Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 defa indirdimk dvd yazdırdık sorunu fotograflarım

son indirdiğimizi dvd yazdırmadık power iso programı ile direk setup a tıklamıştım ama olmadı

sorunu fotograflayıp tekar dönücem
  • Heralde sanal dvd kurulmuyor bide dvd de deneyip bakıcaz.

Direk otomatik kullan tıkladıgım zaman üstteki uyarıyı alıyorum. Sanal dvd den cd içine girdğimde setup tıklaDIGIMda alttaki uyarıyı alıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar lütfen 4. indirişim bu artık bıkkınlık verdi

• En iyisi ISO kalıbını boş DVD'ye çekip, Boot'u DVD-R'ye ayarlayıp, DVD'den kurmak.

Daemon Tools ile sanal H sürücüsünün içine Windows 7 .iso'sunu yerleştirdikten sonra bir pencere çıkmadı mı? Hani, bir CD/DVD yerleştirdikten sonra kurulum (Setup) doğrudan başlatılsın mı, yoksa CD/DVD'nin içini mi görelim, diye seçenekler sunan bir pencere çıkar ya.

Düzenleme: Üstteki İngilizce hata iletisinde bilgisayarı yeniden başlatıp kurulum diskinden kurman öneriliyor. Bu Windows diski (ISO kalıbı) yükseltme (Upgrade) seçeneği için uygun değilmiş.

Bu kurulum diski, Windows sürümünüzle uyumlu değil. Yükseltme için, doğru kurulum diskine ihtiyacınız var. Daha fazla bilgi için, bilgisayarınız sistem bilgilerini denetleyin. Windows'un yeni bir kopyasını kurmak için, bilgisayarınızı kurulum diskinizden yeniden başlatın (Boot) ve Custom (Advanced) seçeneğini seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 6 Eylül 2009; 19:08:05 >
  • dvd yazdırayım o zaman direk boot tan yükleyim ilginiz için teşekür ederim.

BUnu bir forum sitesinden indirmiştim bir kaç kişi kurmuş güvenilir die indirdim bende. diğerleri olmamıstı boottada sorun vermişti bakalım bunda ne yapıcaz direk iso kalıpsız olan link varsa download linki atabilirmisiniz.
  • Konuda emeği geçen herkese teşekkürler, uzun zamandır Win 7 kurulumu yapmayı düşünüyordum kısmet bugüneymiş. Sayenizde çok kolay br şekilde hallettim, umarım memnun kalırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNn3Ct1nG

masaüstü bilgisyarıma win7 yi kurdum işlemcim e7400 çok hafif bi overclockla 2.8 den 3.4 e çıktım windows puanım fln arttı biraz stok fanla 4 ghz e fln zorlamaya grek yok di mi ark lar

cwp wercek arkadaş
  • arkadaşlar 64 bir sürümünü indirdim ama kuramıyorum ..hard diskleri görmüyor ..butün yazıları okumadım ama bir çözüm göremedim ..

kurulum aşamasında böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD,DVD or USB flash drive, please insert it now. Note: İf the windows installation is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step"

nasıl çözeceğim bunu ..
  • Arkadaşlar 2 gündür windows 7 nin açılışta hoşgeldiniz ekranında kalıp açılmaması ile uğraşıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?????????
    2 gün önce retail 7600 tr yi kurdum aslında ilk başta herşey normal ama bütün programları yükledikten sonra windows 7 hoşgeldiniz ekranında donuyor yada hoşgeldiniz ekranı 2 dakika bekliyor ve kapkara bir ekran bekle saatlerce. herşeyi denedim kurduğum programlarda zararsız bildik programlar. Ama ne oluyorsa windows update güncelleme yükledikten sonra oluyor. Özellikle office 2003 güncelleştirmelerini yükledikten sonra makina bu hale geliyor. Az evvel sıfırdan kurdum windows 7 yi, yine herşeyi kurdum, bu kez geri yükleme noktaları oluşturdum. en son makina yine zorla açıldı. office 2003 ün windows update güncellemelerini geri aldım sildim. şimdilik normal ama yinede bir yavaşlık var makinada. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varmı? varsa sorunu nasıl düzelttiler? acaba bilgisayarın bu hale gelmesine sebep olan şey benim tahmin ettiğim windows updatemi sizcede ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

arkadaşlar 64 bir sürümünü indirdim ama kuramıyorum ..hard diskleri görmüyor ..butün yazıları okumadım ama bir çözüm göremedim ..

kurulum aşamasında böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD,DVD or USB flash drive, please insert it now. Note: İf the windows installation is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step"

nasıl çözeceğim bunu ..

en düşük hızda yeni bir dvdye çekin çözülecektir.
  • quote:

quote:

masaüstü bilgisyarıma win7 yi kurdum işlemcim e7400 çok hafif bi overclockla 2.8 den 3.4 e çıktım windows puanım fln arttı biraz stok fanla 4 ghz e fln zorlamaya grek yok di mi ark lar

cwp wercek arkadaş

Aynı işlemciden bende kullanıyorum 3,5 ghz'de yalnız üstünde Sunbeam CCC soğutucu var, stok soğutucuyla daha fazla zorlama bence işlemciyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxxdump

quote:

quote:

cwp wercek arkadaş

Aynı işlemciden bende kullanıyorum 3,5 ghz'de yalnız üstünde Sunbeam CCC soğutucu var, stok soğutucuyla daha fazla zorlama bence işlemciyi

tşk ederm yardımın için 3.4 de yeter daa
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisR3

windows 7 de dosya kopyalarkenki hızınız ne kadar?
    benim hızım çok düşük geldi bana, harddisk mi bozuldu yoksa windows 7 mi yanlış gösteriyor

Demiştim bir ay kadar önce vistadada aynısı olmuştu sp1 ile düzelmişti 1 hafta anca dayandım xp ye döndüm sanırım win7sp1 çıkana kadarda win7 kurmayacağım.
  • Şimdiye dek bir sürü Windows sürümü çıktı; ama sabit disk içinde dosya aktarımı yaparken çıkan pencerede kalan süre bir türlü doğru hesaplanamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Şimdiye dek bir sürü Windows sürümü çıktı; ama sabit disk içinde dosya aktarımı yaparken çıkan pencerede kalan süre bir türlü doğru hesaplanamadı.

açıkçası çokta takılmıyorum buna.. Bende vistada aktarım yapıyorum, 27 dakika derken bir anda 37 ye, sonra 30 düşüyor.. Devamlı bir arayış içinde benim vista..
  • windos 7 de,resimlerim klasöründe herhangi bir resimlere bakarken arka fon beyaz yerine pembesi-krem rengi gözüküyor bu neden olur,önceki sayfalarda biri daha sormuştu ss ekleyerek hatta,cevap çıkmadı sanırım,çözümünü bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Eylül 2009; 13:59:57 >
  • hıc dıkkat etmedım aksam bakıcam..sanırım ekran ayarlarından kaynaklanıyor..bu arada turkıye teması entegre tr de varmı ben 32 ve 64 ındırdım ama ıngılızce updatelı rtm yı sılıp kurmaya usenıyorum esasında gayette memnunum..bu arada wın7 cı arkadsların sayısı yukselmıs baya..bende sımdı pc den eskı pre beta rc1-2 sılmeye basladım ey gıdı ne gunlerdı be..fınal cıktı boyle oldu naparsın..
    quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

windos 7 de,resimlerim klasöründe herhangi bir resimlere bakarken arka fon beyaz yerine pembesi-krem rengi gözüküyor bu neden olur,önceki sayfalarda biri daha sormuştu ss ekleyerek hatta,cevap çıkmadı sanırım,çözümünü bilen varmı?
  • normalde cok zor bır sey bu..ozelıkle yazılımsal acıdan zor..cunku baya pc yı yoran yazılım parcacıklarıkullanalıması gerekır..adamlar yuzeysel gecıyorlar bence..yoksa ıstenırse yuzde 90 yaklasıklıkla hesaplanır..ama ısletım sıstemı boyle ayrıntılarla dolarsa bız kullanamayız hantallasır..
    quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Şimdiye dek bir sürü Windows sürümü çıktı; ama sabit disk içinde dosya aktarımı yaparken çıkan pencerede kalan süre bir türlü doğru hesaplanamadı.
  • arkadaşlar anakartımhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8i915g_duo.html.windows xp de hiçbir sorun yoktu ama win7 kurunca ses sürücüsünü yüklüyorum ama
    tanımıyor.realtek,cmedia ve gigabyte sitesinden bir sürü sürücü kurup denedim ama olmuyor.ne yapmam lazım yardım!!!
  • sen söyledikten sonra baktım bende böyle bişey olması.ama lcd ekran sebebiyle hafif renk değişimi var.seninkide öyle bişey olmasın?

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

windos 7 de,resimlerim klasöründe herhangi bir resimlere bakarken arka fon beyaz yerine pembesi-krem rengi gözüküyor bu neden olur,önceki sayfalarda biri daha sormuştu ss ekleyerek hatta,cevap çıkmadı sanırım,çözümünü bilen varmı?
  • Fotolara bakarken renk sorunu yaşayan arkadaşlar muhtemelen LCD monitörün yazılımını Windows Update aracılığıyla indirdikten sonra yazılımın ekran renk kontrol ayarlarını değiştirmesinden kaynaklanıyor. Bende de aynı sorun vardı şu şekilde çözdüm;

Masaüstü sağ click > Ekran Çözünürlüğü > Gelişmiş Ayarlar > Renk Yönetimi Sekmesi > Renk Yönetimi... > Tüm Profiller > (Listedeki) ICC Profilleri > Orada monitörünüzün ismini içeren profili seçip kaldırmak sorunu çözecektir...
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.