Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7100 e Snipping tool denen bir zımbırtı eklenmiş. 7077 de vardı da ben mi farketmedim bilmiyorum ama oldukça kullanışlı. ekran görüntüsü alırken panite yapıştırma derdinden kurtulduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

7100 e Snipping tool denen bir zımbırtı eklenmiş. 7077 de vardı da ben mi farketmedim bilmiyorum ama oldukça kullanışlı. ekran görüntüsü alırken panite yapıştırma derdinden kurtulduk

daha eski sürümlerde de vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Arkadaşlar 7100 kesin olarak RC sürüm mü?

%99.99999999999999

80% diyelim suna.
  • quote:

7100 e Snipping tool denen bir zımbırtı eklenmiş. 7077 de vardı da ben mi farketmedim bilmiyorum ama oldukça kullanışlı. ekran görüntüsü alırken panite yapıştırma derdinden kurtulduk

zanedersem 7077 de var di bu sey ama cok yayrarli, ve soyledigin icin de ayrica tesekurlerimi iletiorum cok isime yarayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

quote:

%99.99999999999999

80% diyelim suna.

pardon eksik yazmışım...

%99.9999999999999999999999999999999999999999999999
  • quote:

quote:

zanedersem 7077 de var di bu sey ama cok yayrarli, ve soyledigin icin de ayrica tesekurlerimi iletiorum cok isime yarayacak.

Snipping Tool (Ekran Alıntısı Aracı) Vista 'da da vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 27 Nisan 2009; 18:21:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

quote:

Snipping Tool (Ekran Alıntısı Aracı) Vista 'da da vardı

bilinmemesi çok normal çünkü çoğunluğu XP'den geçenler... ilk betada dahi mevcuttu... (7000)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

%99.99999999999999

80% diyelim suna.

pardon eksik yazmışım...

%99.9999999999999999999999999999999999999999999999

Microsoft'un OEM üreticilerine sunduğu sürüm 7100 ise %100 Release Candidate 1.. Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 27 Nisan 2009; 18:21:51 >
  • call of duty 2 single ve multi yi çalıştıramadım . hiçbir uyumluluk moduda kar etmedi. çalıştırabilen varmı?
  • @ Resident
    ustadım 7077 den 7100 gecmeyı denedım ama bır hata yaptım galıba kısaca sız nasıl upgrade yapıyorsunuz bıraz bılgı verebılırmısınız
  • Arkadaşlar 7100 sürümünü kullanıpta sistem puanı alamayan oldumu? yada önce puan alıpta daha sonra bu puanı göstermeyen??

ilk başta sistemi test ettim sisteme puan verdi ama ne olduysa sonradan puanı yazmadığını gördüm.. birkaç kez farklı zamanlarda yine test ettirdim ama herhangi bir hata vermiyor ama puanda vermiyor?? böyle birşey ile karşılaşan oldu mu acaba?? yoksa sadece benim sistemde mi problem var??
  • arkadaşlar dün akşam 7077 sürümünü yüklediğimi fakat creative ses kartında 7.1 sürücüsünü yükleyemediğimi yazmıştım.
    creative'in websayfasında ilgili kartımın windows 7 beta sürücüsünü buldum ve yükledim, şu anda sorunsuz çalışıyor
    e artık tadından yenmez kıvama geldi benim için.
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 27 Nisan 2009; 22:01:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

call of duty 2 single ve multi yi çalıştıramadım . hiçbir uyumluluk moduda kar etmedi. çalıştırabilen varmı?

ben cod4 online oynuyom sorun yok, single denemedim , haa cod2 icin bilmem. xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahbap

arkadaşlar dün akşam 7077 sürümünü yüklediğimi fakat creative ses kartında 7.1 sürücüsünü yükleyemediğimi yazmıştım.
    creative'in websayfasında ilgili kartımın windows 7 beta sürücüsünü buldum ve yükledim, şu anda sorunsuz çalışıyor
    saygılar..

ses kartının tam olarak modeli neydi??
  • kanser oldum yaw iki gündür %99 da bir türlü tamamlanmadı.siz nerden indirdiniz hemen?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ahbap

arkadaşlar dün akşam 7077 sürümünü yüklediğimi fakat creative ses kartında 7.1 sürücüsünü yükleyemediğimi yazmıştım.
    saygılar..

ses kartının tam olarak modeli neydi??

creative audigy sound blaster live 7.1'dir kendileri. çok şükür uyum sağlatabildim windows 7 ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

kanser oldum yaw iki gündür %99 da bir türlü tamamlanmadı.siz nerden indirdiniz hemen?

at mail bana ben yollarim torrent.
  • Arkadaşlar dün 7106 diye indirdiğim win 7 sürümünü kurdum ben en son 6956 sürümünü kurmuştum bayağı değişmiş sağ alt köşede yazan versiyon numarasını regeditteki ayarla bile çıkaramadım normalde ilk kurduğumda olması gerekmiyormu birde explorer simgesini vistadaki igibi regeditten çıkaramadım masaüstüne ne yapmam lazım acaba cevaplarınız için teşekkürler
  • biraz saçma olabilir ama Windows 7 en erken Temmuzda satışta olacakmış

The company has still not said when the finished version would begin to be installed on PCs or available to buy in shops,
    but the company's chief financial officer said on Thursday it could be as early as July.

kaynak Reuters

http://www.reuters.com/article/technologyNews/idUSTRE53O05L20090425

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 27 Nisan 2009; 23:07:15 >
  • Arkdaşlar bir kaç sorum olacak??
    İmzamdaki sisteme windows 7 nasıl olur yani stabile olurmu??
    Ayrıca nette rc1 var bu sadece İngilizce mi ? Yoksa Türkçede seçilebiliyormu tşkler..
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.