Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7100 kullanan arkadaşlar Firefox'ta takılma yaşıyor musunuz ? Çileden çıkartacak yani beni herhangi bir flash video'da takılıyor ya da sörf yaparken sitelerde takılıyor Diğer tarayıcılarda hiçbir sorun yok sadece Firefox'ta Yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Nisan 2009; 21:07:58 >
  • win 7 7100 de ati'nin 9.4 driverında catalyst control center ı çalıştırabilen varmı
  • bana sanki 7077 daha iyiydi gibi geliyor.
    en azından ati driver yükleyebilmiştim.7100 de kabul etmedi.bende sony sitesinden driver indirdim.onu çalıştırdı.sizede tavsiyem asus olsun toshiba olsun (sony olmasın) ati driver indirin arkadaşlar.bunu bir deneyin.
    birde virtual clone driverı yüklü gösteriyor.ama sanal bluray sürücüsü ortalıkta yok.yüklüyorum programı bir süreliğine geliyor ama sonra gidiyor o sürücü.
    firefoxta bende benzer bir sorun yaşadım.ama çoğunlukla ie kullandığım için pek önemsemedim.nasıl iş bu anlamadım.böyle giderse 7077 ye dönecem.
    upgrade yöntemiyle yüklemiş olmamın bir etkisi olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

7100 kullanan arkadaşlar Firefox'ta takılma yaşıyor musunuz ? Çileden çıkartacak yani beni herhangi bir flash video'da takılıyor ya da sörf yaparken sitelerde takılıyor Diğer tarayıcılarda hiçbir sorun yok sadece Firefox'ta Yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?

Şimdi yükseltme yapacaktım 7077 sürümünden,mesajını okuyunca tereddüte düştüm,böyle bir sorun sadece sizdemi var yoksa genel bir problemmi,öyleyse 7077 de kalayım.
  • @carman1tr

Sizdemi 7100 de ati driver'ı yükleyemediniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

bana sanki 7077 daha iyiydi gibi geliyor.
    en azından ati driver yükleyebilmiştim.7100 de kabul etmedi.bende sony sitesinden driver indirdim.onu çalıştırdı.sizede tavsiyem asus olsun toshiba olsun (sony olmasın) ati driver indirin arkadaşlar.bunu bir deneyin.
    birde virtual clone driverı yüklü gösteriyor.ama sanal bluray sürücüsü ortalıkta yok.yüklüyorum programı bir süreliğine geliyor ama sonra gidiyor o sürücü.
    firefoxta bende benzer bir sorun yaşadım.ama çoğunlukla ie kullandığım için pek önemsemedim.nasıl iş bu anlamadım.böyle giderse 7077 ye dönecem.
    upgrade yöntemiyle yüklemiş olmamın bir etkisi olabilir mi?

bende ilk 7077nin sanki daha iyi bir sürüm olduğunu düşünenlerdedim.. yukarıda yazıştım soru da sormuştum ama kimse cevap veremedi herhalde.. sistem farklılıklarından.. çünkü herkeste çıkabilecek sorunlar farklıdır..

bu sürüme özel olarak 7077'ye artı olarak yaşadığım tek pozitif olay photoshop CS4'te program ekran kartı driverını gördü performans ayarlarından ekran kartı kullanımını etkin hale getirebiliyorum.. Bunun dışında hiçbir artısına rastlamadım.. hatta diğerinde yaşamadığım saçmalıkları yaşadım(yukarıda yazmıştım)... belki 7077'ye geri dönebilirim.. biraz daha deneyelim bakalım...
  • ben 7100 den memnun un, sadece nfs undecoveri cozemedim xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

quote:

7100 kullanan arkadaşlar Firefox'ta takılma yaşıyor musunuz ? Çileden çıkartacak yani beni herhangi bir flash video'da takılıyor ya da sörf yaparken sitelerde takılıyor Diğer tarayıcılarda hiçbir sorun yok sadece Firefox'ta Yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?

Şimdi yükseltme yapacaktım 7077 sürümünden,mesajını okuyunca tereddüte düştüm,böyle bir sorun sadece sizdemi var yoksa genel bir problemmi,öyleyse 7077 de kalayım.

firefox'ta bi sorun yok bende. 32 bit 7100 versiyonunu kullanıyorum.
  • 7100'e CCC 9,4'ü kuramayanlar Setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluktan Vista SP2'yi seçsinler, başka türlü yüklenmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazzotti

win 7 7100 de ati'nin 9.4 driverında catalyst control center ı çalıştırabilen varmı

ben yükledim çalışıyor
  • ati sitesinden indirdiğim driverları yükleyemedim. bende 8.12 - 9.4 arası driverlarda mevcut.ama hiçbiri çalışmadı.mecburen sony tarafından yayınlanan driverı yükledim.onu kabul etti.

quote:

@carman1tr

Sizdemi 7100 de ati driver'ı yükleyemediniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D e v r i m

quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

quote:

firefox'ta bi sorun yok bende. 32 bit 7100 versiyonunu kullanıyorum.

Cevap için sağolun, ozaman sorun bende ama ne yaptım ettim düzeltemedim
  • yani inşallah dediğin gibi uçar demek istedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

@Murat ÖZDAĞ

ney?
  • @Murat ÖZDAĞ

valla dedemin tufegini alip kendimi vuracam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar dün 7106 diye indirdiğim win 7 sürümünü kurdum ben en son 6956 sürümünü kurmuştum bayağı değişmiş sağ alt köşede yazan versiyon numarasını regeditteki ayarla bile çıkaramadım normalde ilk kurduğumda olması gerekmiyormu birde explorer simgesini vistadaki igibi regeditten çıkaramadım masaüstüne ne yapmam lazım acaba cevaplarınız için teşekkürler

Arkadaşlar yokmu bana yardımcı olacak bir usta birse bazı sayfalarda resimleri görüntüleyemiyorum sahinden mesala ilanlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

quote:

win 7 7100 de ati'nin 9.4 driverında catalyst control center ı çalıştırabilen varmı

ben yükledim çalışıyor

Hocam direk çalıştırdınmı, yoksa vista sp2 uyumluluk modundamı kurdun. Vista sp2 ile kurduğumda da masaüstünde sağ tuşla tıklayınca ati ccc gelmedi ondan merak ettim.
  • niye yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

@Murat ÖZDAĞ

valla dedemin tufegini alip kendimi vuracam.
  • bende 9.4 sürücüsüyle CCC çalıştı. eğer kulladığınız kart hd2000 serisinden eski ise 9.4 onları zaten desteklemiyor. 9.3 ü yükleyin

7100 x64 le şuan herşeyim sorunsuz. çalışmayan oyun veya program yok(daemon tools dahil). ram kullanımı sadece arkaplan uygulamalararı açıkken (msn, creative, logitech, utorrent vs) 2 gb ramin 700 mb ını kullanıyor. 7077 bu yaklaşık 100 mb daha fazlaydı.

ayrıca görsel efektlerde varsayılan olarak kapalı gelen bir şeyi keşfettim bugün. görev çubuğunda açık olan uygulamaların üzerine fareyi gezdirdiğinizde hoş bir efekt oluşuyor

bir de bilgsi olan arkadaşlara 2 sorum olacak.

gerçek sürüm çıkıtğında format atmadan RC sürümden geçiş yapabilecekmiyim? yoksa upgrade sadece beta sürümü yükseltme olanağı mı veriyor?

Türkçesinden haberi olan var mı? ingilizce olmasından dolayı bir zorluk yaşamasamda türkçe kullanmak istiyorum. tek sorunum dili ve köşedeki evaluation yazısı. windows 7 yi yüklemede tereddtütü olan varsa bence en azından bir süre denesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 29 Nisan 2009; 0:25:38 >
  • Arkadaşlar build 7106 kurdum rem kullanımı boşta iken % 30 a kadar düşmüş başka değişiklik yok sanırım
     Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • arkadaşlar win7 de monitorun hertz değerini düşürmek istiyorum ama aolmuyor... 67 hertz seceneği var sadece... bunu nasıl 60 a düşürebilirim
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.