi artiririm bu kartin? turkce kaynak falan var mi anlatim gibi bisey?
  • @Resident
    sen bana o torrenti atarsan sevinirim bu xpm modunu test edelim.
  • Windows 7 RC sürüm için sadece birkaç gün kaldığını(5 Mayıs) artık bilmeyen yok. Peki nihai sürümün ne zaman piyasaya sürüleceğini tahmin edebiliyor musunuz? Acer İngiltere Pazarlama Yöneticisi Bobby Watkins, bir röportaj sırasında Windows 7'nin çıkış tarihinin 23 Ekim 2009 olacağını ağzından kaçırdı.

Henüz Microsoft'tan bu yönde bir resmi açıklama olmasa da, Acer'ın Windows bilgisayarların en büyük satıcılarından biri olduğu düşünülecek olursa, Watkins'in sözlerini dikkate almakta fayda var.

Kaynak: SDN
  • @kcbilir
    su altaki yaziyi silmek iciin kullandiginiz programi pm den atin bir silim. kaspersky kullaniom isalah virus yemeyiz.
  • @visualize

muhtemeden kac para olacak bu win7?
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Windows 7 RC sürüm için sadece birkaç gün kaldığını(5 Mayıs) artık bilmeyen yok. Peki nihai sürümün ne zaman piyasaya sürüleceğini tahmin edebiliyor musunuz? Acer İngiltere Pazarlama Yöneticisi Bobby Watkins, bir röportaj sırasında Windows 7'nin çıkış tarihinin 23 Ekim 2009 olacağını ağzından kaçırdı.

Henüz Microsoft'tan bu yönde bir resmi açıklama olmasa da, Acer'ın Windows bilgisayarların en büyük satıcılarından biri olduğu düşünülecek olursa, Watkins'in sözlerini dikkate almakta fayda var.

Kaynak: SDN

tamda doğum günüme denk getirmişler maşallah
  • @454furkan
    belki birisi hediye verir sana win7 :d.
  • ortalıkta dolasan build 7100 pek duzgun degıl galıba 5 mayısa kadar beklemekte fayda var eger microsoft 7100 turkçe RC yayınlarsa super olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

ortalıkta dolasan build 7100 pek duzgun degıl galıba 5 mayısa kadar beklemekte fayda var eger microsoft 7100 turkçe RC yayınlarsa super olur

5 Mayıs'ta MS RC'yi yayınlayacak zaten, ayrıca şu an kullandığımız 7100'ün aynısı, Hash kontrolleri kanıtlıyor bunu.

quote:

@kcbilir
    su altaki yaziyi silmek iciin kullandiginiz programi pm den atin bir silim. kaspersky kullaniom isalah virus yemeyiz.

Windows 7 Patch Plus diye bi program, Google'dan rahatlıkla bulabilirsin. Ama dediğim gibi, trojan yerleştirmeye çalışıyor. Diğer antivirüsler nasıl durdurur bilmem, Norton Internet Security 2009 var bende, programın çalışmasına müsade edip sadece zararlı kısmı karantinaya alıp bloke edebiliyor aktivitesini. Sorumluluk kabul etmiyorum

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • kaspersky direk siler bunu denemiyim en iyisi.
  • bende suan 7077 var bunu nasıl 7100e update ederim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

bende suan 7077 var bunu nasıl 7100e update ederim ?

7100 yu indir full olarak bir torrent sitesinde mevcut tur 100% sonra setup dosyalarini ornek olarak d ye at ve setup.exe yi calistir.
    update ve costum ciktiginda sadece update tikla is budur.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x264

bende suan 7077 var bunu nasıl 7100e update ederim ?

7100 yu indir full olarak bir torrent sitesinde mevcut tur 100% sonra setup dosyalarini ornek olarak d ye at ve setup.exe yi calistir.
    update ve costum ciktiginda sadece update tikla is budur.

Sakın ha sakın update yapmayın. Birisi Rc sürümü diğeri beta olduğu için tüm disklere erişim yasaklanıyor. Ben 3 gun önce yaptım aynı hatayı. Upgrade yaptıktan sonra C ve D disklerimde "Access Denied" uyarısı ile karşılaştım. Tüm dosyalara erişim yasağı geliyor. 10 saatlik bir uğraştan sonra D deki dosyaları kurtarabildim. C ye ise 7077 sürümünü kurdum sıfırdan. Tabi indirdiğim tum dosyalar gitti. Sadece C ve D ye değil bilgisayar yöneticisine de ulaşılamıyor. İndirdiğim 7100 sürümünü formatta kaybettikten sonra dun tekrar indirmek zorunda kaldım. Şuan 7100 kurdum. Üstüne arkadaşların verdiği dil dosyasını yukledim her şeyiyle Türkçe oldu. Upgrade olayı 1,5 2 saat sürüyor zaten. Sıfırdan format atıp custom seçeneği ile tum programlarda dahil kurmak o kadar sürmüyor. Sıfır kurulum gerçekleştirin. Total Commander olmasaydı dosyaları zor kurtarırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepolmez -- 1 Mayıs 2009; 14:09:39 >
  • ben vistadan win7 yi update ettim hic bir problem yok tu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

madem netteki 7100 gerçek. bende indireyim dedim. iniyor şuan...

birde bişey soracağım bu birkaç sayfa geride verilen x86 tr dil paketi microsoftun çıkardığı bir paketmi yoksa başkaları mui lerle vs. oynayarak kendi mi yapmış?

Dil dosyalarını indirebildiğinize sevindim.x86 ve x64 dil paketleri tamamen official'dir.Kimse muilerle oynamadı.Güle güle kullanın.

quote:

Orjinalden alıntı: dogan_1977

ya arkadaşlar kusuruma bakmayın.64 bit dil dosyasını indirdim winrarla dosyaları çıkardım.içinde bi dünya dosya var nasıl kurulum yapıcam.yardım edin lütfen

Dil dosyalarını WinRAR ile açmayın.Konunun ilk sayfasında dil paketinin nasıl yükleneceği detaylı bir şekilde yazıyor.

x86 ve x64'ü rapid premium'u olanlar rapide attıysa söyleyin tester silecekmiş çünkü dil paketlerini..
    ssaol kardeşim sayende win7 im türkçe oldu
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.