Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alican kardeş sen Türkçe dil paketini gömdüğün windows 7 iso dosyasını r.a.p.i.d e bi sallasan ve linkleride isteye p.m atsan herkes kökten bu sorunu çözecek ve çok memnun olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_xxx

alican kardeş sen Türkçe dil paketini gömdüğün windows 7 iso dosyasını r.a.p.i.d e bi sallasan ve linkleride isteye p.m atsan herkes kökten bu sorunu çözecek ve çok memnun olacak.

çok güzel olur aslında ama alican 1024 kb bağlantıyla uploadın zor olacağını söylemişti sanırım
  • winrarla partlara bölüp atarsa çokda zor olmaz. Hatta ben kolay update için r.a.p.i.d şifremide alicana gönderirim. Alican kardeş şifrem gerekiyorsa pm gönder
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_xxx

winrarla partlara bölüp atarsa çokda zor olmaz. Hatta ben kolay update için r.a.p.i.d şifremide alicana gönderirim. Alican kardeş şifrem gerekiyorsa pm gönder

Gerek yok kardeş elimde gerektiği kadar rapid premium üyeliği var fakat benim için işkence olur o dosyaları 25 kb/s ile göndermek ;)
    yinede teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 20 Temmuz 2009; 11:20:31 >
  • Tamam dostum sen nasıl istersen
  • arkadaşlar şimdi 22-24 arası msnd de dağıtılacak w7rtm nin llinklerini indirirken nasıl ayırt edeceğiz? ortalık rtm kaynıyor. msdn ye gelenin indirdiğimiz rtm olduğunu nasıl anlayacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

Arkadaşım ilk açılışta gelen bu karşılama ekranı 16385 aitse bizde neden ingilizce karşılam ekranı gelmedi ilk kurulumda.
  • karşılama ekranı benim denediğim bütün buildlerde çıktı. çıkmalı. sizde çıkmadıysa sorun sizde olabilir çünkü normal olan çıkması.
  • Arkadaşlar Windows 7 kullanmaya karar verdim ama konu ile alakalı bir-iki sorum olacak:

1.si Yanda koyu renkli yazılan sürüm son sürüm mü? (MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH.DVD ) Öğrenmek istediğim deneme sürümü olup olmadığı. Torrent'de bunu buldum

2.si İlk sayfada verilen TR dil pakedi 7600 sürümü için kullanılabiliyor mu? Yoksa sadece 7100 sürümü için mi bir dil pakedi bu?
  • bende de gelmedi karşılama ekranı
  • 7600.16385.090713-1255_x64 kurdum, bende de çıkmadı karşılama ekranı. (7137'de çıkmıştı.)

Oysa piyasa sürülecek bir versiyonda kesin çıkması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 20 Temmuz 2009; 12:17:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

7600.16385.090713-1255_x64 kurdum, bende de çıkmadı karşılama ekranı. 7137'de çıkmıştı.

7600 kuramadığım için onunla ilgili birşey diyemem bende zaten diğer buildlerde oluyorsa bunda da olmalı diye yazdım.

ayrıca o ekran sonrada istediğimiz zamanda açılabiliyor. belki alican arkadaşta öyle yapmıştır.
  • ben 7600 ü zamunda dan indirdim ancak .iso değildi içinde bi sürü dosya vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy39

ben 7600 ü zamunda dan indirdim ancak .iso değildi içinde bi sürü dosya vardı

ee kuramadın mı? sorun ne yani? yazmamışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

7600.16385.090713-1255_x64 kurdum, bende de çıkmadı karşılama ekranı. 7137'de çıkmıştı.

7600 kuramadığım için onunla ilgili birşey diyemem bende zaten diğer buildlerde oluyorsa bunda da olmalı diye yazdım.

ayrıca o ekran sonrada istediğimiz zamanda açılabiliyor. belki alican arkadaşta öyle yapmıştır.

Bence de alican kendisi açmıştır 15 tane build oldu 6956 dan bu yana. Çıktığını görmedim. Direk masaüstü geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: badboy39

ben 7600 ü zamunda dan indirdim ancak .iso değildi içinde bi sürü dosya vardı

ee kuramadın mı? sorun ne yani? yazmamışsın.

yok kurdum ama baktım herkes .iso dosyasını söylüyor ben bi indirdim .iso değildi şimdi bide karşılama ekranı çıkmayınca iyice kıllandım

ama neyseki sorun yokmuş. Türkçe Paketten haber varmı?
  • Biraz araştırdım ve yukarıdaki sorularıma cevaplar buldum

Son sürüm TR için bekleyeceğiz sanırım.

Şimdilik İng. versiyonunu indirip kuracağım. Alışalım biraz.

Bu arada orjinalleştirme olayı umarım kolaydır bunda da
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Biraz araştırdım ve yukarıdaki sorularıma cevaplar buldum

Son sürüm TR için bekleyeceğiz sanırım.

Şimdilik İng. versiyonunu indirip kuracağım. Alışalım biraz.

Bu arada orjinalleştirme olayı umarım kolaydır bunda da

etkinleştirme 25mb. bir dosya var onunla oluyor çok kolay
  • evet 2 gün sonunda 16385 indi sonunda

7264 ün üzerine direk upgrade yaptım..bu arada sürüm numarasana nerden bakıyorduk..

karışılama ekranı gelmedi bende de
  • karşılama ekranını ben kendim açtım.Otomatik olarak açılmadı.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.