kurulduda çalışıyor mu ona bakın isterseniz.bendede kuruldu görünüyodu ama çalışmıyordu program.
quote:
Orjinalden alıntı: ramazzotti
Teşekkürler Catalyst 9.4 kuruldu!
Çalışmasa yazmam buraya kuruldu diye. Gece build 7100'ü tekrar kurdum düzeldi sorun.
7100 x86da norton is 2oo9 ve norton 360 v3 sezgisel, gelişmiş koruma hatası veriyor sürekli düzeltemiyorda başına gelen var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
7100 x86da norton is 2oo9 ve norton 360 v3 sezgisel, gelişmiş koruma hatası veriyor sürekli düzeltemiyorda başına gelen var mı ?
Evet, 32Bit 7100 ve 7077'de o hatayı veriyor ama 64Bit 7100 ve 7077'de sorun yok, 7100 ile NIS2009 kullanıyorum.
Şimdi olmadı işte Tesekkürler kcbilir.
kaspersky kullanin.
baska bır forumda win 7 kısmende olsa türkçelestirildiğini yaptıkları patch ile mumkun oldugunu okudum emeklerıne haksızlık olmaması ve uye olmadıgım için eklentıyı ındırmedım elınde olan ve kuran varmı arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: teeKin
baska bır forumda win 7 kısmende olsa türkçelestirildiğini yaptıkları patch ile mumkun oldugunu okudum emeklerıne haksızlık olmaması ve uye olmadıgım için eklentıyı ındırmedım elınde olan ve kuran varmı arkadaslar
evet kardeşim önceki sayfalarda belirtmiştim istiyorsan pm ile gönderebilirim.
Hepimizin başı sağolsun.....
avast ev sürümü hem ücretsiz hemde sistemi kasmıyor.onu kullanın isterseniz??
7100 de internet bağlantısında bazen sorun yaşıyorum.sorun şöyle ki: kablosuz bağlantı kurunca sorun yok.ama bazen kablolu bağlantı kurunca internet gelmiyor.kabloyu takınca wifi kapalı moda alıyorum ama yinede iki tür bağlantı görüyor ve internet bağlantısı gelmiyor.benzer bir sorun yaşayan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
Şimdi olmadı işte Tesekkürler kcbilir.
Arkadaşlar win 7 de aşşağıdaki masa üstünü nasıl yaparız bilen varsa paylaşabilirmi acaba ?
quote:
Sitenin adresini verirmisin bakalım yüzde kaç türkçeleştirmişler
quote:
Orjinalden alıntı: vBulletin
quote:
İstersen ssleri ekleyelim buraya.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: vBulletin
quote:
İstersen ssleri ekleyelim buraya.
olm paylaşsanıza. niye kendinize saklıyorsunuz.
arkadslar 64 bıt hıc kullanmadım cunku ramım 2 gb..sımdı 7100 u kurucam..64 ıle 32 arasında cok barız fark varmı cıft cekırdek 3000 de makınem..
Alıntı;
Patchi PMden arkadaşa gönderdim deneyip sonucu yazar umarım.
quote:
Alıntı;
biraz paylaşımcı olalım
quote:
Orjinalden alıntı: BARKU
quote:
Alıntı;
biraz paylaşımcı olalım
Link vermek yasak olabilir diye çekiniyorum. Sorun yoksa ekliyorum
gayet güzel görünüyor çeviri.peki kullanımda performans düşüşü var mı? eğer yoksa çok iyi olur.hemen yüklemek lazım wallaha.
ilğine çok teşekkur ederim ama olmadı hata verıyor yukleme sırasında
quote:
Orjinalden alıntı: alicans35
quote:
evet kardeşim önceki sayfalarda belirtmiştim istiyorsan pm ile gönderebilirim.