Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso"
    "7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso"

kesin rtm mi multilangue ne zaman çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 19 Temmuz 2009; 20:54:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

on kere söyledim: 7600'ün Türkçe dil paketi şu an yok! 7600'e 7264 türkçe dil paketini entegre ettim

iyide nasıl entegre ettin yöntem ne ? iso dosyasının içinemi entegre ediyorsun yoksa windowsu kurduktan sonra mı yapıyorsun ?

ISO dosyasının içine entegre ettim.

İngilizceniz varsa aşağıdaki sitedeki adımları uygulayabilirsiniz:
    http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=5189

dostum o zaman sende türkçe install.wim dosyası olması lazım bu dosyayı yollasan entegre edemeyiz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

dostum o zaman sende türkçe install.wim dosyası olması lazım bu dosyayı yollasan entegre edemeyiz mi?

1024 kbit internetle çok zor olur :)

quote:

Orjinalden alıntı: raverss

alican bunlar

"7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso"
    "7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso"

kesin rtm mi multilangue ne zaman çıkar

Tahminimce multilanguage çıkmayacak.Her dil için ayrı sürümler çıkacak.
    22-24 temmuz arası microsoft; MSDN,technet ve Connect üzerinden gold üyelerine dağıtacak.
  • arkadaşlar aldığım duyumlara göre win 7 de sesle yönetim özelliğide mevcutmuş.
    misal konuşarak metin belgesi doldurabilecekmişiz.
    yada çeçtiğimiz yazıları sesli okuyabilecekmiş
    ve bunların yanında sesli komutlarda bir yere kadar pc yi kontrol edebilecekmişiz.

ben 7100 kullanıyorum şuan için bu sürümde böyle birşeyler karşılaşmadım ileri sürümlerde böyle birşeyler gören oldumu?
  • peki buson finalmi aliço?
  • quote:

peki buson finalmi aliço?

THE FINALE
  • Merhabalar,

Arkadaşlar bu WİN7 herkes tarafından baya bir popüler oldu.Ben Vista 64 bit kullanıcı olarak başlarda geçmeyi düşünmedim ama bu kadar da talep olunca bende düşünmeye başladım artık.Birkaç SS lerine bakınca hoşuma gitmedi de değil hani...Benim sizden ricam banaa FİNAL sürümünün ne zaman çıkacağı hakkında bilgi vermeniz..(102 sayfayı okumaya üşendim kusurabakmayın artık) Ve birde son olarak indirebileceğim TR dili olan bir WİN7 linklerini ya buraya yada PM yolu ile bana ulaştırmanız.Yazımı okuyup yardım edenlere teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 19 Temmuz 2009; 22:49:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercn7

Merhabalar,

Arkadaşlar bu WİN7 herkes tarafından baya bir popüler oldu.Ben Vista 64 bit kullanıcı olarak başlarda geçmeyi düşünmedim ama bu kadar da talep olunca bende düşünmeye başladım artık.Birkaç SS lerine bakınca hoşuma gitmedi de değil hani...Benim sizden ricam banaa FİNAL sürümünün ne zaman çıkacağı hakkında bilgi vermeniz..(102 sayfayı okumaya üşendim kusurabakmayın artık) Ve birde son olarak indirebileceğim TR dili olan bir WİN7 linklerini ya buraya yada PM yolu ile bana ulaştırmanız.Yazımı okuyup yardım edenlere teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılar

Temmuz'un 24'ünü bekle.Microsoft; MSDN ve technetten gold üyelerine dağıtacak.Dil paketleri ve orjinal iso sızabilir.
  • Merhabalar,

Arkadaşlar o kadar hızlısınız ki size yetişemiyorum. :)
    Windows 7 7600 (son sürüm .. 385 kodlu ) indirdim ve birazdan kuracağım. Bakalım ne tür değişiklikler söz konusu..

Windows 7'yi indirmek isteyip, imkanı olmayanlara torrent konusunda yardımcı olabilirim.
  • arkadaşlar bu son versiyonu indirdim 64 bit olanını, ancak kurmaya çalışınca böyle bir hata alıyorum ne yapmak gerek???

This installation disc isn't compatible with your version of Windows. To upgrade, you need the correct installition disc, For more information, check your computer's system infortation. To install a new copy of Windows, restart ( boot ) your computer using the installation disc, and then select Custom ( advanced )
  • Sistemi upgrade et mi dedin? Hata öyle bir şeye benziyor... Bu arada Eğer Windows 7 size 27 günün kaldı vs diye hareket çekerse çözümü nete sızmış bilginize çalışıyor. 25 MB lık dosya olan
  • tamam sorunu halettim, bu arada türkçeleştiren arkadaşım (alicans35) resmini koymuşsun madem bir paylaşımcılık yapsanda türkçe nasıl yaptığını anlatsan olmaz mı? Yoksa ben türkçeleştirdim haber vermesi benden gerisi sizden diyerek ingzcesi olan varsa uğraşsın yapsın diye mi koydun.
  • Microsoftun yapmadığı bir isoyu asla indirmeyeceğim wzorda kendisi "ms nin orjinal dosyalarını iso yaptık v.s " demiş daha ortada ingilizce orjinal iso bile yok iken tr sanırım aylar sonra gelir ben orjinal ms isosunu bekleyeceğim
  • quote:

Microsoftun yapmadığı bir isoyu asla indirmeyeceğim wzorda kendisi "ms nin orjinal dosyalarını iso yaptık v.s " demiş daha ortada ingilizce orjinal iso bile yok iken tr sanırım aylar sonra gelir ben orjinal ms isosunu bekleyeceğim

bu kadar takıntıdan sonra, zaten hiç korsan programa da bulaşmayın öyleyse,en azından yüzde 100 garanti olsun

bi kere, wzor ,otorup bu programı kendisi yazmadı ya,sonuçta wzordaki bu programda microsofttan sızdı..bildğim kadarıyla da vhd sızdı,ve kendileri iso yaptı,artı vhd yi de isoya çevirmek o kadar kolay bi iş değildir..

dahası ortada ,hash kodları ve kontrol gibi bi imkan olduktan sonra nerden indirdiğiniz çokta önemli değildir?bunu bilemyen zaten bu işlere de girmesin hiç...paşa paşa otursun vistasıyla devam etsin...

microsftun 24 ünde sızdıracağı orjinal isoyla daha önceki sızdırdığı orjinal vhd dosyaları arasında sizce ne fark olacak?

ve son olarakta hayat kısa,o kadar da takıntılı olmamak gerek bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: al-ozaria

tamam sorunu halettim, bu arada türkçeleştiren arkadaşım (alicans35) resmini koymuşsun madem bir paylaşımcılık yapsanda türkçe nasıl yaptığını anlatsan olmaz mı? Yoksa ben türkçeleştirdim haber vermesi benden gerisi sizden diyerek ingzcesi olan varsa uğraşsın yapsın diye mi koydun.

http://forum.donanimhaber.com/m_33136382/tm.htm
    bu konuda türkçesi var dostum.
  • vhd nedir righteous ayrıntılı açıklaman mümkünmü belki tatmin olursam bunu kullanabilirim.

• Bu resme göre 13 temmuzda tr orjinal final çıkacak diyor 20 temmuz oldu neden hala orjinal final iso ortalarda yok ?
  • HERKESE İYİ FORUMLAR.

Bilgisayarıma Windows Se7en kurarken bu hatayı alıyorum.( CAN NOT BOOT FROM CD-ROM : 5 )
    Biostan 1. olarak cd-rom seçili,aynı cdyle başka pclere Windows 7 kuruldu ama bende bu hata çıkıyor.
    Xp kuruluyor fakat 7 yi kuramıyorum.

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armatö® -- 21 Temmuz 2009; 10:57:44 >
  • zamanında cıkmamasının nedenı bence bazı aksaklıkların gorulmesı ve ımzalanmanın gecıkmesı olabılırmı..
  • Zamanında vistayıda kurup denemiştim betayken kendisi çıktı kullandığım betadan ne performans nede görüntü farkı vardı bencede bu kadar takıntılı olmaya gerek yok Beğenmezsen siler yeniden Vista veya XP kurarsın olur biter...

7600 ***84 lü versiyon kurulu bakalım eğer ***85 rtm ise Tr dil paketide yakında çıkabilir Listede göründüğüne göre 13 ünden sonra çıkan versiyonlar için Tr dil desteği olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.