Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alicans35

biraz saçma olabilir ama Windows 7 en erken Temmuzda satışta olacakmış

The company has still not said when the finished version would begin to be installed on PCs or available to buy in shops,
    but the company's chief financial officer said on Thursday it could be as early as July.

kaynak Reuters

http://www.reuters.com/article/technologyNews/idUSTRE53O05L20090425

kanımca o zaman da bireysel kullanıcılar pek satın almaz, aynen böyle sömürmeye devam
  • Bana sanki 7077 daha stabildi gibi geliyor?? başka böyle düşünen var mı acaba???

önceki mesajda da yazmıştım.. sistem puanımı ilk başta göstermişti ama şimdi ne yapsam göstermiyor.. testi tamamlıyor ama puan vermiyor..

Sonra yeni bir update buldu diyor bakıyorum update'in ne olduğuna boş gösteriyor.. 7077 hiç saçmalamıyordu...

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

• quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

Orjinalden alıntı: hayabusa1907

Tşkkrlr bide öyle yapıp deneyim bari.Olmazsa formatlarız artık.

O dosya nedir nasıl değişir hiç bilmiyorum, arkadaş yardımcı olur sanırım o kısma...

Eyvallah arkadaş saol ilgin için sabahın 5 inde hallettim 1 saatten fazla sürdü upgrade yapması ama değdi o dosyayı değiştirdim usb bir iki müdahale ettim direk masa üstünden yükledim görsellikte 7068 göre bi ilerleme var artı daha hızlı açılıp kapanıyor şu an baya bi stabil 7068 9.4 ccc çalışmıyordu oda gayet güzel çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Arkdaşlar bir kaç sorum olacak??
    İmzamdaki sisteme windows 7 nasıl olur yani stabile olurmu??
    Ayrıca nette rc1 var bu sadece İngilizce mi ? Yoksa Türkçede seçilebiliyormu tşkler..
  • quote:

quote:

Ayrıca nette rc1 var bu sadece İngilizce mi ? Yoksa Türkçede seçilebiliyormu tşkler..

stabil olur.rc1 ingilizcedir Türkçe dil paketlerinin mayıs ayında çıkması tahmin ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 28 Nisan 2009; 0:21:18 >
  • arkadaşlar bugün windows 7 7100 sürüm 64 bitte kaldım bir süre , masaüstü ve programlarla performansı gayet iyi fakat bazı oyunlarda ciddi performans düşüşleri gözlemledim. Bunun sebebi sürücülerde olabilir emin değilim.

GTA 4 windows 7 64 bitte yaptığım testte 182.50 vista 64 bit sürücüyle oyunda ciddi takılmalar yaşadım, gta 4 oyununda bu takılmaları yaşayan var mı ? Yarın windows 7 x32 de tekrar deneyeceğim.

istatistik
    Ortalama Kare/Saniye: 5.76
    Süre: 39.44 saniye
    islemci Kullanimi: 80%
    Sistem Hafiza Kullanimi: 73%
    Görüntü hafiza kullanimi: 96%

Grafik Ayarlari
    Video Modu: 1024 x 768 (85 Hz)
    Doku Kalitesi: Orta
    Oynatma Kalitesi: Yüksek
    Görüs Mesafesi: 1
    Detay Mesafesi: 20

Donanim
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Ekran Karti: NVIDIA GeForce 7600 GS
    Ekran Karti Sürücü Versiyonu: 182.50
    Ses Karti: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+

Dosya Kimligi: benchmark.cli

xp de bundan daha yüksek ayarlarla 7600 gs düşük ekran kartıyla, 16.82 civarı sonuç alıyordum sanırım sürücü ile ilgili bir problem ya da 64 bitle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Nisan 2009; 0:55:56 >
  • quote:

quote:

bu pc de win7 ucar ucar...
    rc1 sadece ingilizce var.
  • arkadaşlar 7100 modelinde Race Driver Grid i çalıştıran var mı? bi problem var mı?
  • Şimdiden indirsem mi 7100 x64 ü yoksa 5 Mayısı beklesem daha mı karlı olur...
    Şu an pc çalışmıyor...Acelem yok yani.

torrentlerden kaldırma gibi bi durum olmaz değil mi ?
  • forumumuzda technet üyesi varmı acaba win 7 indirilmeye acılmıs 7100 olarak download edilenlerde technettekiler aynımı acaba karar veremedımde 7100 indireyımmı dıye
    http://technet.microsoft.com/tr-tr/default(en-us).aspx
  • nihayet 7100 indi.
    az sonra update yoluyla yükleme yapacam.öncesinde itirazı olan var mı? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

forumumuzda technet üyesi varmı acaba win 7 indirilmeye acılmıs 7100 olarak download edilenlerde technettekiler aynımı acaba karar veremedımde 7100 indireyımmı dıye
    http://technet.microsoft.com/tr-tr/default(en-us).aspx

bence aynı daha önce sızdırılanlar gibi torrentlere erken düşüyor yeni versiyonlar
  • neyden update yapacaksın 7077 den denedım ben upgrade olmadı belkı ben hata yaptım format atıp yukle bence
    quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

nihayet 7100 indi.
    az sonra update yoluyla yükleme yapacam.öncesinde itirazı olan var mı? :)

@ venomtrk
    rapidden cekecegım ıcıın 2 gun surer sonra terse gelmeyelım 5 mayısta baska bır surum cıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 28 Nisan 2009; 10:59:56 >
  • 7077 gayet guzel geldi bana oyunlarda filan sorun yok.bu surumu kullanan arkadaslarin acele etmesine gerek yok bence.
  • @teeKin wallaha 7077 den upgrade yaptım.sorunsuz yükledi.şimdi temizlik yapıyorum.
    ama yüklemeden önce ati ekran sürücüsünü değişirim dedi.nitekim değişmiş:)
  • İnşallah öyle olur.Vista kuracaktım fakat baş ağrısı çekmeyeyim diye kurmadım..Mayıs'ı bekleyecez o zaman..
    quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

quote:

bu pc de win7 ucar ucar...
    rc1 sadece ingilizce var.
  • @Murat ÖZDAĞ

ney?
  • x86 mı x64 mü kullanmalıyız?
  • bu saatten sonra tabikide x64....
  • windows 7'yi 7000 sürümünden beri kullanıyorum. şu an 7100 versiyonundayım. gayet memnunum.
    tek sorunum call of duty 4 multiplayer oynarken punkbuster hatası vermesi. araştırma yaptım herkeste aynı sorun varmış. punkbuster beta sistemlere destek vermiyormuş gibi bi açıklama okudum. sistemim 32 bit..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.