Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam kullandığınız loptopun üreticisinin web sitesinden driver indirip onu modlayın.yüklenmesi lazım.ben öyle yaptım.
    arkadaşlar uyuymluluk modunda çalıtırıyor ama bendeki dizüstünde çalışmadı.mecbur üreticinin sitesinden indirip modlayıp öyle kurdum.

quote:

Orjinalden alıntı: tano

Arkadaslar uzun suredir Windows 7 kullanıyorum,su anda 7100 yuklu, ATI x700 Mobility ekran kartim var laptopta, updateden Microsoft suruculerini yukluyor ama ben Catalyst 9.4 yuklemek istiyorum, Mobility Modderla modlamama ragmen catalyst driverlarını yukledıgımde olmuyor.

Bu sorunu asabılen veya mobılıty windows 7 catalyst surucusu yukleyebılen var mı? Tskler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepolmez

Wireless çekim gucu de xpye göre arttı. Daha önce okulda hiç çekmeyen sınıftan 2 diş çekim var. Kasımdan beri win 7 kullanıyorum. O gunden bugüne değişim bile iii. 6 aydır xp yok laptopumda

ohh ohh guzel.
  • xplere ölümm
  • az önce Türkçe dil paketini 7100 kurulum DVD'sine entegre ettim Sanal PC ye yüklicem bakalım olacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

xplere ölümm

öyle deme dostum xpler de zamanın kralı az kullanmadık onu da emektar os..
  • Arkadaşlar ben daha bugün yükledim 7100 64bit'i ve cam driverimi internetten bulup yükledim. Ancak msn'de görüntülü konuşmada görüntü tam gelecekken sanki birisi kapatmış gibi iptal ediyor kendi kendine. Ne yapmalıyım? ve HP D1560 Yazıcımın driveri yok win7'ye göre ne yapıcam ? Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni. İyi çalışmalar arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

xplere ölümm

okadar da degil, okadar yil kullandik xp yi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orjinalden alıntı: x264

7100 sıfırdan kurdum üstüne birde türkçe dil paketi kurdum cillop gibi oldu ya birde şu deneme sürümü kopyası yazsını kaldıran bir program vardı o programın linkini paylaşırmısınız?

virus tasior mus.

Bende bir tane var, adı Windows 7 Plus Patch miydi neydi, Google'dan bulabilirsin, ama çalıştırınca trojan yerleştirmeye çalışıyor. NIS2009 kullanıyorum, programı çalıştırıp trojanı bloklayabiliyorum ama diğer antivirüsler direk siler diye tahmin yürütebiliyorum ancak. Bu durumda programı çalıştıramazsın, yine de denemek istersen dene. Mesuliyet kabul etmem tekrar edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

az önce Türkçe dil paketini 7100 kurulum DVD'sine entegre ettim Sanal PC ye yüklicem bakalım olacakmı

dvd ye yazdirican yani :d
  • quote:

quote:

az önce Türkçe dil paketini 7100 kurulum DVD'sine entegre ettim Sanal PC ye yüklicem bakalım olacakmı

yok iso yaptım virtual de deniyorum
  • Windows 7'de watermark'ı kaldıran Plus Patch adlı programın içindeki trojan:

Kendisi de şudur:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 1 Mayıs 2009; 23:16:00 >
  • quote:

quote:

quote:

yok iso yaptım virtual de deniyorum

Ya 90%'da kaldı benimki saatlerdir, kaç saatte indirdin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

neyi kaç saatte indirdim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbrdy

quote:

İşlemcin 64bit ama 32bit win7, düşük ram'le çok daha performanslı çalışır (tecrübeyle sabit). Yazılımsal fark tabiki var, 64bit çalışan bir program 32bit sürümüne göre daha kararlı ve hızlıdır ancak yeterli sistem kaynağı da olması gerekir. Bu durumda senin ram şu anda 1gb olduğu için 32bit'i yüklemelisin.

anladım..şu an 32 bt yükleyeyim o zaman ram aldığımda bir daha sistem yüklerim o zaman..peki bu driverları indiriyo mu kendi indirdiği yeterli mi yoksa tekrardan hepsini toplayıp yeniden mi yükleyeyim??bir de şu an kullandığım laptopa yüklemeyi düşünüyorum da bunun xp driverlarını zor buldum windows 7yi nasıl bulayım?(casper nirvana laptop)
  • quote:

quote:

neyi kaç saatte indirdim?

Pardon ya yanlış anlamışım, XPS'den bahsediyorsun sandım bi an. XPS'i kaç saatte indirdin diye düzelteyim sorumu
  • quote:

Pardon ya yanlış anlamışım, XPS'den bahsediyorsun sandım bi an. XPS'i kaç saatte indirdin diye düzelteyim sorumu

XPMode indirmedim. indirmek isteseydim Microsoft Connectte hızlı indirme linki var

Türkçe Win7'den kareler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 1 Mayıs 2009; 23:36:04 >
  • watermark nedemek bu yazi mi?
  • arakdaşlar teknik destedğe yazdım fakat windows 7 kullandığım için bir de buraya yazayım dedim.windows 7 7000 sürümünü kullanıyorum.ekran kartım 8600gt ve kullandıgım driver 185.20 idi. şimdi ise 185.81 i yükledim fakat artık ondan önceki hiçbir driverı yükleyemiyorum. setup ı açıyorum yüklüyor setup başarıyla tamamlandı diyor. kapatıp açıyorum fakat hala 185.81 gösteriyor. kaç tane driver denedim ama hepsinin sonucu böyle oldu. bilen bi arkadaş yardım ederse sevinirim.
  • quote:

watermark nedemek bu yazi mi?

bu yazı: (örnek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 1 Mayıs 2009; 23:40:43 >
  • bende acaba entegre edilirmi diyordum vallaha entegre olursa çok iyi olurda daha yeni indirmiştim ingilizce yi
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.