Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft Windows 7 Final RTM build 7600.16385 x86 EN

bu son sürüm mü yakın zamanda yeni bi sürüm çıkıcak mı ?
  • WZORA BAKIN!
  • şuan 7600 Türkçe dil paketi yok. Forumda link veremem ama google da ''windows 7 7600 x86'' olarak aratırsan bulursun.çoğu forumda Türkçe dil paketi var denilmiş ama onlar kesinlikle çalışmaz boşuna deneme. Dil pkaeti çıkınca yüklersin. İngilizce kullanırım diyorsan google dan çok rahat bulabilirsin
  • coklu dıl yakında cıkıcak..bu ındırdıklerımız sadece ıngılızce turkce paketını adapte edıceksın ama turkce paketı gelmedı henuz..ben ıngılızce kullanıyorum zaten yazılımlarımı zaten..turkce paketıde yakında cıkar...
  • herkes ındıryo galıba mılletın sesı solugu kesıldı...neyse bendekı 7264 sorun vermeye baslamıstı ıster ıstemez yarın format atıcaktım ıyı oldu bu..
  • şu torrente iyi kaptımışsınız bi biz alışamadık yahu,utorrentlemı indiriyosunuz acaba,bi ton ayarı var o yüzden rapid free daha kolay geliyo
  • Hâla bu sonuncu değil diyenler var. Microsoft imzalı değilmiş, diğer 16385'lerin aynısıymış. MSDN sürümünü bekleyeceklermiş.
  • ya bu şimdi gerçekten final rtm mi oylamayı kim yapıyor. zamunda da final demiş
  • 85 li sürüm seçili oem partnerlerce oylandı ve rtm olsun kararı çıktı microsoft gold cod olarak duyurdu 85 li sürüm %100 rtm final bundan sonra başka bi sürüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 19 Temmuz 2009; 1:26:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

Herkes homur homur sömürüyor.

quote:

şu torrente iyi kaptımışsınız bi biz alışamadık yahu,utorrentlemı indiriyosunuz acaba,bi ton ayarı var o yüzden rapid free daha kolay geliyo

tek ayarı download ve upload limiti. port açmak falan gerekmiyor. fazla bilgisi olmayanlar torrent açıkken web sayfası bile açamadıklarını söylüyorlar. ama böyle bişey yok.
    eğer yükleyip olduğu gibi bırakırsanız torrent upload bant genişliğinizi sonuna kadar kullanacaktır. örneğin benim 1mibt bağlantım var. upload hızını 15 (indirme hızının en az %10 u olmazsa download hızınız düşer) ile sınırladım. downloadı ise nette gezerken 75. gece açık bırakırken sınırsız yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

85 li sürüm seçili oem partnerlerce oylandı ve rtm olsun kararı çıktı microsoft gold cod olarak duyurdu 85 li sürüm %100 rtm final bundan sonra başka bi sürüm yok

microsoft demiş madem bizede indirmek düşer
  • Yaw bu türkçe windowsun nesini beğeniyorsunuz bu kadar?... "Başlat" menüsü, "ortam yürütücüsü" Yarı ingilizce - yarı türkçe zaten! Bir yerde bir uyarı okusan anlamazsın. Sorun olsa nette birşey bulamazın. Update çıksa beklersin... Adam gibi sapasağlam orjinal dili var işte!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 19 Temmuz 2009; 8:42:02 >
  • evdeki diğer kullanıcılar orjinal dilinden anlamıyor doğan

iso dosyasına entegre edilebiliyor eski dil dosyaları ancak modifiye edip cabsdk ile cab haline getirdiklerimi kabul etmedi ne yazıkki :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

Daha doğrusu windows 7 yi kaldırıp vistayı kuramıyorum. C de yeteri kadar yer yok uyarısı alıyorum. Oysa C de 50gb yer var. resimde gördüyünüz üzere
    anlayamadığım bir durum var. Sanırım bu yüzden vistayı kuramıyorum. C ye format ta attım ama olmadı. Bu arada vista cdim yok recovery ile kurmaya çalışıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.

direk resim linki:
    http://www.yukleresim.com/images/fx2o22yj0z150114b34.jpg

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Herhangi bir fikri olan yok mu arkadaşlar
  • @erdalonline

dün bende aynı sorunu yaşadım. bilgisayarıma partition magic isminde bir program kurdum. nasıl olduysa düzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

Yaw bu türkçe windowsun nesini beğeniyorsunuz bu kadar?... "Başlat" menüsü, "ortam yürütücüsü" Yarı ingilizce - yarı türkçe zaten! Bir yerde bir uyarı okusan anlamazsın. Sorun olsa nette birşey bulamazın. Update çıksa beklersin... Adam gibi sapasağlam orjinal dili var işte!

Yarı ingilizce yarı türkçe oluyor demişsiniz. Ben ileri derecede windows 3.1, 95, 98, 2000 (milenyum), nt, xp ve vista kullanmış birisi olarak Türkçelerinde bir sıkıntı göremedim hata mesajları menüler dahil tam türkçeydi acaba windows 7 paket veya update ile türkçeye çevrildiği için sıkıntılımı oluyor. Yarı türkçe yarı ingilizce oluyorsa bilelim çünkü benim dışımda ailemden annem babam kardeşimde aynı pc yi kullanıyor şayet diğer saydığım windowslar gibi dört dörtlük türkçeleşmiyorsa annem ve babam için sıkıntı olabilir.

Arkadaşlar windows 7 nin Türkçeleşen sürümlerinden birini kullananınız varsa Türkçeleşme düzeyi nasıldı bilgi verebilirmisiniz?
  • System Reserved 100MB'ı soran arkadaşlar. O kısım Windows 7 yada Vista kurarken özel amaçlar(yedekleme,kurtarma,geri yükleme vs) için ayrılmış sistem bölümüdür. Ve de gizli bölümdür Bilgisayarım'da göremezsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

Yaw bu türkçe windowsun nesini beğeniyorsunuz bu kadar?... "Başlat" menüsü, "ortam yürütücüsü" Yarı ingilizce - yarı türkçe zaten! Bir yerde bir uyarı okusan anlamazsın. Sorun olsa nette birşey bulamazın. Update çıksa beklersin... Adam gibi sapasağlam orjinal dili var işte!

Yarı ingilizce yarı türkçe oluyor demişsiniz. Ben ileri derecede windows 3.1, 95, 98, 2000 (milenyum), nt, xp ve vista kullanmış birisi olarak Türkçelerinde bir sıkıntı göremedim hata mesajları menüler dahil tam türkçeydi acaba windows 7 paket veya update ile türkçeye çevrildiği için sıkıntılımı oluyor. Yarı türkçe yarı ingilizce oluyorsa bilelim çünkü benim dışımda ailemden annem babam kardeşimde aynı pc yi kullanıyor şayet diğer saydığım windowslar gibi dört dörtlük türkçeleşmiyorsa annem ve babam için sıkıntı olabilir.

Arkadaşlar windows 7 nin Türkçeleşen sürümlerinden birini kullananınız varsa Türkçeleşme düzeyi nasıldı bilgi verebilirmisiniz?

evet demekki ileri düzey olduğunu vurgulamak isteyen bir arkadasımız daha varmıs içimizde :)
    hiçbir zaman hiçbirşeyin orjinalinden şaşılmaz...
    aslı neyse odur öncelik daima aslındadır
    bu olay microsoft ürünlerindede böyledir
    özenilerek hazırlanan ve daima büyük öncelik tanınanların başında ingilizce versyon gelir(global dil) ;)
  • bu sıstem dosyaları tarafından ayrılmıs bolumdur..benımde su an aynı durum avr..format atmadan ustune kurunca eskı sıstemın normalde gızlı olan sıstemın kullandıgı harddısk bolumu gozukuyor yaklasık 100 mb ayırır sıstem..xp den berı bu bole..ama wın7 de normalde gozukmeyen bu hd bolumu gozukuyor..duzeltmen ıcın komple format atıcaksın ve bolumlerı tekrardan yapılandırıcaksın..
    quote:

quote:

Daha doğrusu windows 7 yi kaldırıp vistayı kuramıyorum. C de yeteri kadar yer yok uyarısı alıyorum. Oysa C de 50gb yer var. resimde gördüyünüz üzere
    anlayamadığım bir durum var. Sanırım bu yüzden vistayı kuramıyorum. C ye format ta attım ama olmadı. Bu arada vista cdim yok recovery ile kurmaya çalışıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.

direk resim linki:
    http://www.yukleresim.com/images/fx2o22yj0z150114b34.jpg

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Herhangi bir fikri olan yok mu arkadaşlar
  • Windows 7 The Pocket Guide 2009

http://www.mininova.org/tor/2770983

http://rapidshare.com/files/221071768/BR-0044-W7RC109.rar

Not: Bir sürü özel mesaj birikmiş, vakit bulur bulmaz hepsini cevaplayacağım, gecikme için kusuruma bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 19 Temmuz 2009; 13:53:16 >
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.