Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hobar

dil paketi yüklemsi tam bitmek üzeryken hata verdi

tekrar deniyorum

x64 mü hata veren ?
  • Arkadaşlar 15 ayrı upload sitesine birden yüklüyorum birazdan hepsini veririm ama burada paylaşımı yasakmı bilgim yok banlanmayalım sonra 15 tane ayrı download adresi vererek

Buyrun 15 ayrı upload sitesine yükledim isteyen istediği yerden alsın

http://superuploader.net/015429520511-Windows7x64-TR-cab.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 1 Mayıs 2009; 3:28:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

dil paketi yüklemsi tam bitmek üzeryken hata verdi

tekrar deniyorum

x64 mü hata veren ?

evet

ben bazı şeyleri rename diyip türkçeleştrimiştim. Şimdi Eski haline getirip tekrar deneyeceğim. Donatıların ingilizcesi neydi?
  • Arkadaşlar windows 7 içerisinde sanal bir xp oluşturabiliyormuşuz sanırım. Elimde xp'den sonraki sistemleri desteklemeyen creative prodikeys model bir klavye var ve benim bu klavyenin müzik tuşlarını kullanmam gerekiyor. Ama windows 7'yi de yüklemek istiyorum. Acaba klavyeyi sanal xp'ye driverlarını yükleyerek kullanmam mümkün müdür? müzikle uğraşmak için sanal xp'yi açıp ordan takılabilir miyim yani?
  • ben kurdum sorun yok.işletim sistemi Türkçe oldu.çok güzel oldu :))

@Hobar donatıların windows dilindeki ingilizcesi "accessories".

• Yine olmadı. Türkçeleştirdiğim şeyleri(Belgelerim, Resimlerim vs.) eski haline getirdim Failed dedi yine
  • @carman1tr

sendeki de x64 mü ?
    Birinde olduysa dosya hatalı değil demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recon83

bende torrentten çektim 64 bit 7100 ü bende birbirini tuttu numaralar....ama daha kurmadım öyle bekletiyorum bi köşede....

edit: setup exe yi check etmişsiniz onu şimdi gördüm bende de uymadı....

Arkadaşlar tamamen benim hatam, yanlış yönlendirdiğim için kusura bakmayın lütfen. Kontrol edilmesi gereken iso, setup değil!!! Bu durumda bir sorun yok, hash'ler tutuyor.
  • madem netteki 7100 gerçek. bende indireyim dedim. iniyor şuan...

birde bişey soracağım bu birkaç sayfa geride verilen x86 tr dil paketi microsoftun çıkardığı bir paketmi yoksa başkaları mui lerle vs. oynayarak kendi mi yapmış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

arkadaşlar dil dosyasını anlatıldığı gibi yükledim ama sanırım virüs vardı yada yanlış ytaptım denetim masası ve sayfalar yarım açılıyor tam sayfa olmuyor birde denetim masasından dil seçeneklerine giremiyorum nerde hata yaptık acaba

Kullandığın sürüm 7100 32bit olduğu sürece sorun çıkmamalı, 3 kişiye kurdum.

7106 sürümü var bende ondan olmadı sanırım ama türkçe win7 çıkmış sanırım yakında torrentlere düşer microsoftun çıkarttığı orjinal
  • Arkadaşlar bu 7100 ü kurduğumuzda "Windows 7'deki MP3 bug'ını düzelten yamayı" kurmamız gerekiyorumu?

update_for_windows_7_beta_x86_kb961367.msu (yama bu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: raverss

Arkadaşlar bu 7100 ü kurduğumuzda "Windows 7'deki MP3 bug'ını düzelten yamayı" kurmamız gerekiyorumu?

update_for_windows_7_beta_x86_kb961367.msu (yama bu)

Şuan 7100RC sürümü kullanıyorum mp3'lerde herhangi bir bug göremedim hangisinden bahsediyorsun sen ?
  • Windows xp modu hakkında:

Arkadaşlar yukarıda verdiğim windows xp modu dosyası sadece virtual xp modunu windows 7 de çalıştırmak için. Yani 800-900MB kadarlık bir de virtual PC programı var ona özel onu da indirip kurmanız lazım. Şuanda beta olduğundan direkt link yok , torrentlerde yer almakta.
  • ya arkadaşlar kusuruma bakmayın.64 bit dil dosyasını indirdim winrarla dosyaları çıkardım.içinde bi dünya dosya var nasıl kurulum yapıcam.yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

madem netteki 7100 gerçek. bende indireyim dedim. iniyor şuan...

birde bişey soracağım bu birkaç sayfa geride verilen x86 tr dil paketi microsoftun çıkardığı bir paketmi yoksa başkaları mui lerle vs. oynayarak kendi mi yapmış?

Dil dosyalarını indirebildiğinize sevindim.x86 ve x64 dil paketleri tamamen official'dir.Kimse muilerle oynamadı.Güle güle kullanın.

quote:

Orjinalden alıntı: dogan_1977

ya arkadaşlar kusuruma bakmayın.64 bit dil dosyasını indirdim winrarla dosyaları çıkardım.içinde bi dünya dosya var nasıl kurulum yapıcam.yardım edin lütfen

Dil dosyalarını WinRAR ile açmayın.Konunun ilk sayfasında dil paketinin nasıl yükleneceği detaylı bir şekilde yazıyor.

x86 ve x64'ü rapid premium'u olanlar rapide attıysa söyleyin tester silecekmiş çünkü dil paketlerini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 1 Mayıs 2009; 10:57:06 >
  • Microsoft, Windows 7 RC1 dağıtımına başladı...

Microsoft'tan bana gelen mailde indirme linki verdiler
    7100'ün linkleri çıktı..
    Dil paketleri maalesef içinde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 1 Mayıs 2009; 11:22:02 >
  • bizim bir kac gun once indirdigimiz 7100 ler neyin nesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

Microsoft, Windows 7 RC1 dağıtımına başladı...

Microsoft'tan bana gelen mailde indirme linki verdiler
    7100'ün linkleri çıktı..
    Dil paketleri maalesef içinde yok

o maildeki linleri pm ile alabilir miyim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Windows xp modu hakkında:

Arkadaşlar yukarıda verdiğim windows xp modu dosyası sadece virtual xp modunu windows 7 de çalıştırmak için. Yani 800-900MB kadarlık bir de virtual PC programı var ona özel onu da indirip kurmanız lazım. Şuanda beta olduğundan direkt link yok , torrentlerde yer almakta.

Dünden beri arıyorum bulamadım daha. PM please
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

bizim bir kac gun once indirdigimiz 7100 ler neyin nesi

Aynısı
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.